4.05

psycho girl297

New member
4.05

סוף סוף פרק מצחיק..... כל כך התגעגעתי לפרקים המצחיקים שלהם, לא הפסקתי לחייך כל הפרק.... אוי ודין הוא כזה חמוד למרות שלא הייתה לו כל כך כימיה עם הג'יימי הזאת אבל כשהוא איבד את ההכרה זה היה גדול והכי אהבתי שבאמצע הם עשו הפסקה כיאלו.... ממש כמו בסרטים.... בקיצור פרק נהדר!!!!!

to the end1

New member
חחחח יואו אני התייאשתי כבר פתחתי הודעה מיוחדת

שקוראים לה "על טבעי חדשות ועידכונים"כדי שלא יפתחו סתם הודעות חדשות ואת מה שיש לכם להגיד תשרשרו לשם! אבל אף אחת לא משתפת פעולה...

the covenant

New member
לפרק מגיע שרשור משל עצמו

תסתכלי, לא משנה באיזה פורום סדרות, אפילו הכי מסודר שיש לפרק יש שרשור הודעות משל עצמו

frhx

New member
לא הבנתי מה הם אמרו בסוף אבל...

שהוא אמר לו "איזה סרט היית רוצה להיות" והיה פרק מאוד משעשע, הקטע עם הטוסטוס והשליח פיצה היה ענק. בכלל, זה ששיחק את דרקולה עשה עבודה טובה. והכי חשוב, פרק בלי רחמים עצמיים. בניגוד לפרק שניסו לעשות בסמולוויל בעונה 7 בשחור לבן, פה זה עבד בצורה טובה.

Jason2

New member
../images/Emo58.gif

פורקי 2 זו קומדית נעורים פרועה מלאה בחורות ושתיה ומסיבות. די צפוי שדין ירצה שזה יהיה הסרט שלו.

shasha94

New member
איזה פרק של סמולוויל הוא שחור לבן?

אני לא זוכר את זה.

פרק גאוני ../images/Emo13.gif../images/Emo58.gif

ממש אהבתי..פרק חמוד! באמת סוף סוף פרק מצחיק וקליל! הגיע הזמן..צריך שיהיה איזון..שיהיה גם פרקים רציניים וגם קלילים! או שילוב.. דין קרע אותי שהוא אמר לסאם שהחזירו לו את הבתולים שלו
הג'יימי הזאת היתה בסדר אבל התעצבנתי עליה שהיא התנשקה עם דין..(טוב אני תמיד מתעצבנת על אלה שמתנשקות עם דין..
) מה זה לעזאזל פורקי 2? חחח סאם דווקא היה חמוד בפרק..זה היה ממש כמו בפרקים בעבר, שני אחים שיוצאים לצוד מפלצות..טוב שהיה פרק שהם שכחו קצת את הצרות שלהם..

darklighter

New member
הלו הלו../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ג'יימי שליטה!!!! אני מתה על השחקנית הזו

קרניjack

New member
פרק מעאפן../images/Emo58.gif

אני היחידה שחושבת ככה? אז כן, הם ניסו לעשות את זה "סיגנון ישן", אבל הפרק היה פשוט משעמם! איפה הקטעים המצחיקים של פעם? איפה הדיאלוגים הקצת יותר מורכבים? איפה המתח והאקשן ? יש לי את ההרגשה שהם פשוט מנסים לשחזר את עצמם- שוב משנה הצורה הזה? לא דחפו אותו במספיק פרקים? גם מהפרק הקודם לא כזה התלהבתי, למרות שהוא היה יותר טוב מן הנוכחי... יש סיפור מסגרת שהם בנו עד עכשיו- עם קסטיאל, סוף העולם וכו'- ומן הסתם לא כל פרק הם יצמדו לסיפור המסגרת הזה, אבל יכול להיות לדעתי יותר מעניין... מקווה שהפרק הבא יהיה יותר טוב

רעותוש02

New member
פרק חביב , אבל לא יותר מזה

אין לי כוח לחפירה אבל הפרק היה חביב מאוד אבל לא משו יותר מזה..
לדעתי אניוואי

יואו... איזה פרק קורע!!!

כל הפרק לא הפסקתי לצחוק... במיוחד בסוף
לא הבנתי את הטריילר של הפרק הבא. מה קורה שם?

חחחחחחחחחחח דין :]

איך אני אוהבת את היציאות שלו :] כשסאם אמר לו:"Yea,now I know what you'll pick" דין:"No you don't" סאם:"Yea I do" דין:"No, you don't, you don't" סאם:"Porkis 2 ( אם ככה כותבים :] ) דין:"What?" סאם:"You heared me" דין:"Lucky guess" חח התגעגעתי ליציאות שלו ולפרקים המצחיקים חח טוב שחזרו ..

לוידעת

New member
פרק נחמד לאללללללההה!!!!../images/Emo6.gif

פרק קליל,זורם משעשע....ג'נסן מצחיק כתמיד..קיצר,מה רע?? דפקא בא לי בטוב..קצת קלילות וצחוקים..לא כל הזמן מלאכים ושדים שרוצים להביא לקיצו של עולם... ג'נסן הזה פשוט מלך!!אין! כל פרק מחדש אני פשוט מהופנטת!!!הוא כזה נושי!!!!כל הפרק הייתי עם חיוך על השפתיים!
קיצר,אין לי כח לחפור-היה אחלה פרק!!!:)

darklighter

New member
אחלה פרק!../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

ממש אהבתי היה מצחיק ואהבתי את המשנה צורה/דרקולה הזה וכל מה שהלך שם, מסכימה עם frhx שזה היה יותר טוב מהשחור לבן המשעמם של סמולוויל. אחי סירב לראות את הפרק כי זה היה שחור לבןLOL התגעגעתי לקסטיאל ולעלילה העונתית... אבל היה שווה... וג'יימי ממש שולטת!!! אני מקווה שהיא תחזור מתישהו!! היא שיחקה את פריטי בתשוקות ואהבתי אותה שם, ופה אהבתי אותה עוד יותר, והיא ממש התאימה לדין!! נראה לי שאני היחידה שחושבת ככה אבל ווטאבר...

למעלה