4/12/07 בקשות

PENAETR

New member
עזרה

אני רבקה יש לי 5 ילדים 2 תינוקות בן 2 בבת 1 ב 3 ילדים בבית ספר קשה לי הכלכלי. אני צריכה אתה עזרה ב ביגוד אם תוכלו ליצור קשר לאמיול אני גרה באזור חיפה מודה לכם מראש

עכשיו יש לי 7 ילדים בבית

זוכרים את הבחורה שביקשתי עזרה בשבילה לקחתי אותה לבית חולים היא התייבשה היא מפחדת לאכול שלא יחסר לילדים שלה(היא בהריון) ועכשיו הילדים שלה אצלי פניתי לעו"ס שיעזרו לה בסל מזון והם לא עוזרים עד ינואר ככה זה כשגרים בשכונת מצוקה אני פונה לכל מי שיכול לעזור במצרכים חומרי ניקויי מזון יבש ירקות ביגוד לילד במידה 12

מחפשת בדחיפות מכונת כביסה עובדת.

המכונה שלי החליטה לצאת לפנסיה ואני תקועה עם מלא כביסות. יש לי שתי בנות ואני חייבת לכבס. אם יש למישהו מכונה שבוודאות עובדת ובלי בעיה תפעולית אשמח לפרטים. תודה!

מחפשת מחשב

שלום לכולם אני עובדת בחברה שמתעסקת בשקיקום נפגעי נפש בקהילה לאחת המשתקמות דרוש מחשב (מסך יש) על מנת שתוכל להשתלב יותר בחיי החברה ליצור חברויות דרך האינטרנט ושתוכל לבחון אפשרויות תעסוקה מהבית אשמח להצעתיכם מיותר לציין כי מדובר באישה שחיה על קצבת נכות ואין יכולה לקנות מחשב

קשת 82

New member
דרושה עזרה לילד קטן בביגוד חורפי

עבור משפחה חד הורית המסתייעת בי זמן רב מחפשת עבור ילד בן 5 (כמעט) מכנסיים עבים וחמים גינסים קורדרויי דגמחים לחורף כמו כן גרביים וגופיות חמות אם יש מגפיים במצב טוב גם יהיה מצויין מידות מכנסיים וגופיות 8-10 מידת נעליים 28 אודה לכל מי שישים איתי יד בסיוע למישפחה קשיית יום שאין ידה משגת

למעלה