40 שנה לחיות בעוני והשפלה

ab138

New member
40 שנה לחיות בעוני והשפלה

לפני הפוגרום, שבצעו חיילי שרון באזרחי ישראל, חזיתי למתישבי גו שקטיף שאם לא ילחמו בפורעים יקבלו עונש: 40 שנה של חיי השפלה בשכונות מצוקה מוכות פשע וסמים ברחבי ישראל השנייה... אני רואה שאכן הנבואה ניתנה לשוטים ובאמת תושבי קטיף ז"ל יהפכו לעפר אדם מוכים ומושפלים הם וילדיהם יחיו בעוני מחסור והשפלה ל 40 שנה. אמרתי להם שהמדינה תרמה אותם בכול, והם ירוצו הלוך ושוב בין המשרדים ולא יקבלו דבר.. הנבואה הזאתי מתבססת על עובדות פשוטות: - במדינה שלנו לא איכפת לאף אחד מהשני. - במדינה שלנו נותנים לזקנים וחולים למות בהשפלה בשביל עשרות מליונים בלבד... - במדינה שלנו אין ערבות הדדית. - במדינה שלנו שולטים כמה מליארדרים באמצעות פוליטיקאים מושחתים... במדינה כזאתי, לאחר שהפכו תושבי גוש קטיף להומלסים, אף אחד לא ירק לכוון שלהם ויתנו להם לההרס, בלי שימצא מרחם עליהם כלל. הנס הוא שהם באמת יקבלו פיצוי ויחזרו לחיים שלהם כמו קודם...

"חזיתי"../images/Emo6.gif

שימו לב כל חובשי הכיפה, מסתבר שאלוהים שלח נביא חדש

יוטו

New member
חח אני ממש תומך בשרון . . מי שתומך

בו זה אתה אולי , לא אני . . .

על איזה השפלה אתה מדבר

על האשפלה הזאת : מחבל ניסה לדקור חיילים במחסום בית פוריק 09:05, 2 אוקטבר 2005 / כ"ח באלול תשס"ה מחבל ניסה לדקור חיילים במחסום בית פוריק ביציאה משכם. המחבל התקרב לעבר המחסום כשבידו סכין, וצעק "אללה אכבר". אחד החיילים ירה בו ופגע בו ברגלו ופצע אותו באורח קל-בינוני. והוא פונה לבית חולים ישראלי

אני מדבר

על התנאים בהם הם חיים תחת כיבוש, על מחנות הפליטים, על הריסת הבתים, וכיו"ב.

הם מביאים על עצמם

את זה כי כל עוד לא היה פיגועים וירי קסאמים לא נכנסנו ולא ירינו ישר שהם ירו קסאמים אז גם אנחנו ירינו כי זה לא יכול להיות שהם יעשו מה שבא להם שאזרחים חיים בפחד וישראלים נפצעים

זה כמו הביצה והתרנגולת

מה בא קודם, מי תקף ראשון את מי, מי גירש את מי והעביר למחנות פליטים, מי פוצץ את מי, ועוד, ועוד.

LHOswald

New member
נראה אותם עכשיו חיים בעזה

ללא "כיבוש". ועוד חשמל ומים על חשבוננו, לא ברור למה, ועדין הם יחיו בחרא, בטוח. סתם תירוצים. מחנות פליטים שיגידו תודה לחבריהם מדינות השכנות.

יוטו

New member
לצערי אין להם שום השפלה. הפלסטינאצי

ם משפילים אותנו אם כבר . הכלבים האלא הולכים בלי חשש שירו איהם או יזרקו אבנים. . . אני מקווה שיגיע היום והם יהיו באמת מושפלים ואז יהיה לנו ביטחון אמיתי. .

יוטו

New member
אז תחזור לרוסיה. אולי שם יהיה

לך יותר טוב. . ליהודים בטוח יהיה יותר טוב. .

../images/Emo13.gif

אני הולך ל-Google, לעשות חיפוש של קשר בין מה שאמרתי לבין התגובה שלך. לא כואב לך הראש להיות כה אכול שנאה ודעות קדומות? להיות כה כועס כל הזמן?

יוטו

New member
אם אתה רוצה לראות גזענות אמיתית

ובאמת ללא סיבה תלך לרוסיה . . .

למעלה