45 נפשי

ohadb

New member
45 נפשי

מישהו יודע לאיזה קורסים זכאי 45 נפשי? אני צריך מידע מדויק, אז תגידו בבקשה מאיזה מקור המידע שלכם. תודה

ohadb

New member
אילו תפקידים פסולי קורסים יש?

מישהו יכול לתת לי מידע מדויק??

girl next door

New member
פקיד, מאבטח מתקנים , ש"ג קבוע

טבח , עובד רס"ר ... זה מה שעולה לי בראש

ohadb

New member
זה בטוח?

את יודעת פשוט על אנשים עם פרופיל כזה שעובדים בזה, או שזה כל האופציות?

girl next door

New member
לא בדיוק ,אלה תפקידים לפסולי קורסים

שאני מכירה . אבל זה לא מתייחס לכך ש45 נפשי זה פסול קורסים

naknicki

New member
אני יודע מה פסול קורסים אומר

וכל מה שכולם כתבו לך כאן זה פשוט בולשיט. 45 נפשי זה קל"ב (קרוב לבית) אוטומט - כפי שאני מניח שאתה כבר יודע. לגבי הקורסים - פסול קורסים הכוונה שלא יתנו לך קורס כמו נשק או טכנאי רכב או נהג בוס אבל מה שכן יציעו לך זה מש"ק תחזוקה\אפסנאי שזה דיי דפוק כי אתה לומד 5 שבועות איך לאכסן אוכל וזה דיי מעפן. אבל מה שכן - אני הייתי באותה הסיטואציה בדיוק עד שבא מישהו מבסיס אחר בצריפין (הקורס היה בבה"ד 6) והציע לי ולעוד כמה "ממתינים" לעשות קורס "ספקי מזון" - אם ייצא לך, לך על זה!

ozzlove

New member
אתה רציני ?! עשית קורס ספקי מזון ?!

נו ואתה גאה בזה ?!!?!? אני גם הייתי בבה"ד 6 והייתי ממתין חודש לקורס... וגם אותי ניסו לעשות ספק מזון ואני ברחתי מזה !!! ואני עכשיו שמח מאוד מאוד שהצלחתי לצאת מזה , עכשיו אני מפעיל מחשבים ביחידה שלי - כל יום בבית (יוצא ב16:00 מהבסיס) אחראי על כל המחשבים והרשתות בבסיס שלי :) ובקשר למש"ק תחזוקה, נכון שזה לא קורס הכי מי יודע מה , אבל יש לך תנאים מעולים, כל יום בבית !!! עבודה עם חיילים שברוב המקרים זה אחלה, קומבינות בצבא, הרבה חיילים צריכים אותך, ובסך הכל זה די נחמד... עוז.

ozzlove

New member
45 נפשי זה לא פסול קורסים !!!!!!!!!

אני יודע על קורס שאתה יכול לעשות לדוגמא בחיל תחזוקה בבה"ד 6 בצריפין מש"ק תחזוקה... עוז.

למעלה