427 הבטא עלה

מצב
הנושא נעול.
427 הבטא עלה

427 הבטא עלה
ביום ה13 היה 175 והיום אחרי 3 ימים 427. האם זה הקצב הנכון? האם אפשר לדעת לפי זה את מס' העוברים שנקלטו? מתי אפשר יהיה לעשות US? בקי

אמאלה2

New member
מעולה!!!!

427 הבטא עלה
ביום ה13 היה 175 והיום אחרי 3 ימים 427. האם זה הקצב הנכון? האם אפשר לדעת לפי זה את מס' העוברים שנקלטו? מתי אפשר יהיה לעשות US? בקי
מעולה!!!!
עשית זאת בקי! US עושים בדר"כ כשבועיים-שבועיים וחצי אחרי הבטא. לפני זה לא תמיד רואים דופק ולכן אין טעם. לפי הבטא קשה לדעת בוודאות אם מדובר באחד או בשניים. כבר היו בטאות גבוהות מאוד עם עובר אחד והפוך. מה שחשוב כרגע שאת בהריון
מאחלת לך המשך 9 חודשים מופלאים

בקי זה מצוין../images/Emo127.gif

427 הבטא עלה
בקי זה מצוין

לגבי מספר עוברים,תראי למיכל ולסתיו למשל היתה בטא ראשונה גבוהה מאוד. ומדובר ב
1!!!!!! מאחלת לך הצלחה בהמשך הדרך

העין ה 3

New member
גם אל תשכחי שזו בטא ביום ה-13

427 הבטא עלה
גם אל תשכחי שזו בטא ביום ה-13
כך שהיא לא כל כך גבוהה. עם עידן היה לי 172 ביום ה-12. אני בכל זאת מהמרת על עובר אחד.

מעולה, קצב מצויין. לגבי אולטרסאונד

427 הבטא עלה
מעולה, קצב מצויין. לגבי אולטרסאונד
אני הייתי מציעה לך לחכות לסוף שבוע 6 , ולא לפני זה, כדי שתוכלי לראות כבר שק עם דופק, ואז גם תדעי אם זה אחד או שניים.

מצב
הנושא נעול.
למעלה