4/09

psycho girl297

New member
4/09

אוקיי פרק נהדר ואני ממש לא יכולה לחכות לפרק הבא!!! יש לי קצת (אבל רק קצת) יותר החיבה לשחקנית החדשה שמשחקת את רובי, אני עדיין מעדיפה את קייטי קסדי אבל עכשיו ההיא קצת פחות מעצבנת. לפי הפרומו הפרק הבא הולך להיות מדהים!!! אוף אני לא יכולה לחכות! אגב אחרי פרק 10 יש שבוע שאין פרק חדש, אני לא יודעת למה אבל ב27 לחודש יש שידור חוזר של הפרק הראשון, אני מקווה שזה לא אומר שהם נכנסים לפגרה או משהו ושזה רק שבוע אחד אבל עדיין באסה, איך נשרוד שבוע בלי ג'נסן???? :(

archangelos

New member
../images/Emo58.gif שמתם לב לשם של הפרק?

I know what you did last summer
די, הם קרועים...

yarivito

New member
פרק מעולה

"דין? הדין?" כמו תמיד מותח וקורע! במיוחד הקטע הזה שהעוזרת נכנסה לחדר ודין היה בשוק!

Batelg

New member
פרק ממש טוב!

מחכה בקוצר רוח לפרק הבא...הקטע הרומנטי בין סאם לרובי.. האמת היה ברור שיקרה משהו בסגנון מעניין איך הם ימשיכו את זה אם בכלל..

לוידעת

New member
פרק מעווולללה!!!!!

אין לי כוח לחפור אז אני פשוט אגיד שזה היה אחד הפרקים הטובים של העונה וג'נסן פשוט...
אאחחחחח....................... (ועוד אני אוסיף שהשחקנית שמשחקת את רובי די מעצבנת!!!אולי פחות מבפרקים הראשונים,אבל לא מגיעה לקרסוליים של קסדי!!)

וול היה פרק מעניין! ../images/Emo58.gif

אין ספק שהיה נחוץ לדעת מה באמת היה עם סאם בזמן שדין היה בגיהנום.. היתה לי הרגשה שבינו לבין רובי היה משהו..חבל שעם השחקנית הזאתי..אני יודעת שכולם חשבו שהוא יהיה עם רובי בעונה הקודמת, עם קייטי קסידי.. מה חשבתם על רובי שלפני שהשתלטה על זאתי שבתרדמת? היתה גם מעצבנת לא? אוי דין כזה דיני..חמודיייי
אהבתי שיש המשך יבוא ושעצרו את הפרק בשיא המתח..! נראה מה יהיה..

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

דווקא אני ראיתי... לא בהכרח מתח מיני אבל קשר כלשהו... ראיתי נכון? ירצו להחזיר אותו לגיהנום בגלל שהוא שכב איתה? ולמה המלאכים רוצים שהיא תמות? בגלל שהיא "יודעת יותר מדי"? אוףףףףףףףףףף אני במתח!!! תודה על הקישור

אני היחידה שלא הבנתי מה כ"כ יפה בפרק ?

בסדר בגרו פה ושם קצוות מה סאם עשה וזה ... לדעתי זה פרק בסדר לא הכי טוב של העונה היו הרבה יותר מצחיקים כמו 4x06, היו קטעים מצחיקים פה ושם כמו שהיא שאלה את דין ה"דין" ? חחח והוא כולו מאושר yea The DIn :) והיה עוד קטע מגניב איך שהם קפצו מהחלון, בסה"כ פרק בסדר היו אבל יותר יפים

darklighter

New member
איזה פרק!!!../images/Emo47.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אני עד עכשיו ככה
טוב שסגרו קצת קצוות בקטע עם סם ורובי, היא קצת פחות נוראית מבהתחלה אבל אני עדיין מעדיפה את קייטי...הרובי שהייתה לפני שהשתלטה על ההיא שבתרדמת הייתה יותר מעצבנת משתיהןXD איזה עלילה מותחת! דווקא אהבתי את אנה, חבל שהם אומרים שהיא צריכה למות...מעניין למה זה באמת...ואני רוצה שהם כבר ימצאו את לילית' וישמידו אותה!

