40 הלהקות המתוקתקות של הפייס

Charlotte

New member
הלו חולוני ../images/Emo3.gif

רואים שאתה נהנה שם, lucky bastard. אז תמשיך להנות ומקווה שתספיק לראות את הוויט סטרייפס\סטרוקס
(במקרה שכן אני מצפה לדיווח מלא, כמובן
) ויפה שקנית את free all angels, אני גאה בך

miaka

New member
זה דיסק ממש טוב!- free all angels

והוא נעלם לי לפני איזה חצי שנה

hospital_food

New member
40 הלהקות המתוקתקות של הפייס

ואני חשבתי שאני מבין במוסיקה אלטרנטיבית את הרוב הגדול של הרשימה אני לא מכיר
שימו לב למספר 28,סרטן השד, זו להקת פאנק רוק ישראלית. 1. The Catheters 2. Yeah Yeah Yeah´s 3. The Please 4. The Coral 5. Sahara Hotnights 6. The Black Madonnas 7. Teenage Heart Attack 8. The Vines 9. The D4 10. The Parkinsons 11. The Martini Henry Rifles 12. The Rapture 13. Interpol 14. The Toes 15. The Eighties Matchbox B-line Disaster 16. The Datsuns 17. The Rocks 18. The Bellrays 19. The Beatings 20. The Libertines 21. Oceansize 22. Vendetta Red 23. Mooney Suzuki 24. Miss Black America 25. Crack Village 26. The Divine Brown 27. Fat Truckers 28. Sartan hashad 29. Panthers 30. Seagull Screaming Kiss Her Kiss Her 31. Ikara Colt 32. The Von Bondies 33. Nylon Pylon 34. McClusky 35. The Obsession 36. The French Kicks 37. The Pattern 38. The International Noise Conspiracy 39. Weird War 40. Liars מישהו מכיר משהו ויכול להמליץ?

zooey

New member
זה נראה כמו רשימה של

בנסיון להיות מגניבים מצאנו באינטרנט רשימה של מופעים במועדונים קטנים ומסריחים והכנסנו את כל השמות לרשימה. הרשימות הללו כל כך מעצבנות. מי שמע על הלהקות האלו בכלל. זה NAME DROPPING במיטבו

Esmena

New member
"מי שמע על הלהקות האלה בכלל?"

זה לא דווקא מישפט לפורום הזה. כלומר, לכל דבר יש גבולות, אבל לא הלהקות האלה.

zooey

New member
התכוונתי באופן כללי למגזיני מוזיקה

קסה לי איתם פשוט. הם לא מחכים שלהקה תצליח בעבות עבודה קשה ומעריצים אלא לוקחים כתב שמחליט שהוא אוהב להקה מסויימת, מפרסמים את הלהקה בצורה כזו שהם כבר מכתיבים את המוזיקה שתשתמע במקום לתת לאנשים לגלות דברים חדשים. אני מאוד בער להקות חדשות אבל אני אוהב לגלות אותן לבד.

Esmena

New member
דיעה דומה לשלך מביע ניסן שור

בביקורת על טוויט דווקא. Here Some link (שכמובן לא יעבוד).

rain6

New member
אני אנסה

yeah yeah yeah´s, הם די חמודים למרות שהם נורא מנסים להיות ניו יורק דולס, אבל בעצם כולם מנסים להיות ניו יורק דולס בימינו (אגב, מישהו מכיר?), לדעתי הם לא מספיק מלהיבים אבל שווה לנסות. פאנקרוק שכזה. הם די מזכירים לי את הווייט סטרייפס. לדגימה: art star bang mystery girl וגם יש להם שם מגניב. international noise conspiracy הם להקת פאנק לא רעה. זה כל מה שאני מכירה.

polyethylene

New member
זה די תומך בדיעה שלי ../images/Emo3.gif

שאומרת שמה שאנחנו נגדיר כמוסיקה אלטרנטיבית הוא המיין סטרים בחו"ל, ומה שמוגדר כאלטרנטיבי בחו"ל ברובו לא מוכר לנו כאן. ד"א, אחרי ספירה מצאתי 27 להקות שאני מכירה, הרגשתי טוב עם עצמי
the bigger the god

The Von Bondies

זו להקה מדטרויט, שה-White Stripes לקחו תחת חסותם. ואם לשפוט לפי ה-White Stripes, גם בני חסותם לא יכולים להיות רעים. בהשוואה ל-White Stripes, אפשר לומר שה-Von Bondies מעט יותר אגרסיביים. החסות שהעניקו ה-White Stripes מתבטאת גם בהפקת האלבום, שלקח על עצמו Jack White. בכל אופן, הם הוציאו עד היום אלבום אחד, שנקרא Lack of Communication, ומומלץ להתחיל עם השיר It Came From Japan. ה-Von Bondies גם היו ההרכב שחימם את ה-White Stripes בסיבוב ההופעות האחרון שלהם, מה שתרם להכרה בהם בארה"ב וגם באירופה.

white stripes

טוב.. זה אולי לא במקום. אבל רציתי לשאול, כל השירים של ה- white stripes הם צורמניים כאלה? כאילו, יכול להיות שאני פשוט מורידה דברים באיכות קקה- אבל אחרי כמה פעמים, אני נוטה להאמין שזו כבר לא אשמתי.. למישהו יש הסבר לתופעה?

צורמניים?

אני חושב שהם מאוד צעקניים, כן. אני לא חושב שזה קשור באיכות השירים שאת מורידה. אולי הם פשוט לא לטעמך. נו, קורה. לא נורא.

zooey

New member
הם מקפידים

להוציא את השירים בהקלטה גסה ללא כל מני מיקסים וכו... זה תואם את כל רוח הרוק משנות ה70 שלהם. זה נשמע נחמד למרות שלוקח זמן להתרגל אבל לא הייתי מגדיר את זה צורמני. איזה שירים שמעת?

את הרגילים, שכולם מכירים

פשוט בטלויזיה זה נשמע יותר בסדר, לפחות ככה חשבתי בכל אופן, הורדתי את: dead leaves & the dirty ground hotel yorba fell in love with a girl

Esmena

New member
האמת שגם לי הם צורמים מעט

אבל הרבה יותר נועמים מהסטרוקס. והחדש-הוטל יורבה, מאוד מתוק בעיניי.

לי לא

ואם כבר ב-White Stripes עסקינן, הידעתם? למרות שהם מפיצים ברבים את השמועה שהם אח ואחות, האמת היא שהם היו נשואים עד שנת 2000, אז הם התגרשו. לא אח ואחות ולא נעליים. רוצים הוכחה? צירפתי קישור.

למעלה