45 דרכים לשגע פיצרייה שלמה - משעשע

45 דרכים לשגע פיצרייה שלמה - משעשע

1. תזמין את הבצק בלי כלום. 2. כאשר אתה מדבר, תלחץ על הכפתורים בטלפון ותבקש מהאיש על הקו להפסיק ללחוץ על הכפתורים. 3. תזמין המבורגר. 4. תגמור את השיחה עם המילים "תזכור, אתה לא מכיר אותי ואני לא מכיר אותך, אף פעם לא דיברנו......". 5. כאשר שואלים מה אתה רוצה בפיצה, תגיד "או, פשוט תפתיעו אותי!!!" ותנתק. 6. תענה על השאלות עם שאלות. 7. תבקש מהם לשים את הבצק מעל התוספות. 8. תאיית את התוספות אל תגיד אותם. 9. תנגן שיר של מטליקה ברקע. 10. תגמגם באות "פ". 11. תשאל מה היא לובשת היום. 12. תעשה קנקים ליד הטלפון. 13. תתנהג כאילו הם צלצלו אליך. 14. תגיד להם שאתה בדיכאון ותבקש שיעודדו אותך. 15. תשנה מבטא כל 5 שניות. 16. תתחיל להזמין עם: "אני רוצה......" ואז תיתן לעצמך סטירה ותגיד: "לא, אני לא.....". 17. תשכיר פיצה. 18. תשאל האם הקופסא נשארת אצלך, כאשר הם אומרים כן, תצעק בצהלה. 19. במהלך השיחה תרחיק ממך את הטלפון לאט לאט, כאשר נגמרת השיחה תצרח בקולי קולות "להתראות!!!!!!!". 20. תבקש שיבדקו אם הפיצה באמת מתה. 21. תחקה את הקול של האיש אליו אתה מדבר. 22. אל תשתמש בפעלים לכל מהלך השיחה. 23. תבקש לראות תפריט. 24. תיתן ציטוטים מחייו של גנדי,אליעזר בן יהודה,הרמב"ם, אליהו הנביא, הנשיא וושינגטון ולינקולן. 25. תשאל האם יש סיכון באכילת הפיצה. 26. תתקע גרפס של בדואי לתוך הטלפון. 27. באמצע השיחה תרדם, פתאום תתעורר ותגיד: " איפה אני?!?!?!? מי אתה?!?!?!?!". 28. תבקש מהם את מספר הטלפון שלהם, תנתק, ותצלצל שוב. 29. תתחיל לבכות. 30. תזמין זיתים ופטריות, ותגיד" לא,לא טוב, הם יתחילו לריב.....". 31. אם הם ממליצים משהו תצעק" אתם לא יכולים לפתות אותי!!!!!!!". 32. תנסה לדבר כאשר אתה שותה משהו. 33. תשאל האם הפיצה אורגנית. 34. תבקש להחזיר פיצה לא טובה, אם הם מסרבים, תבקש לתקן אותה. 35. כאשר הם אומרים את המחיר, תגיד "אוווווו, זה נשמע מסובך, אני שונא חשבון...". 36. תשים אותם בהמתנה. 37. תמלמל. 38. תגיד להם שיש להם פצצה במסעדה. 39. תזמין פיצה עם פטריות, בסוף השיחה תבקש שלא ישימו פטריות וישר תנתק. 40. תשאל כמה דולפינים הרגו כדי לעשות את הפיצה הזאת. 41. תזמין פיצה בגודל סנטימטר. 42. תשאל האם הפיצה קיבלה חיסונים. 43. תדבר עם סרט פעולה ברקע, כאשר יורים כדור תצעק "איייייי!!!!!!!". 44.תגיד שאתה תשלם מתי שהסרט יגיע לקולנוע 45. אחרי ההזמנה תגיד "היחסים שלנו יגיעו עד לכאן, ולא יותר!!!!!!!".

The Snow fox

New member
XDDDDDDDD../images/Emo63.gif

אוי, הרגתם אותי. אני פשוט מת על מתיחות טלפונית וכאלה, קיבלתי השראה. *מחפש את הטלפון של דומינו'ס*

1-700-70-70-70

זה אחד הדברים -ה-חנונים לשבת מול המחשב עם משולש

hopefulman

New member
לי יש סיפור משעשע ואמיתי בנושא :)

