4-1

blueman1

New member
4-1

פשוט בושה מה שהלך היום בטדי שערים של אסולין צמד, נימני, ובוריכאן ועוד צימוק של ניטה קבעו 4-1 מביש מאוד. אני מקווה שסוף סוף זינו יסיק מסקנות

RED OR DEAD BS

New member
הם ביישו את הסמל מישהו חייב לשלם..

אני לא מאמין, חשבתי שנצא לדרך חדשה אבל לקבל 4<??? על זה לא חלמתי, מול קבוצה כמעט מפורקת, אן שיטה, אין שחקנים, אין מאמן, עד מתי נסבול את החרא הזה, שגוטמן יילך אם נותר בו עוד טיפת כבוד, אני לא מאמין הקבוצה שהתפרקה מול סכנין בעיות בלי סוף והיא מתפרקת עלינו?!, הרסתם לי את השבוע ביישתם את כל העיר תעופו הביתה

RED OR DEAD BS

New member
אולי העונה לא נירד יש את נצרת

והפועל חיפה.. אבל עונה הבאה אנחנו מועמדים מספר 1 לירידה, מהיום כדי להציל את העונה הבאה אנחנו חייבים לפעול שלחרורו של גוטמן אי אפשר כבר הוא הרס אותנו, איך אני יכול ללכת מחר לבית הספר להסתכל מחר בעיניים לאוהדי בית"ר, בושב כזאת לא הייתה ולא תהיה גוטמן הביתה חייבים כל משחק כל אימון להירתם למטרה הזאת ולהעיף את החרא הזה אנשים תתעוררו כי אם נירד לא נחזור.

g i l 1 7 8

New member
אז שוב אני שואל...

למה הסתיים החרם? שבוע שעבר הודעתם חגיגית שהסתיים החרם, כי הוא התגמש והשני הסכים, בקיצור פאקאקא. הכל נשאר אותו דבר. אני חושב שהקהל של ב"ש גם קצת יצא לוזר כי הוא התקפל מבלי להשיג שום מטרה (אלא אם-כן החתימה המגוחכת של זינו על הנייר ההוא עשה לכם באמת משהו) . כמו שאמרתי תמיד, באר שבע זו עיר שתקועה אי שם בשנות ה-70, זעזוע עמוק ישנה את הגישה. אני מאד שמחתי על החרם שזיעזע קלות, אך לא על סיומו הלא ברור.

blueman1

New member
לפי מה שאני יודע

החרם לא הופסק ע"י ראשי חוג האוהדים של הפועל ב"ש שדרשו להמשיך את החרם אלא הופסק ע"י האוהדים עצמם שפשוט נמאס להם ושהם חושבים שהחרם לא עושה כלום ופשוט חזרו למשחקים

AnakondA1

New member
אכן

אנשים חושבים שאם פורסם מסמך ההבנות זה אומר שהחרם הסתיים כפי שהיו רוצים.. צריכים להלחם עד שגוטמן+זינו ילכו הביתה כי הקשר בינם לכדורגל הוא מקרי בהחלט.

מוצארט

New member
זהו, נשבר לי

לא ראיתי במשחק הזה שום שיטה ושום דרך המשחק. פשוט בושה! גוטמן מרכיב את סתיו, שב-2 המשחקים האחרונים שיחק ביחד 10 דק', קרבאליו (שלפי מה שהבנתי יעוף מהקבוצה), שהולך מכות עם השאר באימונים, ב28 דקות מסר כדור אחד טוב, את השאר הוא מסר מעולה... לשחקני בית"ר. יניב אלול עושה שטויות, עוז יפרח מחפש את עצמו, מינטואן חושב שהוא משחק בבית"ר, והשוער הלך לטייל ביציע (אם להודות באמת הכואבת, השער היה נפלא). למה לא להכניס מההתחלה את אביתר אילוז, שהיה השחקן הכי טוב בהפועל, ומציג את היכולת הכי טובה בקבוצה בשבועות האחרונים? דדי בן-דיין, ממשיך לנסות להבקיע שערים עצמיים, ואת אברג'יל ראיתי רק בהתקפה אחת. באמת, זה כדורגל? לקבל רביעיה (שהאמת? די מקרית) מקבוצה ששווה חפיסת סיגריות?? זהו, נשבר לי. זאת קבוצה של שקל וחצי!!! עד מתי??? אני לא מגיע ל-וסרמיל, עד שגוטמן הולך מכאן.

רוני 2112

New member
עגלה עם סוסה במגרש תרוץ..........

