????????

חוזליתה

New member
????????

אני לא יודעת למה אבל ממש קשה לי לכתוב כאן, למרות שמהרגע שגיליתי את הפורום אני לא מפסיקה לבקר כאן ולהתעודד ממה שקורה בו. עכשיו אני לא מרגישה כל כך טוב, לא יודעת מה קרה, בימים האחרונים היה לי ממש מצויין ופתאום גם אתמול בלילה וגם עכשיו אני מרגישה מעין תחושת לחץ באיזור הריאות ואי נוחות בכל הגוף. זה קצת מלחיץ אותי, אני מנסה לא לחשוב על זה אבל מאוד קשה לי- הפחד הזה שיחזור התקף החרדה שהיה באותה "עוצמה" לא עוזב אותי. רגע אני הכי מאושרת ושמחה בעולם ורגע אחרי הבכי חונק לי בגרון. לא יודעת מה לעשות עם זה.........................................................................................................................................................................

../images/Emo140.gif

כרגע מה שמשמח אותי חוזליתה זה שהצלחת לכתוב פה למרות הקושי. זה מה שחשוב כרגע. עכשיו, אחרי הצעד הזה, תוכלי להתגבר ולהתקדם לצעד הבא...

חוזליתה

New member
צודקת

לא עבר הרבה זמן מהרגע שכתבתי ואני כבר מרגישה יותר טוב. התחושה הזו קצת מפחידה אותי - מה שטוב בה זה שברגע שהיא עוברת אני אפילו לא זוכרת איך היא מרגישה, שזה משהו שלא הצלחתי להרגיש לפחות שנה. אני די שמחה שלמרות כל האי נוחות והכאב הצלחתי לא "ליפול" שוב לתחושת מחנק וחוסר יכולת לנשום- אני חייבת לציין שזה בזכות המאמר- שינוי גישות, הוא מאוד חיזק אותי. תודה על זה שאתם כאן.

למעלה