4 שנים עברו מאז שהוא מת

das3

New member
4 שנים עברו מאז שהוא מת

ועדיין לפעמים אני מרגישה כאלו אני בחלום רע שהנה עוד רגע אני אתעורר ממנו וכאלו כלום לא קרה והוא שוב יהיה איתנו, גבוה יפה ומקסים. הכאב הזה על מותו של חסרונו בחיי מקנן בי כמו מחלה חשוכת מרפא, אני לא מפסיקה להתגעגע אליו והלב המרוסק שלי לא מצליח להתאושש ולו במעט. ביום שישי חגגתי עם קומץ חברים, היה ערב מקסים ולרגע, רק לרגע כאלו שכחתי, ואז כשעליתי לחדרי הוא הביט בי מהתמונה ושוב הכאב הזה, הכאב הגדול של למה אתה לא איתי, למה עזבת אותנו, למה אתה לא חוגג איתנו, למה מתת? והדמעות חנקו את גרוני וחיבקתי חזק חזק את התמונה ונתתי לו נשיקה אבל זה לא היה אמיתי כי זה לא היה הוא זו היתה רק תמונה. כמה קשה, האם אי פעם נמצא מנוחה לנשמתנו הכואבת? ללבנו הדואב? הלוואי שיהיה לנו רק טוב שלכם das3

רחלי27

New member
בדיוק היום קיבלתי הודעה שאומרת כך..

"עזה כמוות אהבה קשה כשאול קנאה רשפיה רשפי אש שלהבתיה. מים רבים לא יוכלו לכבות את האהבה ונהרות לא ישטפוה.." אהבה-כמה טוב איתה וכמה קשה איתה.. מאחלת לך ולכולם רק טוב ! וש4 השנים הבאות תהינה מלאות באהבה אבל קלה יותר.. מכל הלב-רחלי.

מיכל@בר

New member
היי לך das......

כואב לקרוא את הדברים שלך, והלוואי וזה היה חלום רע ואפשר היה להתעורר ממנו למציאות שונה... והזמן הזה שלפעמים יש הרגשה שעושה משהו ולפעמים כאילו עומד מלכת.... מאחלת לך ימים יותר קלים..

das3

New member
ימים קלים/ ימים קשים

באמת החיים שלי נכנסו לשתי הנישות האלו. ישנם ימים שאני פורחת והכל דופק כמו שעון משומן היטב. ישנם ימים שכל כך עצוב לי שבא לי ממש למות. זה כנראה מראה כמה שאנחנו אנושיים. אני פשוט לא מסוגלת להשלים עם זה שהוא לא חוזר. עד היום אני כאלו מחכה לו שיחזור. לא מבינה איך הוא מת. איך עזב אותנו. הלוואי שנגיע כולנו למצב שהימים הקלים ישלטו יותר והימים הקשים יתרככו בדרך נס כלשהיא. שיהיה לנו ערב קל ונפלא.

למעלה