400 שנה של שיעבוד

400 שנה של שיעבוד

400 שנות של שיעבוד לכאב האיין סופי של המרירות והדכאון 400 שנה העבידו המצרים את בני ישראל עד לגאולתם ואני שואל עוד כמה זמן הנשמה שלי תהיה משועבדת לכאב ולטרור של רגשות הכאב , הכעס והדכאון. הנשמה שלי כבר התרגלה להיות מיוסרת הם מכים בה וצולפים בה ברגע שהיא מנסה להתשחרר ברגע שהיא מרימה ראש ישר מורידים אותה בחזרה אל התחתית אל העפר אל השאול 400 שנה גל גיהנום עליי אדמות כל כדור מבחינתי כבר נשרף שדות של קוצים שדות נשמתי עולים באש אני גם מחכה לגאולה מתפלל לגואל שילח כבר את המושיע המושיע הפנימי שיגאל את נשמתי מלאת היסורים לחופשי וככה אני אוכל סוף סוף להיות קצת שמח לא יותר מיזה לא רוצה יותר מיזה רק קצת שימחה שהגיהנום כבר ישחרר אותי לחופשי אני חי 27 שנים וניראה כאילו נשמתי משועבדת כבר...400 שנה ביסורי התופת של האבדון והכאב עכשיו הגיע הזמן גאולתי עכשיו הגיע זמן שיחרורי מהסבל קדימה אלוהים שלח את המושיע לו חיכתי 400 שנה של סבל

בהמהרה בימינו-אמן

בני ישראל נידונו ל 400 שנה,אבל קיבלו קיצור זמן עבדות-ויצאו לחירות אחרי פחות מ 300 שנה. הלוואי ואותו הדבר יכול גם עליך... מועדים לשמחה.

תודה רבה

אמא של שירה!

gidiyon

New member
שים לב ידידי

הם מורידים אותי ,הם מכים בי,הם צולפים. שהגהינום ישחרר בקיצור המוטיב הזה חוזר על עצמו, והוא מוטיב חוסר קבלת האחריות. אף אחד לא ישחרר אותך ידידי רק אתה תשחרר עצמך, תיקח אחריות ידידי,ותפסיק לילל כאן בקול חתולים בוכים. תבחר בדרך שלך,תיקח עזרה,תתנקה מכל הפחדים. כי מיטת דראמה שכזו,ויללות, רק תמשוך עוד יותר צרות מחלות או אסונות. בחר בדרך הריפויי ידידי או שאסתום את פי ואתה תמשיך לילל,לבוסס בבוץ המוכר המסריח,והטוב, להתענג על ריחו,ולמשוך רחמים ואנרגיות של מרחמיי מסכנים. לכאלו אנרגיות אתה צריך? מגיע לך יותר טוב יא חביבי שלך: גדעון מפורום תקשור והתפתחות רוחנית

למעלה