40 יום לא באים הביתה?

עציון

New member
40 יום לא באים הביתה?

הבן שלי חזר לבסיס ביום שלישי והודיע לי ש-40 יום הם ב"עוצר". (הוא ברצועה) זה יכול להיות? 40 יום? מה זה. הצבא האדום?

oshiko

New member
אין מילים ../images/Emo10.gif

זה המווון זמן הלואי שהייתי יודע איך לעזור לך אני גם בספק אם יתירו ביקורים באזור בתקופה הסוערת שלפנינו יש בפורום עוד במצב דומה? שוכני עיר האוהלים או הסביבה, עם עוצר בסדר גודל דומה?

עציון

New member
צר לי. הבן ניפצע-נחבל...

אמש -ואנחנו לא ידענו מכלום- נפל הבן מהאכזרית לאחר פעילות בציר ונחבל ברגלו. אושפז בסורוקה והוא בדרך הביתה. 40 יום, אמרתי? שנישמע בשורות טובות.

oshiko

New member
../images/Emo24.gifרפואה שלמה!

נקווה שזו רק חבלה קלילה (למרות שאני בטוח שזה נורא כואב).

poli55

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifרפואה שלמה ../images/Emo66.gif

עציון

New member
ובאותו ענין: שאלה.

כבר לא זוכר מה הדין. חייל המקבל ג' חייב להישאר בבית או שמותר לו לנוע ממקום למקום? הבן שלי רוצה לנסוע(למרות הקרסול) לאיזה ישוב. מישהו לחש לי שלא לאפשר לו כי ה-ג' שקיבל הם כדי לשכב וכו. האומנם?

אימשל2

New member
שינוח, בלי קשר לחוקי הצבא

והיה גם אם מותר להסתובב עם גימלים, לטעמי רצוי שינצל את הזמן להחלמה. הוא אמור לחזור לפעילות מאד אינטנסיבית ופגיעה ברגל עלולה להסלים ולהפוך לנזק בלתי הפיך. מדברת מנסיונם של אחרים. מכירה מקרה בו הוזנח הטיפול בחייל ע"י מפקדיו (חייל מצטיין בגבעתי שמפקדיו החליטו שהוא סתם מתפנק, רק קשרים של ההורים שהפעילו את קצין רפואה ראשי גררו טיפול, מאוחר מידי, בבחור). התוצאה - נזק בלתי הפיך לברך ונכות מסוימת לכל החיים. לכן, מוצאת לנכון שהבן לא יזניח את עצמו ויגרום לעצמו נזקים. האם הרצון לנוע אומר שהפגיעה לא כ"כ חמורה?

החלמה מהירה

א. החלמה מהירה לבן ב. איני יודעת היכן הוא משרת אבל אני מניחה שיש לכם קשר למפקדו.האם שאלתם מדוע לא הודיעו לכם? ג. כן. המון זמן. זה קשה .קשה יותר שגם לא באים וגם לא מאפשרים להתקשר. לעיתים אני שואלת את עצמי למה מענישים את ההורים בקטע הטלפוני. מה שחשוב שההתנתקות תהיה מאחורינו וכולם ישובו שלמים בגופם ובנפשם לבסיסם.

למעלה