?

?

סתם מענין אותי לדעת משהו יש עובדה שזה דבר ברור ומוצק חד וחלק והיא מסוף שנות ה80 ותחילת ה90 אחוז המשתמשים במה שנקרא סמים קלים הכפיל את עצמו במאות האחוזים מאות!!!!!!!!!!!!!!!!! לעומת זאת אחוז המכורים לסמים קשים נשאר בערך יציב! מכאן נובע שסמים קלים כגון גראס וחשיש לא מובלים לסמים קשים ואל תגידו לי שכל מי שמשתמש בקשים התחיל מקלים כי אם לא היה קלים היו ישר מתחילים מקשים ובכלל כולם התחילו מסיגרה וכוס בירה אז מה אתם אומרים אתם מסכימים אותי שזה לא קשור אחד לשני? ועוד דבר אני בהתחלה לא ידעתי מה זה סמים והתחלתי לעשן סמים קלים בזמנו ואז התפחתה אצלי המודעות לסמים בכלל כל הסוגים ומכל מה שלמדתי והבנתי הגעתי למסקנה שאני לא יגע בסמים קשים בחיים ואני מבסוט מהעובדה שאני מעשן סמים קלים ואם לא היו סמים קלים אז אולי היתי מתחיל ישר מסמים קשים ואז זהו אני כבר נרקומן אין דרך חזרה אז אני אומר שזה טוב שיש סמים קלים וכן זה גורם לי להנאה כשאני מעשן! זה לא אומר שאני מכור גם לשתות קולה זו הנאה ולאכול שווארמה זו הנאה ודרך אגב סיגריה זה לדעתי נחשב לסמים קשים

סמים קלים?

כל דבר שמשנה מצבי רוח ניקרא סם.אין סמים קלים. אני במשר 20 שנה עישנתי חשיש וים אחד מצאתי את עצמי עם סמים קשים. עדיף להיות עם שמחה וכאב ללא שום חומר שמשנה מצבי רוח. לתשומת ליבך

למעלה