4.37am (arabs with knives & west

4.37am (arabs with knives & west

<המשך שרשור pros&cons of hitchhiking אנחנו בשיר ה-III> אורות אזהרה הבהבו על המפה שלי, פתחתי את עיני ולהפתעתי.. ערבים עם סכינים בקצה המיטה- ממש בקצה המיטה- אלוהים, איך הם הגיעו לכאן? חשבתי שאנחנו בטוחים פה בקו הירוק (סתם סתם, באנגליה) היא אמרה- באנה ילד, זו היתה טעות מה שעשית- אתה חייב להודות שהיתה זו טעות. או ישו, אלוהים... תישן.תישן.... אני יודע שאני רק חולם .....תעזוב אותה...צא החוצה...צא מהבית שלי.. מבעד לעינים סגורות אני רואה שמיים מערב גרמניים על התקרה ואני רוצה לחזור לנערה עם התרמיל(?) להרגיש את שערה הגמיש, את לראות ת'שקיעה מאחורי לעבודות הברזל באופק של עיירה מערב גרמנית: ערב טוב גברותי ורבותי הא הא הא ברוכים הבאים לקניגסברג הא הא הא רוצים לרקוד איתי או לשתות בירה הא הא הא תודה אבל... הנערה הזו ואני בדיוק שתינו בקבוק יין, זה נחמד אבל.. אני חושב שפשוט נומר לילה טוב.. תעזוב אותנו... לילה טוב... אפשר את המפתח לחדר 3 בבקשה? תודה.. הייתי רוצה להזמין ארוחת בוקר... קפה לשניים וטוסט עם ריבה..לא, ריבה. (האם איזכור נוסף- לאטופ הארט מאד'ר - א. בוקר של ענק??)

flowerboy69

New member
i think that

the cd is one of the best solo works.great music and powerful story about love and sex and meny other things...with the 7" single-every strangers eyes-great sond that waters play on the 2002 shows

זה המשך לנושאים עליהם דובר

בקטע הקודם. "פינק" והבחורה מבלים את הלילה ביחד במלון. אבל האם זה באמת קרה, או שזה חלום? או שזה סיוט, כמו ה"ערבים עם הסכינים" עליהם חולם "פינק", והמסמלים, לטעמי, את חששו מעונש על הבגידה - שהיתה או לא היתה. לא הבנתי מה כוונתך ב"איזכור נוסף ל-AHM...". אני לא מוצאת כאן אזכורים ל-AHM.

הכוונה כמובן,

לאלבום ולא ליצירה. השיר" ארוחת בוקר פסיכו` של אלן" כמובן. לא ככה?

לא כל איזכור של המילה "ארוחת בוקר"

היא הפנייה ל-Alan's Psychedelic Breakfast. כאן, אין הפנייה כזו.

הכוונה היא ל-

marmalade i like marmalade ששומעים תו"כ ארוחת הבוקר הפסיכדלית, אבל אולי זה דימיון קצת פרוע..

44.39am for the first time today

<קודם כל איך/למה זה part2? הראשון מגיע רק אח"כ!> בפעם הראשונה היום אחזתי בגופה הערום קרוב לשלי, אוו מותק- בואי איתי והישארי עימי , אנא תישארי איתי- או- מה זה? תשארי איתי.........לא.......תשארי איתי......שכח מזה

שימו לב לדיבורים ברקע השיר

הם נותנים לטקסט מסגרת. כך, אנו מבינים שמדובר - ככל הנראה - בחלום של פינק: היום בפעם הראשונה אחזתי בגופה העירום לצד גופי בבית מלון זה, ממנו נשקף נהר הריין הפכתי אותה לשלי או, בייב... בואי איתי והשארי איתי אנא השארי איתי.. [קולה של הרעיה]: אה... מה זה? [פינק ממשיך]: השארי איתי השארי איתי השארי איתי [קולה של הרעיה:] לא, אני ישנה! [פינק:] השארי איתי [הרעיה:] תשכח מזה. פינק מדבר מתוך שינה, הוא חולם על הבחורה הגרמניה. אשתו לא מבינה מה הוא ממלמל מתוך השינה; היא חושבת שהוא מדבר עליה, ורוצה אותה, ועונה לו בשלילה. עוד מישהם? פרשנויות אחרות?

