4.11.1995

אלוני.

New member
4.11.1995

מוצאי שבת , רביעי לנובמבר 1995 . ראש ממשלת ישראל יצחק רבין ז``ל נורה בגבו על ידי רוצח שפל . מדינת ישראל מצווה לזכור את הרצח מדי יום ביומו כדי שזו תהיה הפעם האחרונה בתולדות מדינת ישראל שבה אקדח שינה את הדמוקרטיה. כולנו , ללא יוצא מן הכלל מחוייבים לכך , שמאל וימין כאיש אחד. המחוייבות לזכור את הרצח ולעמוד על המשמר אינה מחוייבות לדרך מחנה השמאל . עצרת יום השנה לרבין צריכה להיות העצרת של עם ישראל ושל מדינת ישראל , אסור שהעצרת תהיה הפגנה פוליטית של ``מחנה השלום`` . אסור שיחוש מישהו במדינה כי אין הוא ``ראוי`` להיות בעצרת או לחילופין שהעצרת אינה ``ראוייה`` לנוכחותו . מי שהופך את העצרת למפגן של מרץ ומפגן של תמיכה בהסכמי אוסלו שלא יתפלא למצא את המתנגדים לאוסלו נדחקים לפינה ונאלצים לגנות את הארוע . לו אני הייתי בראשות המחנה הלאומי הייתי מארגן עצרת דומה ולו כדי להצביע על האבסורד שנוצר . כל מי שמנסה להסביר שיצחק רבין ז``ל היה ראש הממשלה של כולם חייב לזכור זאת כאשר נערכים ארועים מסוג זה . ארוע זה , רציחתו של רבין ז``ל , זעזע אותי כמי ששיך למחנה השלום אבל יותר מכך כאזרח מדינת ישראל . אני קורא כאן לכותבים מהצד הימני , אל תחטאו במה שחטאו חלק מהאנשים אמש, ככתוב במקורותינו : אל תען כסיל כאיוולתו...

markrin

New member
מה אתה מבקש ממני בדיוק-אלוני ?

שנסתום פינו על העיוולת שאתם וכשמותכם עושים כל שנה,מזה חמש שנים ? שיצלמו אתכם מסוממים משירי איל גפן דקות ארוכות בטלויזיה,ואנחנו נשתוק ? שלא תתנו לראש האופוזיציה לקחת חלק באירוע,בגלל שלאה אחת תפשה תחת על כל הכיכר ? אז אנא,אל תנסה אפילו להשתיק אותי כעת. כי גם אם בתוכי אני מלא גועל וסלידה מהפשע שנעשה אז אפילו אותי אתם מנסים לזרוק מחוץ למחנה.. והבדיחה הגדולה מכולן.. שאותו מחנה שאתם מתנכלים לו אלוני.. הוא הרוב היהודי המוצק במדינה. הבנתוש ?

אלוני.

New member
תקשיב טוב, אבל טוב

גש להודעה שלי, תקרא אותה שנית , תבין אותה , ואחר כך תגיב .

markrin

New member
אלוני-את איש שמאל הגון יחסית..כמובן

אבל אין הרבה כאילו.

אלוני.

New member
תהיה אתה איש ימין הגון

ולאט לאט תראה איך יהיה בסדר , תשאירו את הפסיכים משני הצדדים בשוליים. אנחנו לא אוייבים.

אלוני.

New member
עזוב...

רמאים , נוכלים , גנבים , שודדדים , רוצחים ושאר מרעין בישין יש בשני הצדדים... ימני הגון ? זה נשמע לי רק באגדות (-:

אלוני.

New member
הומור

איפה שיש סימן כזה (-: זה סימן מוסכם שהכותב מתלוצץ . אם לא הובנתי נכון קבל את התנצלותי.

markrin

New member
מסכים איתך בנקודה זו (בלבד)..

יושר אינטלקטואלי-זה מה שהכי חסר במדינה. אבל בוא תסכים איתי-הוא חסר יותר בשמאל. אחרי האירועים כפי שחווינו החודש,ממש מלחמת עצמאות בחוזר.. שום חשבון נפש לשמאל.. והנה,ביילין,פונדק ופרס חוגגים היום בדיוק כמו אז. בחתירה בלתי נלאית תחת רבין ב-95,ותחת התחת של ברק של, היום. ..ויש תוספת..השוטר אזולאי...הבן-עמי.. איזה תגבור לאווילות..

אלוני.

New member
תראה

אני לא מתיימר לדבר בשם השמאל הישראלי , קשה לי להמין שכולם כאלה חכמים (-: עכשיו ברצינות. בשמאל שאני פוגש ורואה על באמת , מדי יום יש הבנות ששונות ממה שחושב פונדק וביילין . שמע רק עצה קטנה , אל תיתן תחושה של כאלה הרוקדים על הדם , אל תשכח הרע עדיין לפנינו ...

markrin

New member
לא חשוב מה אתה חושב אישית-אלוני

מה שקובע ששוב שלושת האנשים האילו מחזיקים בחוטי המריונטה ברק. ניתנה הזדמנות פז לאיחוד ועמידה משותפת. אז תראה טוב טוב מי ניצח ? דוקטורינת ביילין-בן עמי. וברק,האדם עם עמוד השדרה הכי גמיש שראיתי מעודי.. רוקד כיום לצלילי חלילם. איזה עתיד טוב יכול כבר לצמוח מזה ? שנפנה מאתיים אלף איש שעושים עבודת חלוצים בשטחים כמו שברחנו מקבר יוסף או לבנון ? אתה אדם חושב..אז..אנא עשה שעות נוספות ותחשוב קצת.

אלוני.

New member
בנקודה זו אנו חלוקים

לעניות דעתי , ואגב גם לדעתם של ביילין-פונדק-פרס ( וגם לאה רבין) , ברק מנסה לצאת מהסכמי אוסלו או לפחות לצמצם את הנזקים שנגרמים מהם . הוא רחוק מלהקשיב ליועצי הללו .

markrin

New member
אז דעתך עניה...

לא רק שלא מנסה לצאת אלא חמור יותר-מתחפר בהם רבין לא היה מציע לחלק את ירושלים וכבר מזמן היה שובר להם ידיים מבטיח לך

אלוני.

New member
תראה

לא הסתרתי את עניות דעתי ודלות לשוני.. אם יש מה שמקומם אותי זה כאלה שיודעים מה רבין ז``ל היה עושה , לא אתה ולא אני ואף לא רעייתו או בנו יודעים איך רבין היה נוהג. גש קרא את כל ``ההתבכיינויות `` של פונדק ושות` במוספי סוף השבוע , הוסף להם את דברי לאה רבין בדבר דרכו של ברק ויחסו להסכמים וקבל את דעתי... אלא שאני הייתי קודם )-:

amor

New member
נכון מאוד. אין מורשת ואין דרך ולא

צריך לעשות יש מאין לרבין המנוח. מחבקים את רבין בחיבוק דב ומנסים לייחס לו אלוהות ואין לי ספק שהוא לא אוהב את זה. אז כל המעריצים נא להנמיך את הטון.

למעלה