4 שאלות- תעזרו לי

• פותח הנושא THR
  • פורסם בתאריך

THR

New member
4 שאלות- תעזרו לי

1. יש לי את ה PLAYSTATION 1 הענתיקה ונשארו לי 3 שלטים שלו ועוד שבוע אני הולך לקנות PLASTATION 2 . עכשיו לשאלה- השלטים של הפלייסטישן 1 יעבדו על של פלייסטישן 2 או שצריך לקנות שלטים חדשים? 2. כמה עולה כל אחד מהשבבים של הפלייסטישן 2? שמעתי שיש שלוש סוגים של ג´וקים (שבבים) ואין לי מושג מה היתרונות של כל שבב. 3. איך מפעילים את השבבים האלה? (קראתי בהודעות הקודמות אבל לא כ"כ הבנתי. 4. סרטים צרובים של DVD יעבדו על הפלייסטישן 2 ? ואם יש לכם עוד טיפים מה לעשות או לא לעשות(אתם יודעים, דברים שהורסים את הPS2 ) עם המכשיר אז רק תגידו לי תודה וביי

THR

New member
אה עוד שאלה

צרובים של פלייסטישן 1 יעבדו בג´וק של הסוני 2?

ארז21

New member
תשובות לשאלות

השלטים יעבדו על רוב רובם של משחקי הפלייסטישן 2 תלוי אם הם מקוריים בקשר לשבבים לי יש את השבב NEO 2.2 שהמחיר שלו הוא 500 ומשהו שקל הוא ציפ טוב שתומך ברוב המשחקים של הפלייסטישן 2 והDVD הצרובים שלו למרות שאני היתי מעדיף את השבב של המשיח שמחירו בערך 850 שקל והוא מעלה את משחקי הפלייסטישן 1 ו2 בלי דיסק כמו אקשן ריפלי 2 .סרטים צרובים של DVD וגם משחקי PS2 שצרובים על DVD יש לי שלושה כאלה ו25 סרטים DVD צרובים מסין עובדים על הפליסטישן 2 שלי ללא קפיצות או תקלות בפליסטישן 2

למעלה