4 שאלות..!

4 שאלות..!

1. בת כמה טיירה בנקס? 2. למה יש למרסדס יופי מסחרי ? לא הבנתי 3. וליואנה באמת אין גוף,אבל מישהי אמרה שלשנדי יש גוף שמתאים לטופ מודל וזה ממש לא נכון כי גם שנדי ויואנה לשניהן יש גוף מחרידדדדדדד.. ושנדי גם עקומה עם גיבנת ואנורקסית להחריד ושטוחה!! 4. מה הם בדיוק רוציםש יואנה תעשה? סיליקון? או שתעבוד במכון כושר כדי שיהיו לה שרירים? לא הבנתי מהם רוצים יענו זה הגוף שלה אין מה לעשות!!

ורד דפ

New member
אממ..

1. ניראה לי 31 2. כי מרסדס היא כזו מותק וחייכנית שמתאימה לערוצי ילדים או לפרסומות של משחת שיניים ושוקולד עם החיוך הזה..זה דיי נכון, אבל היא מהממת ואני הכי אוהבת אותה. 3. שנדי רזה בטירוף, וזה מתאים לדוגמניות אופנה עילית. 4. הם התכוונו שיואנה נורא רזה (עם כל הקטע הזה של ההפרעות אכילה וזה..) והיא צריכה לעבוד על הגוף שלה.

SiM GirL

New member
תגובה לתשובה 2../images/Emo41.gif

כשאמרת ששנדי רזה ומתאימה לאופנת עילית (מודרנית שבאה משנות ה-20) זה לא היה בדיוק נכון: -הגוף והגובה דווקא מתאימים לאופנת העילית -הפנים והתספורת ממש לא מתאימים, הם יותר בסגנון של אופנה מסחרית או אשת עסקים קלאסית... קחי לדוגמה את איליס מהעונה הקודמת, אופנת העילית התאימה לה בדיוק-הגוף היה רזה אבל לא ממש גבוה, אני חייבת להודות, והפנים ובמיוחד התספורת היו מתאימים בול! נ.ב: זה היה מזה קורע אם היו עושים לשנדי קצוץ כמו לאיליס בגלל אופנת העילית! חחחחחח...... אני מדמיינת את שנדי עם קצוץ פחפחפח...

BabyBoy1

New member
ממש לא...

הם התכוונו לזה שהיא פשוט ממש רחבה בחלק העליון, לכן היום בתמונה שהיא עמדה בפרופיל ולא ראו שהיא כל כך רחבה אז התמונה יצאה יפה יותר.

SiM GirL

New member
לא שהיא רחבה ולא שהיא רזה

יש לה פשוט צורת גוף קצת מעוותת! למרות שאני חושבת שהיא מזה פ33ה והיא אחת מהפייבוריטיות שלי, עדיין - אני תמיד כנה ודעתי זאת דעתי...

SiM GirL

New member
../images/Emo41.gifתשובות../images/Emo41.gif

1. אין לי שמץ 2. יופי מסחרי זהו יופי של הטכנולוגיה החדשה, כל החושפני הזה של הפרסומות והלוק החדש שחזר לאופנה, האופנה ה'מדליקה' שמתאימה להיות בפרסומות מסחריות. למרסדס יש יופי מסחרי בגלל שיש לה את המראה החיצוני ליופי מסחרי - פרצוף יפה (לפחות ככה הם חושבים) ומשכנע, גוף שזוף ופגזי, שיער מופרע (למי שלא בעניינים-שיער פרוע מהאייטיז מתחיל לחזור לאופנה סטפ בֶיי סטפ!). אלה הן הדרישות ליופי מסחרי וכמובן - הגוף אמור להיות מתאים לבגדים מהדור החדש - חצאיות מיני, נעלי מגף, בגדים חושפנים וכו'...) אז זהו שסיימתי... 3. ומה השאלה פה בדיוק? 4. יואנה פשוט רזה ואין לה צורת גוף ממש יפה (כפי שרואים בתצלום אחד-יש לה כתפיים גדולות וגוף שטוח ורזה במיוחד) למרות שהיא אחת מהפייבוריטיות שלי, עדיין לא ברור אבל אולי זה בגלל הפרעות האכילה שלה...הם רוצים ממנה שתעשה 'פיקס' לצורת הגוף שלה ע"י תזונה נכונה, אימוני כושר לב-ריאה (לא רק לב ריאה, אלא גם כמה שרירים לשייף את הגוף!) ושתייה מרובה ללא הפרעות אכילה! מה הקשר לסיליקון?

לולונת1

New member
הם התכוונו לזה שהיא שמנה

וצריכה להרזות :\ כשהלבישו אותם לצילומים של הפרק האחרון אז הצלם או המפיק אמר שיש לה גוף קצת רחב :\ והיא מידה 2..היא אמרה את זה בארוחה מידה 2 נחשב לקצת רחב וחוץ מזה לטופ מודל לא צריך להיות חזה גדול בכלל אז מה הקשר סיליקון? את בתאני זרקו בגלל שהיה לה חזה

SiM GirL

New member
לא קשור..

חזה גדול מעל המידה באמת לא יפה... מה שיפה זה חזה שיש לו צורה ושהוא 'מולבש' על גוף שיש לו צורה... לבתאני לא היה חזה גדול או שמא כן היה ולא בגלל זה העיפו אותה, אלא החזה לא התלבש על הגוף איכשהו, קשה קצת להסביר... היה לה חזה סבבה וגוף פ3ייץ, אבל החזה לא התלבש על הגוף פרפקט איכשהו..הוא ככה בלט...נו בקיצקץ קשה להסביר!

CaMiLlE15

New member
אמ...

לא מסכימה... לדעת הרבה מאוד אנשים חזה גדול זו הצורה האידיאלית(ולא רק גברים...גם נשים חושבות) ולכן לא בגלל זה הוציאו את בת'אני...זאת אומרת כן הוציאו אותה בגלל החזה,אבל לא בגלל שזה מכוער או משהו כזה...אלא בגלל שחזה גדול זה מראה פלייבוי כזה...סקסי מאוד... ודוגמנית אופנה עילית זה משהו אחר... חיספוס כזה...(שלדעתי זה מראה פחות יפה ודוגמניות של זה פחות יפות ,אבל זה עניין של טעם...)

תגובה לארבעת השאלות ולתשובות

טוב אז ככה, הם אמרו את זה ליואנה בגלל שהיא קצת רחבה אבל במותניים...לא משומן זאת הצורת גוף שלה אין מה לעשות...!!! ולפי דעתי הם גם אמרו לה את זה כי מהבטן ומעלה יש לה צורת גוף נורא גברית!!!,נורא ריבועית!! חחחח.. ולכן הם חושבים שהיא צריכה לעבוד על הגוף שלה... חלק מהעבודה אולי היא ניתוח סליקון להגדלת החזה... או השמנה אף אחד לא יודע!!! היא קיבלה את זה כ
הרזיה ממדית...

SiM GirL

New member
נו נכון

אני מתכוונת שחזה גדול זה יפה אבל תלוי בצורה! ניקח למשל נשים עם צמיגים כאלה שמנות - להם יש חזה גדול, נכון? אבל הצורה לא יפה....אז זהו לזה אני מתכוונת... כך שמה שיפה (ולא סקסי ולא חושני ולא גדול) זה חזה שהוא בינוני עם צורה יפה!

למעלה