4.07 וten inch hero

psycho girl297

New member
4.07 וten inch hero

אוקיי נתחיל מהפרק החדש, פרק נחמד לא לא טוב כמו הקודמים בעונה הזאת אבל מעניין בהחלט פרק סבבה ועכשיו ל ten inch hero כרגע סיימתי לראות את הסרט וחוץ מהעובדה שהייתי יכולה לוותר על לראות את דניאל האריס ערומה פשוט אחלה סרט, נחמד מצחיק יפה וג'נסן פשוט משהו..... הוא מדהים, קראתי ביקורת על הסרט והבחורה שכתבה את הביקורת כתבה שמה שטוב בפריסלי זה שהוא לא דומה לדין או לג'ייסון טיג או לאלק או לאף אחת מהדמויות האחרות שג'נסן שיחק הוא משהו חדש לחלוטין ופשוט נהדר..... וזה בהחלט סרט קליל ונחמד לראות.....

sirexrv

New member
8.5-9 (סופיילר!!!!)

צילום+תפאורה = 9 בימוי=8.5 תסריט= 8.5 פרק לא רע!!! הקונפיקט של סאם מתחדד ומתעצם. הקצב היה יחסית מהיר. אומנם נשבר עוד חותם, אבל הדרך נראת נכונה (הפסידו במערכה, אבל המלחמה לא הסתיימה). היה טיפה צפוי, אז בגלל זה ירד הניקוד לתסריט. שני מלאכים, היה מגניב...

ספויילר..

פרק מצויין.. אני אוהב את הפרקים המיוחדים שלהם.. חשבתי בהתחלה שהם יעשו פתיחה מיוחדת לפרק כמו שעשו לפרק הכריסמס, אבל לא נורא..XD וזה רק אני או שלא היה את הקרדיטים בהתחלה?! XDDD המלאך השני היה מטומטם.. קסטיאל מגניב לשם שינוי.. וזהו.. פרק מצויין שמח שהם חזרו לעצמם..XD

psycho girl297

New member
לא ממש נראה לי

הוא לא יצא לקולנוע בארה"ב ולא באירופה למה שהוא יצא פה?

to the end1

New member
איזה באסה שהוא לא ייצא כאן,טוב אני

יוריד אותו באימיול.אה...ותודה

איזה כיף להגיב!

התחלתי לראות על טבעי מהשידורים בהוט והמשכתי את השאר מהאינטרנט... ובמשך החודש האחרון השתגעתי ושיגעתי את הסובבים אותי כי לא היה לי עם מי לדבר על על טבעי (ובעיקר על ג'נסן...
) כי למרות כל מאמצי, לא הצלחתי להדביק אף אחד בסדרה המדהימה הזאת. (אני כנראה ממש גרועה בלהדביק אנשים לסדרות כי... איך אפשר לא?!) וחיכיתי שאני כבר אדביק את הקצב של ארה"ב והיום סוף סוף ראיתי את 407, שאגב היה אחלה פרק אם כי לא שיחזר את ההצלחה של הפרק של כריסטמס. אז אני שמחה להצטרף לפורום (יותר משאי פעם שמחתי להצטרף לפורום!) ואני שמחה שהרוב פה (לפי מה שהבנתי) נוטה לכיוון של ג'נסן (עם כל הכבוד לג'ארד, ויש כבוד). אגב, ראיתי פה ניקים שמוכרים לי מפורום תשוקות (הו, נוסטלגיה של שנת 2005). זה עוד קיים?

darklighter

New member
שלומות, ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

זיהיתי אותך גם מפורום תשוקות... אני עדיין מנהלת שם... הפורום עוד קיים אבל יבש בטירוף. על טבעי באמת סדרה מדהימה! אני גם נוטה לכיוון ג'נסן יותר, אבל גם ג'ארד חמוד.

הפרק../images/Emo58.gif

אוי סאמי סאמי..זה היה ברור ביותר שהוא ישתמש בכוחות שוב..מסכן אבל, זה היה בלתי נמנע..הוא באמת היה הורג אותו.. בעצם איזה סתום הוא..הרי בהתחלה הוא היה עם גב אליו..הוא יכל לדקור אותו.. דין קורע עם הפנטזיות על המעודדת
ועם כל הממתקים שהוא בלס! טוב אין לי מה להגיד יותר! תודה שאמרתם על הסרט! הוא כבר בהורדה

OTH 7

New member
פרק לא רעע...בכלל

הפרק הזה והעונה הזאת בכלל כול כךךך עונה 4...!!! המתחח והחדשנותת והרעננות...טיפה פחות הומור אבל יש משהוא בעונה הזאת שמושכת אני מרגיש שהולךך לבוא פרק...פרק שיפיל את כולם

דעתי על הסרט ../images/Emo58.gif

אוקיי אז הסרט היה נחמד..לא הכי הכי שווה כמו שתיארו בכל מיני ביקורות מההקרנה.. העלילה היתה נחמדה אבל לא הכי מעניינת. ממש התאכזבתי שלא התמקדו הכי בפריסלי והוא היה חלק נידח בעלילה למרות שהדמות שלו עשתה את כל הסרט והוא אמר בסה"כ את המשפטים הכי חכמים.. באמת היו מיותרות הסצינות סקס של טיש (דניל)..הבנו שהיא סלאטה לא צריך להראות את זה..אבל מסכנה עם מה שההוא עשה לה.. היתה נשיקה קטנה שלה ושל ג'נס! שמאוד התעניינתי לראות..הם די מתאימים ביחד למרות שיש מצב שהיא מאוד סלאט גם במציאות אם היא ככה מתפשטת לגמרי בסרטים..ויש לה טאטו על התחת..אלא אם כן הוא לא אמיתי כמו הקעקועים שעשו לג'נס לסרט.. זה היה ממש איחוד של מגרש ביתי למי שרואה, גם דניל היתה שם והיא שיחקה את רייצ'ל, גם בעל המסעדה הוא המוזיקאי הזקן הזה מהעונה שמשודרת עכשיו בארה"ב וגם היה שם פסייכו דרק מהעונה ה-3! ונחשו מה?! גם בסרט הזה הוא פסייכו..
בקיצר, לא סרט מומלץ במיוחד..ראיתי בעיקר בגלל ג'נסן והוא לא כזה הרבה שם בכדי להוריד את הסרט במיוחד..

archangelos

New member
שלומות לכולם זו פעם ראשונה. היעוד של דין?

תאוריה: האם התפקיד של דין הוא בעצם לשמור על אחיו מלהפוך להיות האנטי-כרייס? נראה לי שסאם יהיה החותם האחרון, בן-תערובת... כמו שנאמר על האנטי-כרייס. ואיפה רובי נעלמה לה?

קרניjack

New member
תיאורייה מצויינת

לא חשבתי על זה....ופיספוס גדול עם השחקנית החדשה של רובי. עדיף שלא נראה אותה ונזכור אותה מהעונה הודמת כמו שהיא הייתה.

archangelos

New member
אמת!

השחקנית הנוכחית לא קשורה, רובי של העונה הקודמת היתה הרבה יותר מורגשת, ולא בגלל התפקיד שנתנו לה העונה... ותודה!

darklighter

New member
../images/Emo58.gifמעליי ופה. שלומות גם לך../images/Emo13.gif../images/Emo190.gif

כן אני חושבת שיש משהו בתאוריה הזו... אני מסכימה על רובי, השחקנית החדשה כל כך גרועה ועדיף שתיעלם.

למעלה