הבחורה היא גרמניה

והסיפור מתרחש בגרמניה. אני לא חושבת שמדובר בבחירה מכוונת בגרמניה - סביר להניח שהסיפור מבוסס על זכרונות כאלו או אחרים של ווטרס. אבל, כמובן, יש ברקע את העניין של מלחמת העולם השניה, בה נהרג אביו של ווטרס. כרגע, אני לא רואה שזה עניין מרכזי כאן. מה דעתך?

aviah

New member
אני יודע שזה בניגוד לדת שלי

אבל אולי ווטרס לא רומז כלום בזה שהסיפור מתרחש בגרמניה?

הפיכת מין!!!! sexual revolution4.41

היי ילדה, קחי את הפגיון ונדקור את מהפכת המין. בואי ניתן לחופש לכולם להיות הקריאה שלנו ןמחר נמצא את הפתרון החדש שלנו. כן, אבל הלילה שכבי בנחת בזמן שאני כורה את קברך המתוק וזכרי- רק המסכנים/עניים(?) ניצלים הי ילדה, כמו שתמיד אמרתי (וחזרתי ואמרתי..) אני מעדיף את שפתייך אדומות ולא מה שאלוהים עשה - אלא מה שהוא התכוון אליו. אל תפני אליי אצבע אני רק חולדה במבוך כמוך ורק מי שמת משתחרר. אז.. בבקשה אחזי בידי בזמן שאנחנו ________ דרך המבוך וזכרי - כלום גדל בלי גשם. אל תפני אלי אצבע - התעוררתי עם חום בגדי המיטה היו ספוגים בזיעה- היא אמרה :"היה לך סיוט והוא עוד לא נגמר." היא הרימה את הכלב בחלון (זה עם הזנב המכשכש) והשכיבה אותו לישון בין שתי חתיכות לחם....

המהפיכה המינית

השיר כולל כמה משחקי מילים ומבטא, שוב, את יחסו האמביוולנטי של ווטרס כלפי נשים. הוא נמשך אליהן, אך גם חושש מהן: אולי הן רק רוצות את הכסף שלו? אולי הן יבגדו בו? היי ילדה, קחי את פגיון וננסה את המהפיכה המינית [נסיון = דקירה]. שהחופש יהיה דיגלנו, ומחר נחליט החלטה חדשה. כן.. אבל הלילה, שכבי דום בעודי בוזז את קברך המתוק וזכרי שרק העניים ניתנים לגאולה. היי ילדה, כפי שתמיד אמרתי, אני מעדיף את שפתייך אדומות לא מה שהאל הטוב עשה אבל מה שהוא התכוון היי ילדה, אל תפני אצבע מאשימה כלפי אני רק עכבר במבוך, כמוך ורק המתים משתחררים [מהמבוך] אז... בבקשה אחזי בידי בעודנו מגששים דרך המבוך וזכרי שום דבר אינו יכול לצמוח ללא גשם "פינק" נמשך אל הבחורה, אבל גם מפחד ממה שהיא מסמלת עבורו, בתת מודע. הדימויים הם דימויים של מוות: גופה הוא קבר, רק המתים משתחררים ממרוץ העכברים שהוא החיים. רגשות אשם ממלאים אותו: אל תפני אל תפני אצבע מאשימה אלי התעוררתי עם חום כלי המיטה היו ספוגים בזיעה היא אמרה: "היה לך סיוט והוא עוד לא נגמר" ואז היא הרימה את הכלכלב שבחלון ההוא עם הזנב המכשכש (1) והיא שמה אותו לישון בין שתי חתיכות לחם (2) פינק מתעורר במיטה עם אשתו(?). החלום(?) על הבחורה הוא גם סיוט, מלא פחדים, והוא מזיעה מפחד. גם ההתייחסות לאלוהים ולגאולה במשך השיר מרמזים על תחושת האשם שלו. (1) השורות האלו לקוחות משיר ישן ומתקתק משנות הארבעים, שאפשר לשמוע אותו לפעמים בתוכניות של Oldies: בחורה בוחרת כלכלב קטן שהיא רואה בחלון הראווה של החנות How much is that doggy in the window? The one with the waggly tail? (2) הכוונה היא, כמובן, ל-Hot Dog - "כלב חם" - נקניק המושם בין שתי חתיכות לחמניה. למה בוחר ווטרס בדימויים האלו? לי אין מושג. למישהם יש?

למעלה