4.04

4.04

פרק בסך הכול נחמד, די מגעיל והיו פעמים שאפילו הייתי צריכה לכסות את העיניים שזה לא קרה כבר הרבה זמן, אבל אני חייבת לציין שהם התחילו את העונה בכזה וואו והם בינתיים זה די... לא בדיוק מאכזב אבל לא משהו וחבל.... רק דעתי.....

sirexrv

New member
ספוילר!!!

משחק -אחלה! כותבים - אחלה! צילום -ממש לא רע! בימוי- אחלה! אני דווקא חושב שהיה אחלה פרק!! (היי, אומנם לעומת הפרקים האחרים בעונה היה סביר, אבל ביחס לסדרות אחרות/עונות ישנות היה מעולה!!! או שהתפנקנו???!). בפרק הזה היה דגש על היחסים בין האחים, הקונפליקט של סאם ושל דין . ההתמודדות של שניהם למצב הקיים שאנו מתמודדים כל יום (פלצני!) טוב ורע (למשל, האם נעזור לזקנה, או לא??!). איפה עובר הגבול? מה אנו עושים כדי לא לחצות אותו?? לא היו הרבה בדיחות, אבל זה נשאיר לצד הקליל יותר (כנראה בפרקים הבאים...) עד היום סמאלוויל היתה הסדרה האהובה עלי. כן, דווקא בפרק הזה היה השינוי ...

SharonW27

New member
דווקא אהבתי../images/Emo13.gif,../images/Emo58.gif ../images/Emo121.gif

פרק די גועלי
אבל אהבתי את זה שהם המשיכו את זה כאילו ישר אחרי הסוף של הפרק הקודם, ואת כל המריבות ביניהם והקטעי ריגשי ובכי...
[סאמי בכה!!
] בסה"כ,כבר הרבה זמן לא היה פרק אקשני כזה,וזה היה נחמד... צריך לסגוד לאריק קריפקי.

ספויילר..

פרק גאוני.. הפרק הראשון שאהבתי בעונה הזאת בנתיים.. כל הקטע בין האחים היה גאוני.. רובי שוב עיצבנה.. הזכיר לי דווקא את הנוסח העונה ה2.. אמ.. השחקן של ג'ק הזה היה גאוני.. הזכיר לי את אדאורד נורטון בהענק הירוק..XD ג'ק בכלל היה מגניב.. מסכן אבל מגניב.. אהבתי שבסוף בניגוד לשאר היצורים שבורחים וזה, הוא דווקא נשאר עד הסוף.. ואפשר להגיד שהוא "התאבד" וזה.. ולא היה קסטיאל ולא היה בובי.. ייאיייייי... קיצר.. פרק טוב..XD

רעותוש02

New member
פרק פשוט מעולהה-ספוילר

שהוא נגס לו בצוואר והתחיל לאכול אותו[XDD] היתי מרותקת למסך! אני כזה ואוו!!!! מגניבבב! היה פרק מעולה אחד הרצינים אבל בטח פרק הבא יהיה ממש קורע XD טוב בכול זאת הוא יהיה בשחור לבן:p

לוידעת

New member
פרק סבבה!!:)../images/Emo58.gif

נוסח על טבעי של העונות הראשונה והשניה.... פרק בלי המון קשר לעלילה,רק הקטע שבין שני האחים... שדין הרביץ לסם כולי הייתי בהתלהבות מטורפת...חחחח....זה היה קטע פשוט מ-ע-ו-ל-ה!!!!! פרק נחמד יחסית לעונה!!ג'נסן-כמו תמיד-משחק מעולה..!ג'ראד-כמו תמיד-מעיק....חחחחח.... למרות שהוא לא היה כזה נורא דפקא הפרק......הרובי הזו כ"כ עלובה שבא לבכות!!!באמת!!! כל הקטעי רגשי בפרק היו פסדר...לא יותר....ולא הבנתי-כאילו היא נשארה בהריון עם הייצור הזה והם עוד יחזרו אליה מתישהו או מה??ואיך סם לא הבין למה טראוויס רצה להרוג את אשתו??דברים הרבה פחות לא מובנים הוא מבין...קצת דפוק אבל...מילא.... קיצר פרק סבבה...יחסית לפרק הקודם לא מדגדג אותו אבל....על טבעי זה על טבעי!!:)

../images/Emo58.gifפרק ממש יפה :]

וואו, העונה הרביעית פשוט פתחה בגדול ... הפרקים נהיו ממש מעניינים והיו קטעים שאפילו שעצמתי עיניים חח XD ממש פרק יפה וקצת גועלי ... המשחק של ג'נסן פשוט מעולה וסופסוף דין העיף לרובי הזאתי כאפה קטנה :] התגעגעתי למריבות שלהם, תגידו אתם באמת חושבים שסאם יפסיק עם הכוחות ה"סייקיק " שלו ?

../images/Emo58.gifתשובה

כי היא היתה בהריון, והמחלה שלו (או מה שזה לא יהיה) גנטית והיא תעבור בתורשה לילד שלו.

פרק 4 ../images/Emo58.gif

אוקיי אז לא ממש אהבתי את הפרק.. העלילה היתה מעפנה ומגעילה ביותר..חצי מהפרק לא ממש הסתכלתי.. מה שכן היה טוב בפרק זה השיחות של דין וסאם..בעיקר בהתחלת הפרק..שדין ממש היה עצבני והעיף דברים וצעק (גאד הוא כזה שקסי
) הבינו קצת את הצד של סאם ומה ההסבר שלו לדברים שהוא עושה..באמת קשה לחיות עם העובדה שיש בך דם של שדים..הוא מנסה לעשות טוב.. היה רק קטע אחד קומי בפרק וחבל..הקטע שהם חשבו שההוא יתקוף את זאתי שהוא הסתכל עליה בחלון ואז דין וסאם פרצו לה לבית וראו שלא קרה כלום והם כזה: אממ סורי ודין סגר ת'דלת
משעשע.. היה פרק דרמטי מדיי..

אהה..ועוד משהו ../images/Emo58.gif

למה סאם ודין לא חשבו לבדוק למה טראוויס הזה ניסה להרוג גם את אישתו? והיו מגלים שהיא בהיריון! עכשיו היא תסתובב עם ייצור בבטן והוא ישתנה שהוא יהיה גדול..

tamir00

New member
זה חלק מהסדרה

זה חלק מהסדרה שהם לא הרגו את האישה בהריון כדי שיהיה המשך ומתישהו בטח הילד יחזור לסאם ודין

ספויילר..

לדעתי הם חשבו שהוא השתגע ובגלל זה הוא ניסה להרוג את אישתו של ג'ק..

OTH 7

New member
לא רע בכלל...

פי.י..י...י. פרק מחשמלל הרגשתי שאני רואה סרט אימה מעונה ה1 לא נכנסתי לסדרה כמו בפרק הזה בכול הקשור לדברים המגעעילםם..אהבתי ..!!

למעלה