4/4 זה מפגש של ישראבלוג

4/4 זה מפגש של ישראבלוג

לא עדיף אז יום אחר בעצם??? כי עזריאלי הולך להיות מלא בפריקים...ממש לא נעים

M e n s R e a

New member
חחחח

לא ידעתי את זה. זה ישנה אם נזיז ליום אחר? תמיד יהיו שם יצורים על הגג. השאלה היא גם למתי. כי כמו ששיר אז אמרה, שני שלישי לא לעניין, כי זה חג. אז לחמישי? כלומר-5/4? מה אתם אומרים?

JumpInTheFire

New member
וכשבאים יום אחרי לא נותנים לעלות

לגג
ואין יותר מדי מה לעשות בקניון עצמו...

SaintJohn

New member
כל? ממש לא.

לא חסרים מפגשים גם בדיזנגוף סנטר, בגן המשולש, בגני יהושע, בטיילת בת"א ולא חסרים מקומות אחרים, לא בהכרח בכלל בת"א.

M e n s R e a

New member
אתם רוצים להעביר את זה למקום אחר?

אז תציעו. לי עלה עזריאלי, כי כל המפגשים שאני הייתי בהם היו שם.

SaintJohn

New member
אני לא יודע אם כדאי לי להציע

כי אני אהיה בצפון ברוב מהלך חוה"מ. אני אישית לא חושב שכדאי שהמפגש יהיה בעזריאלי, אבל אם אלו שמגיעים רוצים להיפגש בעזריאלי, אז כדאי שהמפגש יהיה שם.

שמיקי

New member
הקטע הוא..

שהכי קל להגיע לעזריאלי...בגלל זה עושים שם מפגשים. גם קל להגיע לדיזינגוף, אז זה יכולהיות נחמד. פשוט, צריך למצוא מקומות שקל מאוד להגיע אליהם..

Anuerysm

New member
זה כל הרעיון, כל יום שתבוא

יהיו לך כל מיני מפגשים, אם כבר עושים אז שיהיה במקום אחר

JumpInTheFire

New member
זה דווקא אחד הדברים הטובים

שרוב המפגשים בעזריאלי ואתה יכול לפגוש אנשים שאתה רוצה ולא נמצאים באותו מפגש... וגם הכי קל להגיע לשם

epitaph

New member
לדעתי כדאי להעביר לסנטר.

גם יותר אופציות (הרבה חנויות דיסקים באיזור, חנויות כלי נגינה) וגם יותר נורמלי מבחינת הקהל.

M e n s R e a

New member
מה המצב?

רציתי להגיב לך, אבל התנתקת כבר שמע, דיברו על זה כבר פה...נראה לי שהרוב מעדיף את עזריאלי + יותר פשוט להגיע אליו למי שמגיע מרחוק (רכבת וכו') + אם נעביר עכשיו נראה לי שיהיו טענות. אז חושב שנשאיר את זה שם

M e n s R e a

New member
נראה לי שאין טעם להעביר את זה

כי אם נעביר למקום אחר, אז יגידו-למה לא בעזריאלי. לי אישית זה ממש לא משנה. ונראה לי שנשאר על התאריך הזה...כמו שאמרו פה, כל יום יהיו שם מפגשים של יצורים מוזרים על הגג.

אתה כנראה לא היית בישרא אף פעם

כי כשיש מפגש של ישרא זה בערך פי 100 יותר יצורים משיש בדרך כלל
בכל מקרה, לא משנה לי ממש

M e n s R e a

New member
נכון, באמת לא היה לי התענוג

לפי התגובות שלכם אני מבין שזה עובר ליום חמישי...

למעלה