true leaper

New member
חדשה + תגובה

היי חברים, אני נכנסת לפה כבר כמה זמן אבל רק עכשיו החלטתי להציג את עצמי, שמי עדיה ואני בת 26 תיכף (אני מהזקנות פה!! אבל לפחות קרובה לגיל של ה-Boys) התמכרתי לסדרה ב-AXN ובגלל שלא יכולתי לחכות - דהההה - הורדתי את העונות הבאות ואני כעת לקראת סיום העונה השלישית, בכל מקרה מעודכנת בכל הספויילרים. אני אוהבת את שני הבחורים אבל אם אאלץ לבחור אז דין לוקח (I Wish)
רק לידיעתכם כעת יש את ה-November Sweeps ולכן הפרק המקורי הבא שישודר אחרי Heaven & Hell בשבוע הבא יהיה רק באמצע ינואר..
אכן ציפיה ארוכה אחרי הסודות שיתגלו בפרק הזה. מאחלת לכולנו שבוע נהדר!

darklighter

New member
שלומות עדיה../images/Emo24.gif../images/Emo190.gif

ברוכה הבאה
ואת לא זקנה בכלל! דין
שמעתי על הפגרה, זה מבאס
התרגלתי כבר לכל שבוע פרק ועכשיו פתאום זה יהיה מאוד חסר לי
אה ואם את מדברת בהודעה על פרקים של עונה 4 תשימי בכותרת את האייקון
כדי שאלה שלא ראו לא יכנסו... שבוע נהדר גם לך

liora257

New member
שאלה- זה רק אני או שאין יותר אימפלה?

כאילו זו לא אותה המכונית... פיספסתי משהו??

ספויילר.. פרק מצוייין..

פרק כזה טוב.. אנה שליטעעעעעעע!!! XD 3 בנות שיחקו את רובי, וכל אחת שיחקה אותה שונה לגמרי.. מה הקטע בזה?! XD דין תותח.. כל הרחמיים העצמיים של סאם חוזרים שוב ובגדול..XD הקטע שהוא פגש את שד הצומת היה קצת דפוק... אהבתי שאנה אמרה שהם באים וכולם חשבו שהיא מדברת על השדים ובסוף הראו את קסטיאל והשני.. והשני מעצבן..XD ואנה שליטעעע..XD

darklighter

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

אנחנו מסכימים על משהו
גם אני אוהבת את אנה... לפחות נכון לפרק הזה... ובאמת כל אחת זה רובי שונה לגמריXD אני מתחילה להתרגל לחדשה, למרות שהיא לא יותר טובה מקייטי...היא בסדר כזה... סאם ושד הצומת באמת היה דפוק...היה ברור שהם רוצים את דין בגיהנום ואת סאם חי... שיהיה המנהיג שלהם או משהו כזה...

the covenant

New member
../images/Emo58.gif

חחח הם לא רוצים את סאם בתור מנהיג הם רוצים אותו בתור פונדקאי אני שונא את רובי החדשה אני שונא את הרובי העוד יותר חדשה(הבלונדינית) אני אוהב את הרובי הכי חדשה, למה היא לא יכלה להשתלט על המנקה ולהישאר בגוף שלה? ניראה את סאם מתמזמז עם זה...XD אנה ממש מגניבה, ממש אהל ממש אהבתי אותה ולפחות כרגע, ניראה שהם לא יהרגו אותה כל כך מהר כי בכל זאת מש"ש הם שוכבים בפרסומת סוף מש"ש סה"כ פרק ממש טוב ולא רוצה שהבא יהיה האחרון עד ינואר אני אשתגע

למעלה