40 שנה למלחמת ששת הימים

טיפקסית

New member
40 שנה למלחמת ששת הימים

פורום טיפקס זוכר את אלו שנהרגו בקרבות במהלך שבוע המלחמה,את אלו שהקריבו את עצמם ואת הפצועים בגוף ובנפש. את הצנחנים הבוכים אל מול כותל הדמעות לאחר 2000 שנים.

efraim teapacks

New member
הסתייגות קלה...

לא נעים לי לומר ואני באמת לא רוצה להיכנס לפוליטיקה, אבל המלחמה הזאת היא לא רק זכרון טוב. המון מהחרא שקיים במדינתנו בהמון תחומים קשור למלחמה הזאת ולהשלכות שלה עלינו. אני אישית לא מהלל את המלחמה בכלל ואפילו קצת מתבייש בה.

טיפקסית

New member
לגיטימי אז נהפוך את זה ל- ../images/Emo32.gif

ואני אנצל את זה להכין אתכם אני משתחררת עוד 42 יום! מקווה שכולכם תבואו לחגוג איתי את השחרור המיוחל שיגיע בלי נדר ב-18.7

1mayush

New member
טיפקס תעשו הופעה בתאריך הזה 18.7

ככה יהיה סיבה לכל הפורום לבוא .. וניפגש (= .. אם כל אחד לא היה גר בקצה אחר בארץ היינו יכולים גם לעשות מפגשי פורום גם בלי הופעות, אבל זה קצת בעיה.

גם לי יש איזשהם הסתיגויות מהמלחמה הזו

לדעתי דווקא יצא ממנה הרבה טוב, אבל שילמנו יקר מאוד על הטוב הזה, בחיים של בחורים צעירים, (ומבלי להכנס למשחקי הכבוד שהיו שם), ואזרחים משני הצדדים. סתם נראה לי שלעולם אי אפשר לשמוח ממשהו שנקרא מלחמה. בשמת! מזל טוב! 42 יום זה זמן של אוטוטו ממש, חיבים לעשות משהו,

טיפקסית

New member
יש לך רעיונות למסיבה?

אהמ אולי מפגש בהופעה? אגב אם יש פה מישהו שנמצא ביום ראשון בתל אביב בואו להגיד לי שלום כי אני בכנס משתחררים. עוד 41 יום ואני שואלת-עד מתי? נ.ב רצו להחתים אותי קבע לשלושה חודשים,אבל לא הסמתי לחתום. תחי החופש לאזרחות!

אם רוצים להחתים אותך

לקבע, סימן שהיית טובה במה שעשית שם, וזה רק מחמאה, באמת הופעה נראה הכי מתאים, אבל אפשר גם לחשוב על עוד אופציות. אמא שלי אמרה לי פעם(בצירותה היא היתה ספורטאית) שבתחרויות ריצה מנצחים אלו שממשיכים להתאמץ גם בסיבוב האחרון, וזה נכון לכל דבר בחיים, הסוף הוא הכי מכריע, והאלופים הם אלה שמחזיקים מעמד עד השנייה האחרונה. אז להחזיק מעמד!!!

טיפקסית

New member
מחזיקה מעמד

ביום שני מגיעות סוף סוף 2 הבנות שיחליפו אותי בתפקיד. יאללה עוד 40 יום זה נגמר. יום ראשון כנס משתחררים בגני התערוכה בתל אביב [קובי וגל -אולי תקפצו להגיד שלום,אולי אקפוץ לעננה אם אמצא זמן]

טיפקסית

New member
אז ככה

יש לי שנה של חובה שאני חייבת לעבוד בקיבוץ וכבר דיברו איתי על מקום עבודה אבל עוד לא סוכם סופית [כנראה בחדר האוכל] אח"כ או מבקביל לעשות פסיכומטרי. וכנראה בהמשך לצאת קצת לחו"ל לבקר את המשפחה שלי שגרה שם [בארה"ב וקנדה] אח"כ ללכת ללמוד משהו-אין לי מושג מה. ועד שאני אתחיל לעבוד-ליהנות וכמה שיותר,בתקווה שיהיו הרבה הופעות טובות

למעלה