4 שנים לפורום - איפה אתם היום ?
/

DoubleD

New member
4 שנים לפורום - איפה אתם היום ? ../images/Emo95.gif/../images/Emo47.gif

יום שישי,23.11 יומולדת 4 שנים לפורום -
שרשרו להודעה הזאת את היצירה הראשונה (או מבין הראשונות) ולאחריה את היצירה הכי עדכנית !! - בציון פרק הזמן שעבר או מתי התחלתם בתחום ופרטים נוספים אם תרצו.. כך נוכל לראות איך באמת ניתן להשתפר, ולאיזו רמה ניתן להגיע עם קצת רצון והשקעה !
מחר, במוצאי השבת המאוחרות תעלה הצבעה לסקר הפורום (שנמצא בסרגל הכלים למעלה) ונבחר מי מבין המשתתפים הראה יכולת שיפור הכי משמעותית. והזוכה יוכתר בהתאם :)
שבת שלום

seil1

New member
מזל טוב לפורום!

אז זהו הסימפל הראשון שלי לאחר שעשיתי בלוקים....פרק הזמן הוא בערך שנה את הסקיצה האחרונה אין לי אפשרות לעלות מכיוון שאין לי מצלמה כרגע

seil1

New member
=]

וזאת סקיצה שצולמה לפני כחודש......אני אשתדל לצלם את האחרונה בימים הקרובים.

Swanskee

New member
מה שתגיד

האמת שגם אני לא אוהב אותו בכלל אז הנה משהו יותר טוב, אבל קצת יותר ישן

Naro77

New member
לא

עדיף לשתוק... ולא לפתוח פה על אנשים שנמצאים קצת יותר זמן ממך בסצינה... ותרמו קצת יותר ממך לסצינה...

Swanskee

New member
נגיד

אני לא בטוח עד כמה אתה יותר זמן ממני בסצינה... אבל שיהיה

Swanskee

New member
א.סבבה

ב. אז אני דיברתי עליו, ולא על דיטיופ ג. אני זוכר שהוא היה נחמד (נארו), חבל שהתחיל לתפוש תחת יום טוב

Naro77

New member
אחי

אחי אני לא באתי בקטע רע ולא תופס תחת... אני פשוט חושב שאתה מזלזל אחי...אני אמרתי תדעה שלי ולדעתי הפיס הראשון שלך נראה יותר טוב מהשני קבל את זה איך שאתה רוצה...אבל אל תגיב ותזלזל במה שאנשים אחרים עושים... תחליט מה שבא לך בהצלחה ASIX

Swanskee

New member
טוב אחי

זה פשוט היה נשמע מתנשא מצידך אני לא מזלזל בך פשוט עיצבן אותי מה שאמרת, אז אמרתי מה שאמרתי.. עכשיו כשאתה מציג את זה ככה אז סבבה, זאת הדעה שלך זה לא אומר שאני ישנה את הגישה שלך.. בכל מקרה, אתה בסדר.. שבוע טוב SWAN

למעלה