|4uהרווחנו.....ניצחנו....זכינו.....

עציון

New member
|4uהרווחנו.....ניצחנו....זכינו.....

מי שנכנס ליאוש לאחר פירסום תוצאות ההגרלה אינו יודע כמה שהוא מפסיד רווח. רק טיפשות לשמה יכולה לייאש אנשים נפלאים כמו אלו פה בפורום. ראו נא, זה שלקח את ה-10 מליון דולר כמה דאגות נפלו עליו: אין לו חובות. אין לו משכנתא.---ולנו: ישששששששש!!!!!מהבוקר הוא רב עם אשתו, כן לתת כסף לחמות לא לתת---ואנחנו: מראש כבר ידענו שלא ניתן ועכשו בודאי שלא ניתן..... ההוא שובר את הראש איזה מכונית לקנות. ספורט. 4 על 4, מנהלים קומפקטית.מנוע 2000, 5000... הייתם מאמינים באיזה שטויות הוא מתעסק? לנו, המרויחים האמיתיים אין את הדאגות האלו. אנחנו נשארנו עם החובות. עם הבעיות. ואלו כמו חברים הכי טובים לא יעזבו אותנו בשעת צרה... משתתפי הפורום היקרים: אל תתנו ליאוש לנצח. אתם הייתם ונשארתם הגדולים מכולם. תרמתם כסף מראש ולא לאחר הזכיה. וזו זכות גדולה. כולם מרגישים טוב? כולם בריאים? אז מי צריך יותר מזה...ועוד דאגות של כסף..שלא נדע מצרות. כסף.... ואסיים בשני אימרות כנף של שניים גדולים ביהדות: אמר נ..נח...נחמן מברסלב: יש לעקור את היגון והאנחה ולהניחם בתוך הששון והשמחה אמר בעל חידוי הרי"ם: העושר דומה למלח. הוא מטעים את האוכל אולם, המרבה לשתות מים מלוחים מגדיל את צמאונו.... שותפים יקרים, יקרות, תחשבו על זה!!!!!1 שבת שלום, עציון.

עציון

New member
../images/Emo150.gifגנובה. דחוף דחוף.

אני לא יכול לצאת מהבית. את מוכנה להסיר את כל המכשירים האלה ואת כל האבטחה מביתי? תגידי, מה נרדמת? O.K לא לקחנו את הכסף אבל למה השמירה הזו נשארה מסביבי? שאלתי את הבוס שלהם והוא אמר לי שעד שלא תבוא אחת גנובה, הוא לא זז מהבית. אז דחוף!!!אני צריך לעשות קניות לשבת.. HELP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

הגנובה

New member
אני ממש מצטערת עציון../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לא חשבתי על זה
.... ראה עצמך חופשי כציפור הדרור מרגע זה ואילך.... בערב תרגיש עקיצה קטנה (זו ושתי....) וגם המעקב הלוויני כבר לא יהווה בעיה. לגבי הצמיד האלקטרוני... שלחתי מייל לידידי הטוב - מר X - הוא יוריד את הקוד הסודי ממאגר המידע המוזן ללווין "עמוס".... ומתי שהוא בין השעה 20:50 ל-21:10 - גם הוא כבר לא יהווה בעיה... החברה עם הקרחת ומשקפי השמש קיבלו הוראה מיידית להוריד את המצלמות ומכשירי המעקב, לעזוב את המקום, להשאיר לך
ליד הדלת ולהיפרד כידידים. ה-
ללא טייס מפסיק את מחוגו סביב ביתך מרגע זה
שיהיה לך שבוע נהדר עציון יקירי
ושתמיד תמיד רק

עציון

New member
אחרי יומיים במעצר, את מצטערת....

זה יעלה לך ביוקר. קוראים לזה: הזנחה. ולמזניח לא נניח....

omizu

New member
עציון, נהניתי מעל רגע ולו רק

מהפנטוז (זה מעורר התרגשות) ועל כך - תודה רבה ושבת שלום

jif

New member
אם אחד כמוך

איך אפשר שלא להיות אופטימיים
חוץ מזה, לא אמרתי לכם שאני מביאה מזל נאחס??? שבוע טוב ומקסים לכולם

עציון

New member
לא הבאת שום מזל נאחס ואל תקחי

על עצמך את האי-זכיה. אנחנו עוד צעירים ויהיו לנו עוד הרבה הזדמנויות. הלא כן?

הגנובה

New member
תפסיקו כולכן לבכות על המנחוס שאתן

מביאות
.... אתן בריאות
המשפחה שלכן בריאה
יש לכן את כל המזל שבעולם
הכסף
... הוא יבוא.... אם לא כך - אז אחרת.... - אף אחת מאיתנו לא גוועת ברעב - תודה לאל

למעלה