4 שפות

Popeye78

New member
4 שפות

כאשר ג'ד קורא לאבי בטעות "גבינה קטנה שלי" היא אומרת לו שהוא מדבר 4 שפות, אף אחת מהן לא צרפתית. מהן ה-4? אנגלית ולטינית זה החלק הקל ואני חושב שיש איזה פרק שהוא מציק לצ'ארלי על איזה מאמר שכדאי שהוא יקרא ועדיף בגרסה המקורית בגרמנית כך שאולי גרמנית היא מספר 3 אבל זה עדיין משאיר את הרשימה פתוחה.

AnnabeI Lee

New member
אני לא בטוחה שהם התעמקו בזה,

אבל יכול להיות שספרדית כי: א. למרטין שין יש גם צד לטיני (השם המקורי שלו הוא אסטבז) והוא מכניס הרבה פרטים מהחיים האישיים שלא לתוך הסדרה (כל הקטע עם האירים הקטוליים). ב. במערכת החינוך בארצות הברית אפשר לבחור בין שתי שפות שניות, ספרדית וצרפתית ובדרך כלל לא מחשיבים שפה אחרת שאינה אחת מהן כשפה שניה אפילו אם היא ברמה של שפת אם (
). אם הוא קורא לה mon petit fromage" אפשר להניח שהוא שהה בשיעורים של ספרדית במקום.

מצד שני, הבחור למד ב-prep school

הוא לא למד במערכת חינוך ציבורית אלא האימ-אימא של הפרטית, כך שאני לא בטוחה שספרדית הייתה אופציה, יותר סביר שהוא למד צרפתית בצורה בסיסית... ואגב, ברטלט לגמרי לגמרי לא ספרדי מאף שורש (למרות מוצאו של מרטין שין), אירי קתולי מניו-אינגלנד, baby. אני זוכרת שהיה דיון באחד האתרים בנושא אבל לא הצלחתי למצוא אותו. הימור שלי- יוונית או משהו ביזארי כזה.

AnnabeI Lee

New member
גם אני למדתי בסבתהּ של הפרטית.

אבל מה לעשות גם תלמידי בתי ספר פרטיים צריכים לפנות לאוניברסיטאות. ולא התכוונתי שלברטלט יש מוצא לטיני, התכוונתי שיכול להיות שהוא ידע את השפה הזו כמחווה למרטין שין כי זה משהו שכבר נעשה בעבר בפנים אחרים.

Popeye78

New member
../images/Emo41.gif

DONNA - I'm gonna give you a little gift right now, which you don't deserve. JOSH - Donna, if you've got your old Catholic-school uniform on under there, don't get me wrong, I applaud the thought, but...​

למעלה