40 שנה

TheBursar

New member
40 שנה

היום ראיתי את הספיישל שעשו לפני 15 שנה ב-1991 לכבוד 25 שנה למסע בין כוכבים. ואז שמתי לב שוואלה! עברו 40 שנה מאז שהסדרה התחילה! 40 שנה והרבה דברים קרו בעקבות הסדרות השונות מכל בחינה שהיא. טכנולוגית, חברתית, פוליטית... אז תגידו, איך הסדרות השפיעו עליכם ואיך אתם חושבים שהן ישפיעו הלאה?

המממ

קשה להגיד איך היא השפיעה עליי, אבל אפשר להגיד שבאיזשהו מקום היא הגדירה את הסטנדרטים שלי לסדרות טלוויזיה... ראיתי TNG כשהייתי בכיתה ד', וזו הייתה מבין הסדרות הבודדות שראיתי בעקביות. אני דווקא חושבת שלטטוח הארוך זה לא היה טוב. למרות שנהניתי מאוד, זה מאוד תחם את החיבה שלי לתחום המד"ב וסגר אותי בתחום הזה, בקטע של " TNG ושום דבר חוצמזה", אפילו כשנגמרה הסדרה והגיעה DS9 לא רציתי לראות את זה, ועברו כמה שנים עד שהסכמתי. ואז עברתי לשלב של "מסע בין כוכבים ושום דבר חוץ מזה", ורק היום אני מתחילה לראות בבילון ולהבין שוואללה, מד"ב זה לאו דווקא מס"ב! אז אולי הפסדתי, אבל העיקר שנהניתי בזמנו, ואני ממשיכה להינות גם עכשיו.

CaptainOok

New member
../images/Emo32.gifלא ידעתי שיש לנו סלוגן לפורום!

טאשה, ככה את הולכת מאחורי גבינו וממציאה סלוגן לפורום? לפי החתימה שלך: פורום מסע בין כוכבים - זו פלנטה אחרת.
סלוגן מגניב, כל הכבוד

תודה תודה

אני ממציאה שם דברים כל הזמן... כבר היה לי "פורום 400 - הכוכב שלי" וכאלה... נכון חתימה מגניבה? המצאתי אותה כי אופס, השתחררתי כבר, אז לא היה לי מה לכתוב פתאום.

atpaddict

New member
אני חושב

שהסדרה הזו תרמה רבות לעיצובם של עשרות מליוני אנשים. מלבד זאת שזכתה בפרס הסדרה החינוכית ביותר בארה"ב אני לא חושב שחקר החלל היה נמצא אפיו במצב בעגום שהוא היום אילוליא תרמה מבע בין כוכבים לקירובם של כל כך הרבה בני נוער למדע והנדסה. הק, 90% מהיצורים בטכניון מכורים לה!

למעלה