|4
שידוכים? כן או לא? עדיין קיים?

n o a 17

New member
|4../images/Emo22.gifשידוכים? כן או לא? עדיין קיים?

טוב אז רציתי להעיר קצת את יושבי הפורום. ולשתף אתכם בהגיגים עמוקים מתוך ליבי..... פעם.. כשאמא שלי דיברה איתי על שידוכים אני ממש נלחצתי.. איך היא מעזה להתערב לי בחיים ולהחליט לי מה טוב בשבילי ועם מי אני רוצה לבלות את שארית חיי? כן ככה חשבתי לי ממרומי גיל העשרים שלי..הרי אני הכי חכמה והכי מבינה ופתוחה שבעולם. כשהתבגרתי ואפשרויות ההכרות שלי על גברברים הצטמצמו הגיע עידן האינטרנט ואתרי ההכרויות..ואז חשבתי לי כל כל העניין הזה שאנשים מזבלים את השכל על גרוזינים והשידוכים.. טוב נו פעם זה באמת היה קצת מלחיץ כי זו הייתה ממש עיסקת חבילה.. זה מה הבאנו לך וזה מה שתקחי כי ככה אנחנו החלטנו. אך היום זה שונה.. ואפילו בזה התפתחנו.. ואמא שלי עוד מציעה לי מספרי טלפון ומציעה לי להפגש לקפה עם כל מיני עלמי חן... אז.... הדיעות שלי השתנו. כי בסך הכל אתרי ההכרויות האלה לא בדיוק מציאה ולכי תדעי מה מסתתר מאחרי חתיך 1.80 שיער שחור ועינים ירוקות....והיום.. מי יודע יותר טוב ממהורים שלי מה טוב לי?? או מהאחיות שלי? או מהחברים כי טובים שלי? אז היום ממרומי גיל ה 30 וקצת שלי החלטתי שאין צורך לשלול ולקחת דברים קשה... ובטח לא להתנגח בהורים ולהתעמר בהם..כי בנינו... אף אחד לא יודע מה טוב בשבילי יותר מהאנשים שקרובים אלי.. ובטח שלא המערכת סינון באינטרנט.. אז... ויווה שידוכים!

קטינוש

New member
שלום נועה

למה שאת לא תבחרי לך את בן זוגך לבד?? תצאי תבלי ותכירי אותו!! אני לא נגד שידוכים אבל למה שההורים שלנו יקבעו לנו עם מי להיות ועם מי להתחתן, אומנם הם יכולים להפגיש בין שני בני הזוג לראות אם יש המשך בהסכמה של הזוג כמובן אבל לא לחייב אותם!!! בעד לצאת ולהכיר לבד, ואין להסתמך על ההורים או על החברים משפחה וכו'....

n o a 17

New member
היי קטי.. גמני בעד להכיר לבד..|חיבו

והכרתי.. אמנם לא לבד..(אני גרה עם בן זוגי...) והיו לי עוזרים בעניין.. אבל אני ניסיתי לשקף במה שרשמתי את תחושותי פעם לגבי שידוכים ואת תחושותי והשקפת עולמי לגבי העניין היום. אני גם בעד להכיר אנשים בכל מיני מקומות וצורות.. אך היום יותר קל להכנס לאינטרנט לקופודון או גיי דייט ולתקתק.. ואולי בסוף עוד יצא מזה משהוא. אז כל זה הביא אותי לחשוב על איפה השוני בין כל האתרים האלה, לבין זה שההורים\חברים\אחיות מכירים מה שניקרא בפני העם שידוכים אצל גרוזינים. אז מה שחשבתי לי זה שאני מעדיפה שהאנשים הקרובים אלי יכירו לי בן זוג מאשר תוכנות התאמה באינטרנט. זה הרעיון בכללתו מקווה שהבנת
וחוץ מזה.. את לא עייפה? לילה את יודעת...

אף אחד לא יודע מה אני מחפשת ומה

טוב לי יותר ממני! (פה באה הנקודה...) אני מעדיפה למצוא את בן הזוג שלי בדרכים הנורמאליות והמקובלות בקרב צעירים. אינטרנט? שיהיה אינטרנט זו סתם עוד אפשרות... בשידוכים בין גרוזינים יש מחוייבות מסויימת שלא מתאימה לי ולא מוצאת חן בעיני. אם נפגשת עם מישהו אפילו ורק לקפה - את מסומנת. תרצי או לא, כל העולם ידע על זה... וגם אם הבחור היה הכפיל הבלתי מעורער של הגיבן מנוטרדם והמצאת לו כאב לבלב כדי לברוח מהדייט, אמא שלו כבר תדאג להעביר בקשר לכל הספסלים המרכזיים בכל הערים והשכונות עם הריכוזים הגבוהים של ה"בביות" מכוסות הראש (עלק דתיות, על החלק שאוסר לרכל בתורה הן לא שמעו) - שאו ש"את לא בתולה" או ש"היא כ"כ מכוערת/חסרת השכלה/חסרת תרבות/שכל אחת תשלים מנסיונה האישי", ש"הבן המושלם שלי ברח ממנה". עזבי אותי... מי צריך את זה?! אני אמצא לי לבד, אצא, ימצא חן בעיני - ימצא, לא ימצא - לא צריך! לילה טוב

n o a 17

New member
../images/Emo68.gifאין ספק שאת צודקת אך...

