48 שעות אחרי החזרה.

GALITDOL

New member
48 שעות אחרי החזרה.

אני אמורה לשכב במיטה 3 ימים ראשונים או מנוחה פרושה לא לרוץ לקפוץ וכד´? איך אתן שומרות לאחר החזרה? בכל מקרה היו לי 12 בציות מתוכן התבשרתי למחרת על 7 עוברים ומתוכן התפתחו רק 2 עוברים ל4 תאים...(אותם החזירו לי ביום ו´) 2 עוברים מ12 בציות כשהזרעים אמורים להיות "מובחרים" (שיטת בר טוב) אני ממש מודאגת שגם ה2 הטובים לא יתפתחו הלאה. מישהי נתקלה ב פחות מ2% הפריה תקינה מסהכ הבציות???? יכול להיות שהבציות לא תקינות???המעבדה?? מנסה להיות אופטימית בכ"ז.

עמית@

New member
אני זוכרת מקרה כמעט זהה אצל מיכל

(שנושאת כרגע תאומים משיטת ברטוב) אז תהיי אופטימית. בקשר למנוחה, אני נחתי יומיים (ואחר כך נפלתי שדודה להיפר סטימולציה) אבל באופן עקרוני נחתי (לא בשכיבה) יומיים ואחר כך חזרתי לסחוב דברים מהסופר וללכת ברגל. שיהיה בהצלחה

עזבי אותך מאחוזים וסטטיסטיקות

העיקר שזה יצליח. מנוחה - כן או לא וכמה, זה הדיון שהיה כאן לפני כמה ימים ונראה לי שלא יגמר לעולם. יומיים שלושה של מנוחה זו ההמלצה הנפוצה, כשהכוונה להסתובב בבית ולאו דווקא לשכב כל היום. לסחוב, עד כמה שידוע לי לא כל כך מומלץ. (עמיתי-תעשי משלוח...)

איזה צוקריה השמשיה הקטנה שלנו ../images/Emo42.gif

הגיעה לפני דקה וחצי וכבר מחלקת שמות חיבה לכולם.כזו דובשניה קטנה.

גלית

קודם כל בעניין מספר העוברים, אז ככה: אצלי ניצפו 20 !!! זקיקים לפני השאיבה. מתוכם "רק" 4 היו ביציות, מתוכן "רק" 2 הופרו (בחלוקה של 4 תאים ושניים) והתוצאה: היריון !!! אז לא לאבד תקווה בבקשה. התוצאות יפות ויש סיכוי מצויין להיריון תקין ובריא. בהצלחה.

ובעניין המנוחה

חשוב שתעשי רק (אבל רק) מה שאח"כ תרגישי איתו טוב ושלא יהיה לך שמץ שימצון של תירוץ להאשים את עצמך מדוע עשית כך ולא אחרת.. אני אישית בחרתי לא להגיע לעבודה 3 ימים, השתדלתי לנוח ולא להתאמץ אבל הקפדתי ללכת בכל יום משהו כמו רבע שעה הליכה איטית (אומרים שזה מזרים את הדם לרחם ועוזר להשתרשות). ביום השלישי כבר הייתי חייבת להיות נוכחת במסיבת רווקות של חברה טובה, כך שאפילו נאלצתי לנסוע. לחברות (שלא ידעו מכלום) סיפרתי שנתפס לי הגב וכך הסברתי את זה שלא הלכתי לעבודה, את האיטיות בהליכה שלי ואת הבקשה שיסעו לאט וישתדלו לא "לטלטל" אותי יותר מדי וכמובן שלא ציפו ממני שאעזור פיזית בשום דבר. בדיעבד כולם כל כך שמחו בשבילי שסלחו לי על הבלוף הקטן שלי. והעיקר שיהיה בהצלחה.

keren1

New member
עברתי כבר פעמים

החזרות (שתיהן מוצחות)ואני חייבת להודות שדבקתי באופן מוחלט להמלצת הרופא לשכב 3 ימים!! זה נראה כמו נצח וכואב ולא נוח אבל מה אני אגיד לך זה עבד. לא אצל כולם זה עובד (לצערי) אבל תנסי את זה הרי להפסיד אין לך מה. מומלץ להצטייד בכמה ספרים טובים ובעל מבין מהצד ולהמתין. אצלי היו 25!!! היציות "עוברים" שממנו התפתח הריון תקני עם עובר אחד (עונה בשם דניאל (ב)). בפעם השניה הוחזרו 3 "עוברים" גם כן והתפתח ממנו הריון תקני עם תאומים!! אז יש סיכוי. הני הייתי בוחרת לנוח!!! בהצלחה.

אוראושר

New member
מספיק אחד כדי שנוכל להגיד לך

בעוד שבועיים
לפעמים שואבים כ"כ הרבה בייציות ומעט מאוד מהן מופרות אצלי פעם אחת שאבו 26 בייצות ובעקבות השאיבה הגעתי לבי"ח בגלל גירוי יתר בשחלות זה קרה לי שלוש פעמים מתוך כל הכמות הזו התפתחו בערך 7 ולבסוף החזירו לי רק שלושה (לא כ"כ זוכרת מדוע) שגם בהם התאים לא היו כ"כ תקינים/שלמים או איך שהם קוראים לזה ובכל זאת נכנסתי אז להריון. לגבי המנוחה,רק את יכולה להחליט כמה לנוח בימים הראשונים לפי תחושת הבטן/הגוף שלך... ואם בא לך רק לשכב ולהתבטל ולא לעשות כלום - זה מאוד מומלץ. מגיע לך!

גלית יהיה בסדר מה קרה לאופטימיות ..

שהיתה לך לפני כמה ימים אל דאגה יש לי הרגשה טובה לגבייך !! המון בהצלחה !!
יונית החיננית

למעלה