4.08

psycho girl297

New member
4.08

אוקיי זה היה פרק בסדר..... זאת עונה נורא לא עקבית באיכות שלה, הפרק הראשון היה מעולה והשני היה גם מעולה ואז זה התחיל להדרדר עד הפרק השישי שהיה מעולה הפרק השביעי היה בסדר ועכשיו הפרק גם היה בסדר לא משהו לא טוב כמו הקודמים, שניי הפרקים הבאים יהיו שני חלקים של פרק אחד שבאמת נראה מעולה אבל מי יודע, מבט כללי אני די מאוכזבת מהעונה הזאת, אבל זאת רק דעתי.....

elina002

New member
אמממ

אני עוד לא ראיתי את הפרק אבל לפי דעתי זאת העונה הכי טובה מאז עונה 1.... הפרקים ממש טובים חוץ מהפרק עם המשנה צורה...

elina002

New member
אמממ

אני עוד לא ראיתי את הפרק אבל לפי דעתי זאת העונה הכי טובה מאז עונה 1.... הפרקים ממש טובים חוץ מהפרק עם המשנה צורה...

פרק טוב.. ספויילר..

טדי הדיכאוני שליטעעעעעע.. דין מקיא את הנשמה שלו..XDDDDD פרקים בלי קסטיאל, רובי ובובי תמיד טובים..XD

darklighter

New member
הלו הלו../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

קסטיאל שליטה
כשדין הקיא ואמר IM OK אחרי זה זה היה כל כך קורע!

Batelg

New member
לדעתי זה היה פרק

מצחיק ומרענן: טדי הדובון מנסה להתאבד.. הנער הסוטה הזה ואיך שסאם עלה עליו.. וכמובן דין והפרצופים שלו.. הפרק הקודם לדעתי היה ממש מעניין כל ה40 דקות הייתי מרותקת למסך. העונה הזאת רק הולכת ומשתפרת. זה היה ברור שאחרי פרק כבד כמו פרק 7 יבוא פרק קצת לא קשור ומרענן כמו פרק 8 שאהבתי. רופאים המטפלים בדובונים חחחח

darklighter

New member
זו באמת רק דעתך../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אני דווקא נהניתי עד עכשיו מכל פרק בעונה הזו, אולי חוץ מההוא עם הMAN EATER אבל היו שם אחלה קטעים בין האחים ומבחינת העלילה והכל, פשוט העלילה על אותו יצור הייתה דפוקה... עכשיו בקשר ל408- אני אוהבת את הרעיון של המשאלות, למרות שעשו אותו כבר בהרבה תכניות אחרות... היו כל כך הרבה קטעים מצחיקים בפרק... "Women?" "Showers?" "We gotta save this people!!!"
ושהמשאלה של דין הייתה סנדוויץ' ענק חח מכל הדברים שהוא יכל לבקש...וכשהוא הקיא... וכשהילד הרביץ לו [כשהוא הרים את המכוניות זה הזכיר לי את הסרט THE COVENANT משום מה]... ועוד מלא קטעים... חחחחחחחחחחחחח טדי הדוב המתאבד!!! כשהוא ירה בעצמו ועף הצמר גפן נפלתי על הריצפה XDDDDDDDDDDD החננה עם הבחורה... היה די צפוי שהוא זה שהתחיל עם המשאלות...הוא שיחק בזינה חח.. עם המקלחת בהתחלה זה היה ברור שזה לא רוח אלא מישהו בלתי נראה, כי אם זו הייתה רוח המגבת הייתה נופלת על הריצפה ולא על הראש שלוXDD לא יודעת למה אתם עושים פרצופים, אני אהבתי!

darklighter

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

מעניין מי עשה את הקול של טדי... הוא היה מצחיק!

כנ"ל! ../images/Emo58.gif

גם אני אהבתי את הפרק!!
נראה לי הפרק היחיד שלא אהבתי בעונה הזאת זה הפרק הדוחה עם ההוא שהפך ליצור שאוכל אנשים.. הפרק הזה היה ממש חמוד ולא דוחה! ואתם בטח כבר יודעים כמה אני שואפת לפרקים עם כמה שפחות גועל.. הרעיון עם המזרקת משאלות ממש מגניב..הטדי האובדני היה מצחיק
והילד שהרביץ לדין

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

בג'ק הכוונה לMan Eater? ידיד שלי אהב את זה... לא יודעת הבעיה לא הייתה איתו אלא שהעלילה הייתה נדושה כזו...

ספויילר

אני דווקא אהבתי את העלילה.. למרות שמשו שם הזכיר לי את איך הווינדיגו נוצר לפי 1.02.. והשחקן גם היה מגניב.. בכלל איך שהוא השתנה וזה.. עשו אותו אחלה..XD

action girl

New member
סוף סוף הם חזרו לעצמם

פרק מצויין הזכיר לי בדיוק למה התחלתי ליראות על טבעי..הפרקים הראשונים של העונה היו טובים אבל קצת חלשים בפרק הזה הכל היה טוב העלילה התסריט ובמיוחד כמו כל פעם השחקנים..

למעלה