אפשר להמשיך לשיר איתי, שום דבר לא יעזור השנה יש סיכוי גבוהה מאוד שנרד ליגה, זינו תמשיך לעשות חשבון, וגוטמן תמשיך עם ההצגות נפל שלך, נראה לאן נגיע, עכשיו אתה דורש 2 3 שחקנים, זינו תפרן אין לו מאיפא, במיוחד אחרי שבזבזתם כספים על שחקנים, (אם אפשר לקרוא להם כך) אני עוד מתחילת העונה ידעתי שזה יהיה המצב, לכן לא מתאמץ אפילו בטח לא לראות את המישחק בטלויזיה, או התקציר, ובטח ובטח לא את הכתבה במדור הספורט בעיתון, סתם עושה לי כאב לב, כשגוטמן יתפטר\יפוטר תודיעו לי בבקשה רוני

אחח יאללה גוטמן יבן זו**ה

לך כבר הביתה אתה לא מביייייייייין?!!!!! אתה רק דופק אותנו...!!!! לראסמי לא הגיע לנו לנצח ואפילו תיקו לא היה מגיע לנו..!! חרא של קבוצה חרא !! מקווה ליותר טוב...!!! אין לא באים יותר למשחקים !!!!! שעכשיו יעשה מנוים של מבוגר בחינם ולא נבוא לו.. בן זו**נה

מוצארט

New member
לא יעזור אם תקלל אותו.

מה שהכי אירוני כאן, זה שאליזינו, תמיד "נותן גיבוי" למאמן. הבעיה כאן היא, שזה יוצר לו ניגוד אינטרסים, כיון שבגלל ההחלטות התמוהות של גוטמן (ע"ע סונרה) הוא הפסיד עשרות אלפי דולרים. בואו נראה מה יעשה עכשיו היו"ר האהוב והאוהב...

X יו יו S

New member
אממ שאלה טיפשית../images/Emo68.gif

אבל אני לא מבינה למה אתם תמיד מאשימים את מאמן כיאלו שאם יבואו מאמן אחר יהיה יותר טוב ואני זוכרת שגם את לופא לא אהבתם אולי יותר קל לכם להפיל את אשמה על מאמן?

מוצארט

New member
אנ'לא יודע מה עם השאר

אבל אני תמיד אהבתי את לופא, וממש אין לי מושג מי האדיוטים שזרקו עליו ביצים. יוחזר לופא לאלתר!

blueman1

New member
אני יגיד לך

אני לא הכי אהבתי את לופא בעיקר בגלל שיטת המשחק שלו שלטעמי הייתה יותר מידי הגנתית. לפי דעתי אם היינו משחקים קצת יותר התקפי יכולנו להגיע ליותר ממקום 4-5. אבל לופא היה יותר טוב מגוטמן זה בטוח, לא מספיק שגוטמן משחק הגנתי מאוד(שלושה בלמים נגד הקבוצה המתפרקת של בייתר) הוא גם לא שם על שחקני הבית ומשחרר את כולם ( אסי רחמים, אופיר חיים שבשבילי הוא שחקן בית, אלעד בונפלד...), הוא לא שם על שחקני בית צעירים ולא נותן להם הזדמנויות אלה אם הוא חייב, והדבר הכי חשוב שהוא לא שם עלינו האוהדים. מקווה שהצלחתי להסביר לך פחות או יותר

רוני 2112

New member
אני דווקא אהבתי את לופא

ואני זוכר שהיה סקר ברדיו דרום בתוכנית הספורט, התוצאה היתה ברורה לטובת לופא, איזה מאמן שלא יהיה תמיד יהיו כמה שיתנגדו מה שבטוח שלופא היה פי כמה טוב מגוטמן רוני

RED OR DEAD BS

New member
גוטמן=גרמני, לופא=טורקי

אצל גוטמן המשמעת מעל הכל והא מתנהג כאילו שהוא בצבא של גרמניה, ומכך נעלמה שמחת החיים ואין חשק לשחקנים להוכיח ולהראות כדורגל בשבילנו האוהדים, אצל לופא הכל לאט הכל בסבבה וכנראה זה מוכיח את עצמו, השחקנים אהבו אותו ראינו כדורגל הוא נקשר עם האוהדים, אני בכלל לא יודע מי אלה שזרקו עליו את הביצים כמו שאמרו בתקשורת, ז'ינו עשה שרירים והחליט להעיף אותו, רק מה שעכשיו הוא לא מוכן להודות בטעות, בקיצור חרא של שחקנים חרא של מאמו חרא של יו"ר וחרא של קבוצה.

X יו יו S

New member
טוב אחרי שרובכם הגבתם../images/Emo68.gif

ומקווה שהבנתי אותכם נכון אתם אומרים שאם ממחזור הבא לופא יהיה על הקווים מצבנו יהיה יותר טוב?

רוני 2112

New member
אני לא יודע אבל יהיה הרבה יותר חשק

לראות את הקבוצה, האוהדים ימלאו את האיצטדיון למיכסתו הרגילה כשהייתה, ואולי כן מצבנו יהיה הרבה יותר טוב

X יו יו S

New member
אולי במשחקים הראשונים שלו../images/Emo68.gif

אבל אם הוא לא יצליח שוב תרצו להעיף אותו

למעלה