למסירה פקס ומדפסת לייזר תקינים באיזור השרון. עדיפות לעמותה / מוסד
ח חדשה פה האחת New member 3/12/07 #1 למסירה פקס ומדפסת לייזר תקינים באיזור השרון. עדיפות לעמותה / מוסד
י יחזקאל טל שחר New member 4/12/07 #4 למסירה תנור אפיה עובד 2 תאים התנור נמצא בקריה החרדית בבית שמש. יש לדאוג לשינוע
ב בילבי שכזו 69 New member 4/12/07 #6 למסירה בגדים... לבן מידות 10 - 2 שקיות לבת מידה 12 - 14 2 שקיות לאישה ידות 38 - 40 + מעיל עור ארוך מידה 36 - 38 שקית ענקית מדובר בבגדי מעבר וחורף. הבגדים בשרון - נא לדאוג לשינוע.
למסירה בגדים... לבן מידות 10 - 2 שקיות לבת מידה 12 - 14 2 שקיות לאישה ידות 38 - 40 + מעיל עור ארוך מידה 36 - 38 שקית ענקית מדובר בבגדי מעבר וחורף. הבגדים בשרון - נא לדאוג לשינוע.
M miryams New member 4/12/07 #7 היי בילבי לבן מידות 10 - 2 שקיות לבת מידה 12 - 14 2 שקיות. אם אקטואלי , שילחי לי בבקשה מספר טלפון לתיאום שינוע..
היי בילבי לבן מידות 10 - 2 שקיות לבת מידה 12 - 14 2 שקיות. אם אקטואלי , שילחי לי בבקשה מספר טלפון לתיאום שינוע..
צ צבת ים ירוקה New member 4/12/07 #14 מפרסמת שוב - עוגה למסירה מישהו צריך עוגה למסיבת חנוכה? עוגת קצפת מקונדיטוריה עם ציון שם הקונדיטוריה על השקית אני מוכנה לשנע בעצמי את העוגה בתחום חיפה.
מפרסמת שוב - עוגה למסירה מישהו צריך עוגה למסיבת חנוכה? עוגת קצפת מקונדיטוריה עם ציון שם הקונדיטוריה על השקית אני מוכנה לשנע בעצמי את העוגה בתחום חיפה.
K K a t u s h k a New member 5/12/07 #24 המון המון המון ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif המון תודה מכל צוות הגן, מההורים והעיקר מהילדים הנרגשים שנהנו וזללו המון תודה על הטירחה על שינוע ועל הנתינה.... שיהיה לך חד אורים הכי שמח!
המון המון המון ../images/Emo51.gif ../images/Emo24.gif המון תודה מכל צוות הגן, מההורים והעיקר מהילדים הנרגשים שנהנו וזללו המון תודה על הטירחה על שינוע ועל הנתינה.... שיהיה לך חד אורים הכי שמח!
0 0ziris New member 4/12/07 #18 ../images/Emo73.gifהיי שאנה- שקיפות הטיטולים שהעברת דרכי -- הועברו לפני יומיים למעון לנשים מוכות ביחד עם TYRAN8 + כנ"ל : מיכל 1976 - כל החבילות שאספתי ממך הועברו למעון --כנ"ל יום נעים
../images/Emo73.gifהיי שאנה- שקיפות הטיטולים שהעברת דרכי -- הועברו לפני יומיים למעון לנשים מוכות ביחד עם TYRAN8 + כנ"ל : מיכל 1976 - כל החבילות שאספתי ממך הועברו למעון --כנ"ל יום נעים
ה הדג של נועה New member 4/12/07 #19 ../images/Emo124.gif למסירה לתינוק * סל קל שאני לא יודעת מאיזה תאריך הוא, היה מיועד למלכת הקרח אבל היא הסתדרה... קיבלתי אותו מנעמי פסי וכיבסתי את הכיסוי. נראה לגמרי לא רע... * קשת עם צעצועים ומוזיקה - תודה לחברתי המקסימה על התרומה - ניתן לקשור על מיטה /עריסה/ טרמפולינה וכד'
../images/Emo124.gif למסירה לתינוק * סל קל שאני לא יודעת מאיזה תאריך הוא, היה מיועד למלכת הקרח אבל היא הסתדרה... קיבלתי אותו מנעמי פסי וכיבסתי את הכיסוי. נראה לגמרי לא רע... * קשת עם צעצועים ומוזיקה - תודה לחברתי המקסימה על התרומה - ניתן לקשור על מיטה /עריסה/ טרמפולינה וכד'