45

לי יש מנוי...../images/Emo4.gif

אבל אנל´א יכולה לעזור לך עם זה יותר מדי, (אז למה הגבתי דאמיט?
) דברים פיננסים זה לא הצד החזק שלי. אני רק אגיד לך שזה לא משתלם. ההנחות מזעריות והמבחר לרוב מצומצם וזעיר. וגם בסניף שאני הולכת אליו אנשים ממש לא נחמדים אליי. בקיצור, לא שווה.

Vlad Drac

New member
תלוי לאיזה סניף הולכים

זה נכון שיש להם סניפים גרועים, אבל הסניף בקניון ערים בכפ"ס למשל הוא טוב, יש שם מבחר לא רע בכלל, ולמי שקונה הרבה דיסקים כן משתלם לעשות שם מנוי.

hospital_food

New member
45

שקל עולה עכשיו אלבום במבצע דובדבן
NP - Afghan Whigs - Gentelman - 03 - Be Sweet

star breather

New member
כן.. שמתי לב לעניין..

כשקניתי את הראשון של הוולווט אנדרגראונד ביום ראשון.. אהמ אהמ בטאוור רקורדס של פורקיופיין.. אהם צריך לטפל בשיעול הזה. np - sonata arctica - blank file באוזניות שאיזה מוכר נחמד בטאוור רקורדס החליט להעניק לי. חיחי

PORCUPINE

New member
חן חן למתחנפן... ../images/Emo6.gif

וכן... דודבן עלה... לצערי. np - Reef - Summer´s in Bloom

sally b

New member
ארורה.

זה הסיפור הגדול? כשסיפרת לי כשבאנו ליפול ממעקה המרפסת? פפף. את נוראית. ואני צריכה כסף.

star breather

New member
זה במקום ארבעים.

אממ.. גם אני אמרתי "נו, חמישה שקלים.. לא משנה.." אבל.. בעצם, אין אבל! אלו רק חמישה שקלים.

Eclipsed 0

New member
במילים אחרות...

אין פואנטה לדברים שאנשים אומרים אחרי 12 בלילה.

בוקי ש

New member
זה מכעיס שהם מנסים למכור את הדיסקים

המצוינים האלה ובהתחלה זה היה 39.90 בסוף זה כבר לא יהיה כל כך דובדבן זה יהיה ליצ´י! אגב לפורקיופיין, באיזה טאוואר אתה עובד?

Space Dementia

New member
אומממ

אני אף פעם לא אקלוט את ההומור הזה שלכם. ואם כבר צליל,אז זה סתם רע להיכנס לשם...בכלל זה רע להיכנס לחנות כזאת כשיש הקצבה רק למשו אחד! אהאה,אייייר! פיספסתי את השרשור הזה של הNP,אז אז.....מזה?!??

PORCUPINE

New member
תודה לג´ינג´ית החביבה שעונה במקומי!

np - Gus Gus - Teenage Sensation

למעלה