לא לכך התכוון המשורר... תראי אני מאוד בעד להכיר לבד כי מי מכיר אותי יותר טוב ממני? אין לי ספק בכך! מה שניסיתי להסביר פה.. וכנראה שלא הצלחתי זה את השקפת עולמי לפני 10 שנים ואת צורת חשיבתי היום. פעם הייתי עסוקה בלהתנגח ולומר להורים שאני לא מוכנה אפילו לשמוע על זה וכן בצדק.. כשצעירים ההזדמנויות מסביב כל כך גדולות ואת בהחלט יכולה להיות מסוגלת להכיר לבד. ובטח לא צריכה את ההורים שיביאו לך את דרקולה ויצפו שתאהבי אותו ( אגב.. זה גם מאוד תלוי בהורים למה הם הביאו לך את הגיבן ...בגלל שהם חשבו שהוא יהיה אטרקטיבי מבחינתך?? או שהם בכלל לא מכירים את הטעם שלך?)ההורים צריכים להכיר אותך ולדעת מה את אוהבת! ואם הם יודעים שאת אוהבת גברים נאים מ 1.80 ומעלה חטובים ועם בייבי פייס ותואר שני בפילוסופיה תעשייתית.. אז הם ידעו שכל דבר אחר את תישללי.אז אם הם רוצים לעזור לך בלמצוא הם צריכים לדעת טוב מאוד מה את רוצה. אך כמו שכבר אמרנו כשצעירים יודעים הכל ובטח שרוצים לנסות הכל. הבעיה מתחילה שקצת מתבגרים.. ואופי החיים הוא כבר לא כשהיה. ועכשיו את כבר לא סטודנטית מוקפת במאוד אופציות חביבות...ופתאום את חייה מהעבודה לביית.. יוצאת פעם ב... עם החברות הרווקות הבודדות שנשארו לך(אם נשארו..).ומה לעשות.. החיים משתנים! אז היום.. אני חושבת לעצמי. הנה יש את האחיות שלי שהן לא נשואות לגרוזינים ובאות עם כל מיני הצעות של החבר של.. והאח של.. והבן דוד של... ואין בזה כל רע ובסך הכל ההבדל הוא לא כל כך גדול מהשידוכים האופייניים. כשאני חושבת על זה קצת יותר.. זה מאוד תלוי בך. בהורים שלך. בחברה שאת חייה בה. באנשים שיש סביבך. אם זה מה שהם ירצו שיחשבו עלייך כי את לא רצית מישהוא.. יש פה בעיה עם הסביבה שלך לא איתך ואם הם לא מבינים מה את חושבת ולמה בעצם הגיבן לא נראה לך למרות שהסברת יש פה קצר ענקקקק בתקשורת שלך עם הגורם המשדך... זהוא אני מודה לאל על האופציות שהיו פתוחות בפני. ועל אלה שעדיין יש. ועל הכח שהיה לי לעמוד על שלי ולהחליט שאני רוצה לחיות את החיים כמו שאני מעוניינת לחיות אותם ולא כמו שאחרים. ועל זה שאנחנו חיים בחברה פתוחה ועל זה שהיום אחרי הרבה מלחמות עולם ההורים שלי האהובים מבינים את הצורך שלי בחופש למרות שהם מתים לראות אותי נשואה.הזמנים משתנים וצריך לפקוח עניים ולראות את הכל ולא לסרב לכל דבר כי לכו תדעו מה מסתתר מאחרי הבחור שרוצים להכיר.. לטובה ולרעה..

אז הסכמנו או לא? ../images/Emo163.gif

מרוב שכתבת הרבה קצת הלכתי לאיבוד...
בכל מקרה, ובכל נושא בחיים, תמיד צריך לנסות ולא לשלול במיוחד במקרים שנקרא להם "מקרי אי אפשר לדעת"... את לא יכולה לדעת מה תהיה התוצאה אז פשוט לכי ותווכחי בעצמך. לסרב סתם בלי בסיס זה גם לא כזה נכון, אין טוב יותר ממראה עיניים. אני בשלב הזה מעדיפה לשלול את זה בכלל.

סקאוט

New member
1.80 שיער שחור ועיניים ירוקות?

טוב אז הניתוח מתחיל המספר מעיד עליו שהוא לא שלם חסר לו עוד 0.20 בכדי להיות שלם שחור? מה הוא השרוף? ירוקות? את בטוחה שהוא לא חייזר? בקטנה כן? יאללה תנו לי בחיוכים.

n o a 17

New member
מה המצף איש??? welcome../images/Emo140.gif

הרבה זמן לא דיברנו... מה נסגר איתך מה? טוב... אתה מדבר כאילו אתה 2.00 מטר ובלונדיני עם עניים כחולות.... כל אחד והסיגנון שלו.. אני מעדיפה אותם 1.80 ומעלה..עם שיער כהה בהירי עור ועניים.. נשמה זה לא חיזר זה הבן זוג שלי!! (חוץ מהקטע של הבהיר עניים) וחוץ מזה אני מוכנה לתת לך בתאשבי שיהיה לך יום מגניב וקליל עם הרבה שעות שינה..

סקאוט

New member
אמממ.....

אני מטר וחצי ועוד "חצי" זה שניים לא? עיניים בצבע ערמונים בלונדיני במקור ואני בהיר עור עכשיו תעשי חשבון. ויאללה לצחוק אחרת מה הטעם?

למעלה