לפני כמה שנים בילדותי , בגיל 13-14, נטלתי חלק במסיבת פיג'מות שאחותי אירגנה לחברותיה. כולנו היינו רעבים , ביחוד לאחר אכילת ממתקים בכמויות אדירות שמתיקותם העצימה את התיאבון והרעב , ולכן החלטנו להזמין פיצה. "מגבית" מהירה וקצרה העלתה את העובדה הבעייתית כי מצבנו התקציבי דחוק ולפיו נאלץ להסתפק בפיצה בינונית בגודלה מרשת זולה ולא מוכרת... כך אומנם עשינו , אך נותרנו רעבים :) ועם טעם של "עוד"... אז הבזיק רעיון קצת זדוני במוחינו - לנסות ולקבל פיצה חינם , אין כסף... :) ה"תפקיד" הראשי הוטל עלי ובגלל שהקול שלי עוד מאן להתחלף באותה תקופה , שמי הוסב ל"יעל" , אמא מרוגזת ומתוסכלת בעיקבות העוול שנגרם לילדיה התמימים בגלל איכותה ה"מזוויעה" של הפיצה אותה ביקשו להזמין ולאכול... ה"אמא" הזועמת התקשרה בשמם אל הפיצרייה ודרשה פיצוי לאלתר על אי הנעימות שנגרמה. לאחר שלוש ניסיונות כושלים הגענו לרשת מכובדת ומוכרת אשר , ללא הצדקה אמיתית , נענתה ל"תלונתינו" ולאחר מו"מ לא קצר בו הוצעו לנו פיצויי נוסח "הנחות עם הקנייה הבאה" , בהמשך הדברים היתה נסיגה לקינוח נחמד עד שלבסוף הגענו להבטחה הנכספת כי תישלח אלינו פיצה חדשה... :). את האמת , לא ממש היה לי ברור מדוע הם התיחסו ברצינות לתלונתינו כיוון שלא ממש היה תיעוד לאותה הזמנה קודמת בדויה... כנראה זה היה ניסיון מצד אותה רשת להבטיח שביעות רצון מצד לקוחות פוטנציאלים. לבסוף , הגיעה הפיצה ובנוסף אליה - גם בקבוק שתיה כי השליח הגיע באיחור של רבע שעה...
. בדיעבד , אני מתקשה להאמין כיצד אזרתי אומץ ונהגתי כך , כי כבר אז הייתי שקוע בעיצומו של תהליך "התחננות" שכנראה גבר עם השנים :). טוב , לפחות זה נותר בגדר קוריוז נחמד שנע בין גבול האיסור לבין גבול הטעם הטוב. מה שבטוח , אין מצב שאני אחזור על מעשה דומה לזה...חיחי מי יודע , אולי היה כדאי לשלוח אותי כדי לנסות ולתווך בין הצדדים בהסכם האו"ם הקרוב?...
סתם סתם... אני מוותר על התענוג. דניאל

hopefulman

New member
../images/Emo3.gif

"פושע" עם תיאבון בריא (בסופו של דבר חברותיה ה"נחמדות" כאות הוקרה השאירו לי בקושי רבע משולש... חיחי
). דניאל.

hopefulman

New member
אהמ...

אני מניח שאת מסתייגת מאותו מעשה שובבות ומקבל זאת בהבנה. בתור בני אדם אנו "מועדים" לעיתים ובוחרים לפעול באופן שגוי... (במיקרים הקשים באמת אף באופן בלתי רברסיבילי...) והשאלה היא אילו לקחים אנו מפיקים מפועלינו ובהתאם לכך מהם השלכות העיניין לטווח הרחוק או/ו להתמודדותינו עם מצב דומה. איני מצדיק את השתתפותי בתרמית זו , אלא מתייחס אליה כאירוע שהתרחש וקרה , אליו איני יכול להתכחש מתוך הבנה כי מדובר ברגע שובבות לא ממש ראוי שלא ישנה ויחזור. מאז הספקתי להצטער על העיניין והמשכתי הלאה (ועדיין ממשיך) במסע חיי בעודי מפוקח יותר , זהיר יותר ומודע יותר לחשיבות המוסרית של מעשיי ע"י למידה נרכשת מטעויותי והחשוב מכל - אי החזרה עליהן. דווקא ממקום החוויה העצמית של אירוע כזה יהיה בכוחי להניע אנשים אחרים שירצו לפעול באופן דומה ע"י הצגת הפן השובבי שבו אל מול ערכי המוסר אותם כבר הפנמתי להבדיל מהם. בכל זאת , ישנה נקודה שראויה להדגשה והיא הסכנה לפיה לא תמיד ישנה אפשרות פשוטה ונגישה לחזור בנו ממעשינו כאשר הם גובים מחיר כבד מידי ואת ביצועם יש להשתדל ולמנוע בכל דרך.
דניאל.

SpyKid

New member
יפה מאוד,

נחמד לדעת שאלו המחשבות שלך לגבי זה. פשוט כשקראתי את ההודעה הקודמת שלך נוצר אצלי הרושם שאתה מתגאה במעשה הזה ושזה מסוג הדברים שאתה עדיין נוהג לעשות.

hopefulman

New member
../images/Emo13.gif

לא היתה לי כוונה להתגאות במעשה אלא להציגו כמעין קוריוז המבטא קלות דעת ילדותית (אי שם בגיל 13-14... לפני 10 שנים) ורגע של חולשה. בסופו של דבר , לא ממש הרגשתי טוב עם הנעשה . יחד עם זאת , אני העדפתי לצאת מחוזק מהתקרית במובן החיובי ע"י זכירת אותה תקרית , הפקת הלקחים המוסריים ממנה והעברתם הלאה. אין לי כל כוונה לנהוג ולפעול באופן דומה עכשיו ובעתיד. דניאל , שמקווה כי המזל עומד לצידך ואת מחוץ לחיפה ביום סוער זה.

SpyKid

New member
../images/Emo13.gif אני מבינה אותך לחלוטין.

ואכן, התמזל מזלי ואני גרה במגדל העמק זמנית

למעלה