4.02

psycho girl297

New member
4.02 ../images/Emo58.gif

אנשים,,,,,, איזה פרק נחמד...... קודם כל אני חייבת לציין שזה ממש כיף שיש אשכרה על מה לדבר בפורום עכשיו שיש פרקים :) אוקיי אז אני נהנתי מהפרק, נכון שהפרק הראשון היה הרבה יותר טוב, אבל עדיין. אני ממש שמחה שלוציפר קיים אני חושבת שזה יהיה מעניין, הרובי החדשה עדיין מעצבנת, מג נראת שונה לחלוטין בהתחלה לא זיהיתי אותה בהתחלה, בשורה התחתונה פרק נחמד אבל לא הדהים אותי כמו בפרק הראשון שבסופו הייתי עם הלסת על הרצפה......

נהרס לי האמיול ואני לא יכולה להוריייד !

סעמק עם המחשב המעפן הזה ....

frhx

New member
../images/Emo58.gif אותי דווקא הסוף כן הגניב

קודם כל, דין הרג אותי. קסטיאל: אלוהים פועל בדרכים (דין קוטע) דין: אני נשבע שאם תגיד מיסתוריות אני אהרוג אותך :) הסוף של הפרק היה אדיר והופך את העונה למעניינת. האויבים נהיו ממש חזקים. איזה כיף שרובי עזבה :) הפרק היה כמו פרומו לעונה האדירה שמסתמנת להיות.

רעותוש02

New member
רק נחמד?../images/Emo58.gif

פרק מדהייים! העונה הזאת הולכת להיות כ"כ חזקההה

ג'נסן פשוט יפההה ../images/Emo99.gif../images/Emo58.gif

כל פעם אני מתאהבת בו מחדש! ואהבתי את היציאות שלו
במיוחד לרונלד..
איזה אכזרי זה שכל האנשים שהם לא הצילו צדו אותם ככה..מסכנים כן יש להם רגשות אשמה על זה.. מג בהחלט נראית שונה..
לוציפר..הולי פאק...

SharonW27

New member
../images/Emo58.gif פרק ממש טוב :)

אני ממש אהבתי... ולדעתי הולכת להיות עונה ממש טובה D: כל הקטע עם לוציפר וזה...הולך להוסיף מלא.
ובאמת רובי החדשה מעצבנת
אין,זאת פשוט הסדרה הכי טובה שיש.

darklighter

New member
אחלה פרק../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

מג נראית הרבה יותר טוב עם השיער ככה מאשר קצר... לקח לי זמן לזהות אותה... פרק ממש טוב!! אני אוהבת את המלאך קסטיאל, הוא שחקן מעולה [וגם חתיך, פחות מג'נסן אבל עדיין... העיניים
] רובי החדשה באמת מעצבנת. הקטע עם לוציפר מאוד מעניין. אהבתי את השיחה של דין וסם בסוף [והקלוז אפים המהממים על דין
].

ספויילר.. הפרק הזה מקולל!! XDDD

אני היחידי שלא אהבתי את כל הקטע של לוציפר ואלוהים וכל שאר השיט הזה?! הפרק הזכיר לי את הרעיון של העונה ה2.. רוחות, מישו מרחם על עצמו.. האח מנסה לעזור.. והרבה בובי..XD טוב, דין לוקח לעצמו את התפקיד שסאם לקח על עצמו העונות הקודמות והתפקיד זה לרחם על עצמו.. בן אדם, כולם יודעים למה ה"לורד" החזיר אותך.. כדי שהנקבות ימשיכו לראות את הסדרה..XD רובי אמרה ש"מלאכים" צדים שדים, אז למה לעזאזל (ולא, לא השד) הוא לא צד ת'שדה מהפרק הקודם?! סאם אידיוט, ואת זה גם בובי אומר.. בובי מיותר.. איפה היומן של ג'ון למען השם?! הוא כבר היה יותר מועיל ממנו.. חוץ מזה, שאפחד לא מת בגללו..XD רובי שחורדינית מעצבנת! איפה ה-רובי שלי?! אע כן, לילית'..XD עם כבר לילית', שמתם לב שכל הפרק היא מוזכרת בלשון עבר?! כאילו "לילית' עשתה/פתחה.." טוב אני לא יודע עם כל הפרק, כי כבר איבדתי אותם מרוב שעמום.. בקשר לרוחות.. אהבתי שהחזירו את מג (השקסית), הריקסון והתאומות.. אבל את החנון ממש לא.. הוא היה אידיוט.. שקריפקי יראה שוב את הפרק!!הבן אדם אפשר להגיד התאבד (הוא לא באמת התאבד.. אבל הוא אידיוט).. XD עם כבר מג, אהבתי את הסיפור שלה.. כל הקטע של אחותה.. מלכה! של הריקסון לא, כי בדוגרי כולנו יודעים שהאור הלבן היה אמור להרוג אותם ישר.. אלא אם היא ניסתה לענות גם את סאם.. חפירה! XD

../images/Emo58.gif שאלה

קסטיאל אמר ש7 מאחיו מתו... איך לעזאזל 7 מלאכים הצליחו למות? הרי כל השדים פוחדים פחת מוות מהם וכמו שנראה זה די בלתי אפשרי להרוג אותם.... אז מי הרג אותם ואיך הרגו אותם?!

gali109

New member
שאלה בקשר לעל טבעי!!!

משהו יכול לשלוח במסר קישור להורדה של על טבעי 4X02???? פליזזזזזזז

Batelg

New member
פרק די סבבה

נכון הוא לא היה מותח ומעניין כמו הקודם.. למרות שהיה בו בדיוק כל הפאנצ'ים הנכונים.. אבל עדיין לא התלהבתי. כשהראו את מג ישר זיהיתי אותה, בהתחלה חשבתי שכל הרוחות האלה הם סתם איזה תיעתוע או משהו. ומכימה עם מי שאמר שנראה שדין מרחם על עצמו יותר מידי- אני מקווה שזה לא ימשך ויהיה כמו בעונה הקודמת שהוא יקח את זה (למראית העין לפחות) בצחוק ובקלילות ורק מידי פעם מבטים ארוכים כאלו... :) לוציפר! יופי הגיע הזמן שיזכירו אותו. הולכת להיות עונה מעניינת ביותר!

למעלה