RossieL
Active member
400 יהודים מבני הפלשמורה באתיופיה יעלו לארץ
כשלושה שבועות לפני הבחירות (09.02.20), התקבלה החלטת ממשלה על העלאת 400 יהודים מבני הפלשמורה באתיופיה לארץ.
קצת אחרי שח"כ יברקן מכחול לבן ערק ממפלגתו והתקבל בזרועות פתוחות בליכוד.
העילה לעריקה? דרך חדשה בתנועה שדואגת לקהילה.
"אני יוצא לדרך חדשה בתנועת הליכוד, זו שפעלה למעננו עוד מימי בגין ושמיר שהקהילה האתיופית תמיד היתה נר לרגלם ועודנה גם היום בהנהגתו של בנימין נתניהו"
וואלה ח"כ יברקן?
אולי אחרי שתוציא את הלשון מהתחת של נתניהו ויחזור לך החמצן למוח, תחשוב שוב ותנסה להסביר איך בדיוק היה נתניהו נר לרגלם של האתיופים.
ומה היה לנתניהו לומר על המהלך: "ברוך שובך הביתה לליכוד"
ועוד מנאום נתניהו בפתח ישיבת הממשלה
"אני גאה בכך שכראש ממשלה הייתה לי הזכות להעלות אלפים מאחינו ואחיותנו מאתיופיה במהלך כהונתי כראש הממשלה, ואנחנו מתכוונים כמובן להמשיך לעשות זאת, זה הצעד הנוסף. אנחנו גם מחויבים לשילובם המלא של בני העדה בחברה הישראלית, אנחנו פועלים למען זה ללא הרף ונמשיך לעשות זאת.
כמובן שאנחנו נמשיך לפעול בארץ בכל הכוח נגד ביטויי גזענות, בכל מקום, ובוודאי בכל חלק של הממשלה וגם של הציבור. אנחנו יוצאים נגד זה, אנחנו מבינים באמת את התחושות של בני ובנות העדה. מעת לעת, מדי כמה שבועות, כינסתי כאן ישיבה של שרי הממשלה כדי לטפל באמת בכל הצרכים אבל קודם כל בצורך היסודי הזה - להבין כיצד הם מרגישים, לשנות את הגישה הציבורית ולעמוד באמת בצורה הכי ברורה נגד כל ביטוי של גזענות בכלל ומול אחינו ואחיותנו בפרט".
באמת?
וואללה?
עכשיו כשהסקרים לא ממש מחמיאים לך, בני העדה האתיופית הפכו להיות אחיך ואחיותיך?
ועוד יותר באמת? וואלה?
"נמשיך לפעול בארץ בכל הכוח נגד ביטויי גזענות, בכל מקום, ובוודאי בכל חלק של הממשלה וגם של הציבור. אנחנו יוצאים נגד זה"
הרי אתה הגזען הראשי שמוביל ביד גסה מסע השמצות גזעני נגד כל מי שדעתו אינה דעת ימין.
השמאל בוגד, השמאל עוכר ישראל, את השמאל היה ראוי להשמיד במשרפות בגרמניה.
אתה מדבר איתנו על ביטויי גזענות וכמה אתה נגדם?
תחשוב שוב ותבין שלפחות מחצית מהעם הזה מבין בדיוק מי אתה.
מבין כל מהלך שלך וכמה ההישרדות שלך היא זו שעומדת מול עיניך ולא טובת המדינה ובטח לא טובת בני העדה האתיופית. אחיך ואחיותיך, עאלק.
אבל ככה זה כשיוצאים לקושש קולות.
כל קול נחשב, וכל קול פתאום הוא אח ואחות.
ורגע אחרי הבחירות, שבט האחים והאחיות מתנדף ברוח, כי בת'כלס?
הם משעממים אותו!
כשלושה שבועות לפני הבחירות (09.02.20), התקבלה החלטת ממשלה על העלאת 400 יהודים מבני הפלשמורה באתיופיה לארץ.
קצת אחרי שח"כ יברקן מכחול לבן ערק ממפלגתו והתקבל בזרועות פתוחות בליכוד.
העילה לעריקה? דרך חדשה בתנועה שדואגת לקהילה.
"אני יוצא לדרך חדשה בתנועת הליכוד, זו שפעלה למעננו עוד מימי בגין ושמיר שהקהילה האתיופית תמיד היתה נר לרגלם ועודנה גם היום בהנהגתו של בנימין נתניהו"
וואלה ח"כ יברקן?
אולי אחרי שתוציא את הלשון מהתחת של נתניהו ויחזור לך החמצן למוח, תחשוב שוב ותנסה להסביר איך בדיוק היה נתניהו נר לרגלם של האתיופים.
ומה היה לנתניהו לומר על המהלך: "ברוך שובך הביתה לליכוד"
ועוד מנאום נתניהו בפתח ישיבת הממשלה
"אני גאה בכך שכראש ממשלה הייתה לי הזכות להעלות אלפים מאחינו ואחיותנו מאתיופיה במהלך כהונתי כראש הממשלה, ואנחנו מתכוונים כמובן להמשיך לעשות זאת, זה הצעד הנוסף. אנחנו גם מחויבים לשילובם המלא של בני העדה בחברה הישראלית, אנחנו פועלים למען זה ללא הרף ונמשיך לעשות זאת.
כמובן שאנחנו נמשיך לפעול בארץ בכל הכוח נגד ביטויי גזענות, בכל מקום, ובוודאי בכל חלק של הממשלה וגם של הציבור. אנחנו יוצאים נגד זה, אנחנו מבינים באמת את התחושות של בני ובנות העדה. מעת לעת, מדי כמה שבועות, כינסתי כאן ישיבה של שרי הממשלה כדי לטפל באמת בכל הצרכים אבל קודם כל בצורך היסודי הזה - להבין כיצד הם מרגישים, לשנות את הגישה הציבורית ולעמוד באמת בצורה הכי ברורה נגד כל ביטוי של גזענות בכלל ומול אחינו ואחיותנו בפרט".
באמת?
וואללה?
עכשיו כשהסקרים לא ממש מחמיאים לך, בני העדה האתיופית הפכו להיות אחיך ואחיותיך?
ועוד יותר באמת? וואלה?
"נמשיך לפעול בארץ בכל הכוח נגד ביטויי גזענות, בכל מקום, ובוודאי בכל חלק של הממשלה וגם של הציבור. אנחנו יוצאים נגד זה"
הרי אתה הגזען הראשי שמוביל ביד גסה מסע השמצות גזעני נגד כל מי שדעתו אינה דעת ימין.
השמאל בוגד, השמאל עוכר ישראל, את השמאל היה ראוי להשמיד במשרפות בגרמניה.
אתה מדבר איתנו על ביטויי גזענות וכמה אתה נגדם?
תחשוב שוב ותבין שלפחות מחצית מהעם הזה מבין בדיוק מי אתה.
מבין כל מהלך שלך וכמה ההישרדות שלך היא זו שעומדת מול עיניך ולא טובת המדינה ובטח לא טובת בני העדה האתיופית. אחיך ואחיותיך, עאלק.
אבל ככה זה כשיוצאים לקושש קולות.
כל קול נחשב, וכל קול פתאום הוא אח ואחות.
ורגע אחרי הבחירות, שבט האחים והאחיות מתנדף ברוח, כי בת'כלס?
הם משעממים אותו!