מי אתה יא דודו, פסיכולוג של קב"א בשנקל ?
דודו ספיר מרקיד נכבד, לששוני הבנתי, שגם אתה כמו קודמך בתפקיד 'מחלק הציונים' מטעם עצמו, לכותבים בפורום. ואפשר להבין מדבריך וקביעותך הנחרצות. שיש לך לפחות תואר ראשון בספרות עברית וכתיבה יצירתית. ותואר שני של בוגר המגמה לפסיכולוגיה חברתית באוניברסיטה העברית.
אנחנו כדבריך שלך:
"ביסוד אלה אנשים טובים המלאים בהרבה רוע ?! " , מענינת ההבחנה המקצועית שלך, בנפש 'האדם-הרע' הכותב והרוקד. כמובן אלה
"אנשים שלא נהנים מההרקדות השונות", תודה לך דודו שהבנת את מצבנו העגום והדיכי בו אנו נגועים. אני מודה לך שקבעת במסר שלך את "רוע" מצבי הנפשי, כך שאוכל לעדכן במידי את שלושת בנות הזוג שלי לריקוד בהרקדות השבועיות, שלא מודעות כלל למצבי 'הלא-הנאתי' בעליל בחברתן. תגיד דוקטור ספיר, אנחנו שנינו מכירים עוד מהיסודי, או אולי מהמילואים .
יא דודו, בשנת 2005 נכנסתי לפורום לראשונה בכינוי שבחרתי לעצמי במכוון "RAK DAN" (רק דן) חבל אתה לא להבין מעט שפת עבר. זה לא בשביל בני האדם יאהבו אותי מאוד לתמיד. צודק, תמיד יש מי מחפשים מה לא בסדר. במה שבסדר אין צורך בחיפוש. כמובן שיש מרקיד יחיד ומיוחד, ספיר דודו המשבח את פועלו ומהלל עצמו. אחד המשתדל בכל הרקדותיו, להפוך לטובה את המצב הקטסטרופלי בתחום ריקודי העם.
דודו יקירי, בהרקדתך החדשה בעדי שבתחילת העולם, תבורך ותנוחם !
ציטוטים מגניבים שלך:
לצערי יושבים כאן מספר אנשים אינטליגנטים בעלי יכולת כתיבה איכותית, שלא נהנים מההרקדות השונות, יש להם תמיד הערות וביקורת שלילית על הרקדות ומדריכים, על שירים וריקודים.... ביסוד הם אנשים טובים, אבל משום מה אותם רוקדים מלאים בהרבה רוע...
תמיד מחפשים מה לא בסדר ומה לא טוב, מקום ללכת, להיות מדריכים ולנסות לשנות את המצב, וגם אז הם יתקלו באותם הבעיות שהמדריכים האחרים נתקלים ויראו את הבעיות מזווית ראייה שונה.
אני משתדל להפוך את המצב, לפחות בהרקדות שאני עושה! ואולי אני טועה?