40 אלף איש, תיכף זה מתחיל בהצלחה לכל הרשומים לסאטלייט דולר אחד למיין איבנט תנו בראש
B boca New member 4/4/10 #1 40 אלף איש, תיכף זה מתחיל בהצלחה לכל הרשומים לסאטלייט דולר אחד למיין איבנט תנו בראש
2 2המרפא New member 4/4/10 #2 נראה לי שלזכות במיין איבנט זה משחק ילדים לעומת לקחת את השטות הזאת. אבל היי זה כולו דולר אז ננסה
2 2המרפא New member 5/4/10 #5 אני שיחקתי את זה כמו פרי רול יד סבירה בפלופ ואני דוחף. היה לי אופן הנדד השווה אותי זוג תחתון לא פגעתי בכלום מה14 אאוטים שלי ובזה זה נגמר.
אני שיחקתי את זה כמו פרי רול יד סבירה בפלופ ואני דוחף. היה לי אופן הנדד השווה אותי זוג תחתון לא פגעתי בכלום מה14 אאוטים שלי ובזה זה נגמר.
D darkAI New member 5/4/10 #6 בדיוק אותו הדבר כאן היה נחמד, עפתי בערך במקום 24 אלף אחרי ששיחקתי משהו כמו 30/20/75
B boca New member 5/4/10 #9 אני בחרתי בדרך השנייה ועפתי מקום 1300. איזו אכזבה.... זוג J פריפלופ לזוג עשיריות שהשתפרו לסט בטרן.... סיבוב שני ביום ראשון הבא
אני בחרתי בדרך השנייה ועפתי מקום 1300. איזו אכזבה.... זוג J פריפלופ לזוג עשיריות שהשתפרו לסט בטרן.... סיבוב שני ביום ראשון הבא