!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

seaגל

New member
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה איך בא לי איך כל היום זה משגע לי את המוח כדור משקה והכל יעלם אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!! נמאס כבר

יעל :-)

New member
...

את יודעת שאת יכולה גם בלי זה. אל תתפתי אל תפלי לשם את יודעת שזה לא פותר כלום תהי גאה בעצמך שאת מסוגלת בלי זה. תנשמי עמוק ותחשבי על דברים טובים יותר יש בך את הכוחות לזה

seaגל

New member
חחחחחחחח

מאוחר מידי אבל לא נורא... איך אומרים מחר יום חדש

berrya

New member
מחר היה יכול להיות יותר קל

אם היום היה לך קצת יותר קשה... משהו ממש חשוב שצריך לזכור. תמיד כשהכי קשה לי אני אומרת לעצמי עדי מה עושים כשהכי קשה? והתשובה היא ממשיכים הלאה! לא נשברים. ועוד משהו. תחליטי עם עצמך אם את באמת רוצה להפסיק את ההתמכרות שלך ואם לא אז אל תבזבזי את זמנך ואת זמנם של אלו שעוזרים לך.. פשוט תתמכרי לך בהנאה עד המוות וזהו. ואני לא מבינה, לא מרגיז אתכם שאתם תלויים ככה בכל מיני דברים חומריים? זה דברים דוממים, זוכרים בבית ספר? ארץ עיר חי צומח ד ו מ ם. דברים דוממים שולטים בנו?? נראה לכם הגיוני? איפה רוח הקרב שלכם איפה האיש הקטן מבפנים שלא מסכים להשתעבד ולהיות כבול ולהיות ח י י ב.

Pure SilenCe

New member
אני כל כך מצטערת

על שאני קוראת את הודעתך רק עתה. חבל שלא הייתי כאן כשכתבת אותה. אולי הייתי מצליחה לעזור לך לגבור על ייצר הפיתוי... אבל יודעת מה? מחר יום חדש. איך אוכל לעזור לך גם מחר??

Hope2004

New member
אף פעם לא מאוחר

להחליט שדי...נמאס... לא נורא אם יש נפילה מידי פעם אם יודעים את הכיוון הרבה כוח ואומץ לניסיון הבא תקווה2004

למעלה