4 תקליטי בוטלגים של פינק פלויד

frucht1

New member
4 תקליטי בוטלגים של פינק פלויד

אתמול קניתי 4 תקליטי בוטלגים די מעניינים של פלויד: Pink Floyd - light the fire התקליט הוא הקלטה ישירה מתוכנית של BBC. הוקלט ב 25.6.68.בצד הראשון: The murderotic woman or careful with that axe, eugene the massed gadgets of herculesנשמע כמו גרסה מוקדמת ל sauserful of secrets let there be more light julia dream top gear conclusion צד שני: point me to the sky baby blue shuffle in D major the embryo interstella over drive Pink Floyd - The man and the journey הופעה חיה באמסטרדם 17.9.69 צד ראשון: daybreak part 1 work and afternoon doing it sleep nightmare daybreak part 2 צד שני: the beginning beset by creatures of the deep (careful with that axe eugene the narraow way part 3 the pink jungle (pow r toc h בוטלג שלישי - Pink floyd - high time 1968-1969 צד ראשון: astronomy domine set the controls.... intersetllar overdrive צד שני: grantehester meadown (daybreak) cymbaline (nightmare) green is the colour the narrow way בוטלג רביעי - dolls house darkness צד א': pow r toc h astronomy domine set the cntrols reaction in g flaming the gnome צד ב': the scarecrow matilda mother vegetable man scream thy last scream jugband blues pow r toc h בכל אופן, בתור אספן בלתי נלאה שלהם...חומר די מעניין, שירים שלא הכרתי, ובמיוחד Vegetable man....

frucht1

New member
שכחתי

דרך אגב...עכשיו הבנתי שהבוטל הראשון - BBC ....לתוכנית קראו top gear אופס...צריך להחליף צד לתקליט...תהנו מהסקירה

ומה אתה אומר על תוכנם של הדיסקים?

לדעתי, אין טעם בהזכרת שמות תקליטים ושירים בעלמא, אם לא מחווים דעה עליהם. במיוחד בוטלגים.

frucht1

New member
סליחה גברת צ'

עכשיו יוצא לי לשמוע את הבוטלג הראשון - הקלטה מהBBC כמו שאמרתי, התוכנית נקראת top gear. מונחת על ידי John Peel. האיכות מאוד טובה עד כדי כמעט אלבום סטודיו...השירים הם מן הסתם מוקדמים. כפי שציינתי השיר השלישי, ראו הודעה לעיל, הינו גרסה מוקדמת ל סוסרפול אוף סיקרטס...הרבה יותר נוחה ונעימה לשמיעה. כרגע אני שומע את הצד השני של התקליט. השיר careful with that axe לא מלווה בקולות כמו בהקלטה המוכרת. אינטרסטלר אוברדרייב - התחלה שונה במקצת...לקח לי זמן לזהות, הרבה יותר איטי מההקלטה המקורית, אבל עדיין נשמע מצויין. תוך כדי האזנה אני רושם את ההודעה...הגרסה שונה, מאוד שונה, לאחר קטע הגיטרות המוכר בהתחלה...או קיי, כפי שציינתי, אני מאזין וכותב בד בבד....הגרסה מאוד שונה, מלווה בתיקתוקי שעון...משהו מוזר מישהו מכיר את הגרסה הזו?

וודאי שלא

מדובר בהקלטות שנעשו עבור ה-BBC. כמדומני ש-Interstellar אפילו הוקלט לאחר שסיד עזב.

frucht1

New member
בבוטלג שמתי לב שסיד כן שר בשאר

השירים...לכן, אולי ההבדל הוא בגלל שמדובר בגרסה קצת מוקדמת? כמו כן, עכשיו אני מאזין לבוטלג נוסף dolls house dakness...החלק הראשון זכור לנו מה DVD פינק פלויד וסיד בארט סטורי מדובר בהופעה שלהם באולפן טלווזיה...המנחה שואל אותם : why has is got to be so loud..... המנחה שאל את סיד אם הוא מרגיש עוינות כלפי הקהל בגלל העוצמה של מוסיקה. סיד כמובן עונה שלא... החלק השני של התקליט - בי.בי.סי 1.10.67 - set the controls for the heart of the sun, reaction g, flaming, the gnome,the scarecrow , matilda mother חלק שלישי: 31.12.67 רדיו בי.בי.סי. - vegetable man, scream thy last scream, jugband blues, pow r toc h

כן, אלו שתי ההקלטות שעשו

הפלויד עבור ה-BBC בשנת 1967. התאריכים אינם תאריכי ההקלטה, כי אם תאריכי השידור. ההקלטות ששודרו באוקטובר נעשו ב-25 בספטמבר ואלו ששודרו בסוף דצמבר הוקלטו ב-20 לאותו חודש. אגב, באותו יום או למחרת, צולם הקליפ ל-Jugband Blues. באותם ימים ממש הפלוידים פנו לגילמור, מאחורי גבו של סיד. מהכתוב ב-Random Precision עולה שהפלויד לא הקליטו את Interstellar עבור ה-BBC באותה שנה, כך שזכרתי נכון: זוהי הקלטה משנת 1968, עם גילמור ובלי סיד.

זה מדהים

אני גם קורא מקורות רבים, העניין הוא שאני שוכח את כל מה שאני קורא אחרי חצי שעה...
איך את מצליחה לזכור את כל מה שאת קוראת לפרטי פרטים?

אני זוכרת בגדול, וגם הרבה פרטים

זה עניין של אימון, ומבנה המוח. חבל רק שאני לא זוכרת את העבודה שלי באותה רמת זכרון; המוח שלי כבר מלא, לצערי, בפרטי טריוויה על פופ ולא נשאר מקום לדברים החשובים.

למעלה