450,000 עותקים בבריטניה... (הרחבה!)

omrimayo

New member
450,000 עותקים בבריטניה... (הרחבה!)

אז האלבום מכר כ-450 אלף "חתיכות" בשבוע הראשון (זה המוווווווון חבר'ה, הוא רק פי 2 תושבים מאיתנו!)... הדיסק ה-2 הכי נמכר אי פעם... (בשבוע הראשון) אואזיס בשנת 97 הכניסו אלבום עם 696 אלף עותקים... אבל תקופה שונה, עשור שונה, הורדות שונות, הכל שונה... אי אפשר להשוות כמו שברור שטיטאניק לא היה מרוויח היום 2 מיליאד דולר עם כמות ההורדות המיליארדרית. קיצר - דעתכם? אגב, נתון מעניין... 2- האלבומים הקומדים של קולדפליי נכנסו למקום 19 ו-24 (19 - ראש, 23 - פאראשוטס), זה לא קורה בערך NEVER... זה רק מראה כמה המוזיקה הזו גדלה בך והם מצליחים אחרי 5 שנים למכור 50 אלף עותקים בשבוע... מדהים לגמרי, זה הנתון האמיתי לטעמי ולא המכירה המטורפת של X&Y. אגב, צפי של 15 מיליון עותקים מהאלבום החדש (בתקופה הכוללת, לא מספר שבועות מדויק)... זה ה-מ-ו-ן. נ.ב X&Y שולט, אלבום מדהיםםםםםםםםםםםםם, קולדפליי שולטים לי בחיים. :] חג שבועות שמח.

MarishA M

New member
חג שבועות שמח!!../images/Emo171.gif../images/Emo176.gif

זה מדהים ואני שמחה בשבילם מאוד!! תודה על המידע עומרי וזה ידוע שקולדפליי שולטים בחייך

זה כולל

זה רק בבריטניה או גם בשאר העולם? ומה עם הזמנות מהאינטרנט שנעשו השבוע? קולדפליי רולז

0mroosh

New member
וואו מגניב!

קולולולולוללולולולולוללולולוללולולוולולו [קריאת הידד מרוקאית].

0mroosh

New member
../images/Emo10.gif

אני מרוקאי,תוניסאי ורומני בגנים, ורוסי באופי. שילוב מעניין..

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo171.gif../images/Emo68.gifאיזה מגניפייייייייייייייי../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif שיגיע כבר יום שישי אני רוצה את הדיסקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif (לא שזה יעזור לי משו, הוא יהיה ברשותי 4 ימים ביחד עם אואזיס החדש וקין ואני לא אוכל לשמוע אותם... כן כן, החסרונות שבmp3../images/Emo4.gif) חגשמייח לכולם../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

למעלה