4 שאלות חשבות מאוד

4 שאלות חשבות מאוד

1. בקשה עם שאלה. האם למישהו יש עונות שלמות? האם מישהו הקליט בשיטטיות עונות שלמות של זינה? אני ועוד כמה אנשים רוצים לארגן אירוע (או סדרת אירועים) שיכלול הקרנות של עונות. אפשר ליצור יתי קשר בטלפון 099503868 או באימייל [email protected] או שישאיר לי פרטים כאן. 2.האם יש היענות לכך גם בקרב אנשי הפורום (אני בטוח שכן אני רק רוצה שתגיבו זה. אני גם לא יודע אם היו כאלה פגישות בעבר, לא שזה מונע ממני משהו, אדרבא). 3. מישהו יודע על כנסי הזינה שיש בלונדון? 4. שירה יציב, מחיפה, האם את בפורום הזה? או האם יש מישהו שמכיר אותה. אני יודע שיש בבעלותה הרבה פרקים. היא גם הלוותה לי קלטת פעם שלא הוחזרה! תודה רבה, בטל און, עידן.

כמה תשובות.

1. אני כמעט לחלוטין בטוח שהקרנת עונות בפומבי זה לא חוקי, אבל אני כאמור לא בטוח במאה אחוז. 2. היו, וגם תוכננו, אבל אם אתה רוצה לנסות לארגן משהו, אתה יכול לנסות
3. כנסי זינה בלונדון. הייתי בזה של שנה שעברה, מה קורה עם זה של השנה אין לי מושג, אבל אני בטוח שיוכלו לעדכן אותך כאן. 4. שירה... שאלה טובה, לא שמעתי ממנה הרבה מאד זמן, אבל אם תרצה אני אוכל לנסות לחפש אותה, בן דוד שלה למד איתי בבית ספר אז אני יכול לנסות
.

אם כבר מדברים על הכנס...

מה זה הכנסים האלו בכלל? מה עושים שם? האם שווה ליסוע לזה? באים שחקנים מהסידרה?

אוי, אוי, אוי... סטארפורי...

אז ככה: הכנסים בלונדון... פשוט חלום לפי מה שאני יודעת... בטח שבאים שחקנים מרחוק... שנה שעברה באו: טד ראימי (ג´וקסר) וויליאם גרגורי לי (וורג´יל) אדריאן ווילקינסון (איב/ליוויה) קארל אורבן (יוליוס קיסר) נראה לי שטימותי אומונדסון (איליי) והגדולה מכולם! האדסון ליק (קאליסטו) אז הכנסים האלה נערכים בבית מלון קטן בלונדון השחקנים נמצאים שם ובמשך שלושה ימים את איתם אוכלת איתם ארוחת בוקר, צהריים וערב מדברת איתם שואלת אותם שאלות מקבלת חתימות ו... רוקדת איתם בדיסקו... אז תאמינו לי, זה דבר שווה, אבל גם לגן עדן יש מחיר... השנה הולכים להיות שם: מלינדה קלארק (ולסקה) האדסון ליק (קאליסטו) טימותי אומונדסון (איליי) ו... האישה הכי יפה בעולם שאני לא אראה אותה
יוווווווווווווווו קליירייייייייייייי אוי, זה עצוב... קלייר סטנספילד המדהימה (אלטי) ותאמינו לי, רק בשביל לשמוע את הקול היפה שלה, שווה לבוא <אל תגידו לי שאתם חושבים שבאמת יש לה ת´קול הזה כאילו היא מעשנת מגיל 4> אז זה מה שאני יודעת... ואפילו צירפתי לך לינק של ההרשמה למרות שזה הכנס האחרון בלונדון... ו... אני חושבת שההרשמה מלאה... לי פשוט אין את ה4000 שקל שהכל עולה ביחד... יום טוב. מיכלי

ורק שתדעו עד כמה זה לא פייר...

כל העסק מתחיל ב-12 ליולי... עד ה14 יום לפני זה זה היומולדת 18 שלי!!! אז שתראו כמה *** אפשר לאכול...
*נזכרת כמה רע לי ובוכה*

niv_204

New member
תיקון קטן

טים (איליי) לא היה בשנה שעברה. הוא מגיע השנה לכנס..

מה וורג´יל היה בשנה שעברה!

טוב אם הוא לא בא לכנה השנה אין מה ללכת חוץ מקאליסטו שאותה באמת שווה לפגוש, אבל מוורג´יל יכול לצאת משהו :) מי יודע... הוא פשוט מהמם!!!!! אין פה אף אחד שחושב כמוני? נ.ב אלטי מכוערת, מה יש לך!?

אני לא מאמינה!!!!

כולה כמה ימים אני לא נמצאת פה, ומלכלכים על קלייר ש - ל - י ? ! קודם כל, גם את היית מכוערת אם היו שמים לך טונה של איפור שחור מסביב לעיניים והיו גורמים לך להיראות כמו זומבי! קלייר הכי הכי מדהימה בעולם!!!! כשיגיעו בSTAR לSend in The Clones נראה אותך אומרת את זה! הא! לא יעלה על הדעת

בהמשך 4 שאלות חשובות

המממ... מצאתי את השירה שחיפשתי, וגם תודה על האתר. לא כל כך אכפת לי אם זה חוקי או לא :) גם התנחלויות זה לא חוקי :) חוצמזה אני לא חושב שלמישהו יש בעיה עקרונית עם זה, נכון? הרי גם אמרת, אלעד, שאני לא הראשון שמדבר על זה. אני מאוד מקווה שיש עוד כרטיסים ואני מאוד מקווה שאני אהיה באנגליה חודש הבא. אחלה פורום, אני שמח שהוא קיים.

stephanie w:p

New member
אז רגע

נניח ואני יהיה בלונדון בתאריכים של הכנס אז כמה זה יעלה לי כאילו להיות במלון ולהשתתף בכנס???

*neta*

New member
30 פאונד ליום, 20 אם את מתחת ל14

וזה רק כניסה לכנס... המלון זה עוד 77 לזוג ללילה...

stephanie w:p

New member
צריך להרשם מראש או שאפשר פשוט

כשמגיעים בתאריכי הכנס?? סליחה שאני שואלת כל כך הרבה שאלות פשוט 99% שאני יהיה בלונדון בתאריכים האלו ואני לא רוצה לפספס כלום. תודה על הכל

למעלה