40 שירי המטאל הגדולים ביותר

Miko G

New member
40 שירי המטאל הגדולים ביותר../images/Emo44.gif

משודרת כעת תכנית בVH1 תכנית על 40 שירי המטאל הגדולים בכל הזמנים. גאנז & רוזס היו במקום ה- 28 עם "Paradise City" ו- Welcome to Jungle" הגיעה למקום ה- 2
אמרו בעיקר שלא ציפו שהשיר הזה יצליח ויזכה להצלחה כל כך גדולה. כולם הופתעו מכך. גאנז הקדימו את "Master Of Puppets" של מטאליקה(מקום 3) ואת AC/DC עם (4)"Back In Black" במקום ה-1 בלאק סאבת' עם "Iron Man".

Y035

New member
אני דיי בטוח שהוא התכוון לגאנז

וגאנז זה לא מטאל. בלק סבת' כן, אבל גאנז זה לא X:

Don Quixote1

New member
גאנז זה מטאל

מוזיקה זה יחסית למקום וזמן..ההבי מטאל הקלאסי התפתח רק ב25 האחרות..לד זפלין בלאק סבת' ודיד פרפל נחשבים לחלק מהלהקות שיסדו את המטאל..אבל אם היום הייתה להקה כמו לד זפלין הם בחיים לא יהיה נחשבים מטאל..גם ביטלס..הם נחשבים רוק אבל היום להקה שתשמיע מוזיקה בסגנון הזה תהיה פופ..המוזיקה משתנה כל הזמן...גאנז נחשבים רוק שיער שזה כמעט מקביל להבי מטאל קלאסי..גאנז פיתחו את סגנון המטאל וקידמו אותו בהתאם לתקופה שלהם..ולכן הם ללא ספק גם מטאל

היה רשימה ממש טובה,

אבל פרדייז סיטי לא היה צריך להיות שם. ואני הייתי מחליפה את איירון מן עם פראנויד שלהם שדחפו אותו במקום 37.

אני חייב לחלוק עלייך לחלוטין

איירון מאן (בלי קשר לרשימה) תמיד החשבתי אותו כשיר ההאבי מטאל של כל הזמנים, אין מה לעשות, זה השיר הכי, האבי מטאל שיש. אין כמעט בנאדם שלא מכיר את הריף שלו, הוא השפיע הרבה יותר מפרנויד, הוא הביא צליל הרבה יותר כבד לכל השירי האבי האיטיים והכבדים, יותר מאשר שפרנויד עשה, לדעתי כמובן.

SomebodyElse

New member
איירון מן../images/Emo47.gif

הרבה יותר טוב מפרנואיד! [אין לי כוח להודעות עמוקות יותר
]

ראיתי גם, רק צריך להחליף את

וולקאם, ואת מאסטר, ואז את וולקאם ואת באק, ויש את החמישייה הנפלאה האמיתית: Iron Man Master of Puppets Back in Black Welcome to the Jungle Detroit Rock City הוא היה חמישי אם אני לא טועה, או זה, או you got another thing comin' של ג'ודאס פריסט.

מקום חמישי היה של ג'ודאס פריסט

ובקשר לאיירון מן אני מעדיפה את פראנויד אבל כמו שאמרו שם באמת לאיירון מן היה צליל אחר יותר איטי ואפל וזה השפיע יותר על המוזיקה (זה רק אני או שהריף שלו ושל סמוק און דה ווטר דומים?)

לא נורא, פריסט הרבה יותר טובים מקיס

והריפים לא דומים.. אפילו לא אותם תווים.

למעלה