4-0 אחרי שבועיים של טור

KobeRider

New member
4-0 אחרי שבועיים של טור

כן, זאת ההובלה של ארמסטרונג עד עכשיו. 4 התקפות שלו, מול אפס מאופס ומעופש של המתחרים שלו. לא רק שהם לא תקפו עד עכשיו הם גם לא יכלו לו ב-4 ההתקפות שלו. לא יודע מה איתכם, אני ממש רציתי לראות אותו מזיע. ואם הוא ימשיך ככה את השבוע הקרוב אני אראה בטור הזה אכזבה. ארמסטרונג הרבה פחות טוב מכל לבושי חמשת החולצות בהיסטוריה, וברור לי שהחמישית שלו לא העמידה אותו באותה שורה שלהם. עכשיו, אם הוא ייקח את השישית, הוא הופך להיות שווה ערך... אבל הקלות, הקלות הזאת משגעת אותי. מי יודע, אולי משום מקום מתכנן לובש החולצה עוד שבוע בפריז את המתקפה שלו, אולי זה מישהו שיגרום לכל הפרשנים לאכול את הכובע ולרוץ לאינטרנט לחפש עליו חומר.

צחי נ

New member
אתה מתבלבל בין ביצוע מושלם לקלות

אמסטרונג לא נופל משאר החברים במועדון החמש הוא פשוט עושה זאת אחרת לאנס לקח קלסיקה ארופאית והפך אותה לספורט אמרקאי (פוטבול ובייסבול ) לא משאירים שום דבר ליד המקרה בייסבול למי שלא מבין נראה מהצד כמשחק עומד ומשעמם אך שם המשחק הוא טקטיקה כמו בפוטבול דע את היריב את חסרונותיו ואת יתרונותיו תכין תרגיל לכל תרחיש אפשרי תבנה קבוצה חסרת אגו סביב הכוכב שתבצע את הוראות המאמן במדויק ותתגמל אותם כראוי מה שמעצבן בטור הנ"ל זו לא הרכבת הכחולה אלה הקבוצות הארופאיות חמש שנים והם עדין לא הפנימו שלא מספיק להעמיד קליבר רציני בעל שם כדי להתמודד מול לאנס צריך לעבוד קשה לבנות קבוצה מאוזנת לבנות הרככיה ברורה סביב מוביל הנחת העבודה של כל הקבוצות השנה היתה שהם התכוננו לטור של שנה קודמת ללאנס היה קשה שנה שעברה הוא מבוגר בשנה ופחות מהיר כל מה שצריך זה כמה התקפות והוא ישבר עד כמה שהשנה יש מספיק מתמודדים ראוים שיתקיפו ואחד מהם יהנה מהספק וינצח תבדוק פרשנויות מלפני הטור ותראה שכל הפרשנים היו תמימי דעים כי השנה הולך הטור להיות האכותי ביותר בשנים האחרונות ובכלל, בשל כמות הרוכבים האכותים הטוענים לכתר הכל נלקח בחשבון למעט האפשרות שלאנס פשוט יעשה משהוא עושה הכי טוב ויגיע מוכן לטור אותי הטור לא משעמם השנה הוא פשוט שונה הוא הרבה יותר אמרקאי נשאר רק להוריד את הכובע בפני שני רוכבים 1.לאנס אמסטרונג 2. והצרפתי הצעיר בחולצה הצהובה היחיד שהבין את גודל המעמד בו הוא נמצא ומכבד את המעמד כראוי

Yarnin

New member
אני מסכים עם צחי

אין אחד למעט באסו שמסוגל לשמור על הגלגל של לאנס עוד לפני שהאחרון מתחיל את המופע שלו. כולם נופלים עוד קודם לכן. רובירה ואזבדו היום פשוט השאירו את כוווווולם הרחק מאחור - למעט באסו. אין מה לעשות. כדי לנצח את לאנס צריך לבוא עם קבוצה אשר כל כולה נאספה והתאמנה כך ורק למטרה אחת בלבד - להוביל את המספר אחד שלה ולהגן עליו בכל שלב במרוץ ואז להגיע בכושר מדהים. - כמו לאנס. ואיזה מזל לנו שיש את באסו. ירנין

miko1810

New member
צחי, מסכים

עם כל הסיפור של האמריקאים וההכנות שלהם, עם תוכנית אלף ותוכנית בית. אבל תענה לי בבקשה על השאלה שלי למעלה. וגם, מסכים איתך לגבי החולצה הצהובה! גבר אמיתי!

miko1810

New member
ועוד,

קלאסיקה אירופאית משמעותה מהי? ספורט אמריקאי מהו? תן קצת הסברים! אגב, אם אתה זוכר את נבחרת החלומות האמריקאית בברצלונה, לעומת המקום השישי של האמריקאים באולימפיאדה האחרונה, אז הרבה מים זרמו בירדן. זה לא קרה בטור, וכנראה שהסיבות אחרות! מכונה לא תגבר על האדם ורוחו!

למעלה