420

Wedwil

New member
420

ובכן, הגיעה השעה לסקר קצר כולנו, או רובנו לפחות מכירים את ה-420 הלא הוא ה-20 לאפריל הוא החודש ה-4 בשנה, חג הסטלנים. אני רוצה לשאול אותכם, מה אתם עשיתם כדי לחוג חג זה. כמו כן, אם מישהו יכול להגיד לי מה מקור החג זה יהיה מאד נחמד.

MARMELAD

New member
בחיים שלי לא שמעתי על החג הזה

מה שכן היה בתל אביב (או שעדיין יש) איתון שנקרא 42 מעלות - שהלוגו שלו נראה כאילו רשום בו 420..... קשור?

נינת88

New member
42 מעלות לידיעתך

זה הזוית של זקפתו של ה איבר... אפילו לא 42 מעלות בצל
נינת

MARMELAD

New member
השם ישמור

קודם כל כתבתי בטעות איתון במקום עיתון (זאת שגיאת הקלדה! אני נשבע!) ודבר שני - איך אפשר למדוד את הזווית של הז´? הרי אצל כל אחד זה בזווית אחרת?

TheHead

New member
זו גם היומולדת של היטלר

אם אני לא טועה או התאבד 56 שנים ו-10 ימים מאוחר יותר. בכל אופן, אני מעדיף את יום המריחואנה הבינלאומי, 5/5, שהשנה נפל גם על חג-הבנים היפני, שי גו צ´אן (אני מקווה שכתבתי את זה נכון!). לא עשיתי שומדבר לכבוד החג :) לפחות לא משהו שאני זוכר. המקור של החג (זה דווקא לפי "מגראס אל ג´אראס"... אוקיי, הוא כן טוב בהסברת מונחים וכו´, אבל הם די מיותרים למען האמת!): הקוד של ממשלת קליפורניה לעבירות סמים (קלים? קשים? אני לא זוכר) הוא 420 (כמו בסרט הזה, "187 קוד לרצח", שנקרא ככה בגלל ש-187 זה הקוד המשטרתי לרצח באיזושהי סטייס אמריקאית). אז באמריקה יש אנשים שאומרים, כשמתחשק להם לעשן גראס, "השעה 4:20"... או "זה תמיד 4:20"... וכנראה שזה טיפטף ל"חג הסטלנים", ה-4.20, והלאה והלאה והלאה. עדיף תיסע לכינרת. --ראש.

נו באמת...

20 באפריל זה חג הסטלנים כי 420 זה סעיף בחוקה של ארה"ב נגד סמים וככה סטלני ארה"ב היו מעשנים כל יום ב 4:20 אחה"צ או לחילופין לפנות בוקר וגם המציאו לעצמם חג ושאר העולם פשוט נדבק בתופעה... שמחתי לעזור :) נושי-מסטולה-בטבעי

אני פה כדי...

לספק מידע ולגרום לאנשים לחייך :) מי שרוצה חיוך בבקשה להירשם בכניסה ויש אפשרות לתוספת נשיקה באפוף (שזה מעצמו גורם לחיוכים הלא כן?) פחחחחח... לא משנה... נושי-מסטוליה

למעלה