4U(baA-את זה כתב החתלתול החדש שלי

4U(baA-את זה כתב החתלתול החדש שלי

היי בנות אני יודעת שקשה כואב והמצב הוא בלתי נסבל . בנות אנחנו לא אשמות ולא פגומות אנחנו הנשים שאמורות להציל נפשות קטנות של המוני ילדים קטנים שזקוקים לנו ולמה שאנחנו יכולות לתת להם...אני יודעת שעדיף לנו בלי האנדו אבל אם לא היה לנו אנדו האם היינו רצות לאמץ את הילדים האלה??. יש לנו המון מה להציע לאותם ילדים אז בואו נציע....בואו ונביא את האור אלינו ולא נחכה לאור שיבוא אלינו ע"י איזה רופא או מרפא אלטרנטיבי. נכון שהחיים עם המדכאים הם לא מי יודע מה ונכון שהחיים עם האנדו גם הם לא מי יודע מה ונכון שהרופאים והמרפאים למינהם כאן כדי לעזור לנו אבל את העזרה הכי גדולה נקבל מתוכנו.... לנו יש את הכוח לשנות .... לי יש הסכם עם עצמי (אומרים שכאשר אתה מדבר עם עצמך אתה מדבר עם האיש הכי חכם) אז יש לי נוהג לדבר עם עצמי לפעמים ולהגיע להחלטות שהכי טובות לי ובשבילי.... אז ככה אני מאוד מנסה לעשות משהו אחד במהלך כל יום כדי שיגרום לי לחייך ולהרגיש נפלא ... אני אוהבת חיות, עד לפני תחילת שנה זו התברכתי ב- 5 חתולים, כלבה ודג... עם הזמן נותרתי עם 2 חתולים בלבד וזה עשה לי רע מאוד אבל לא אבדה התקווה ... לאט לאט נכנסו לתוך חיינו כלב היפר וקופצני ושלשום חתלתול קטן ופצוע... אנשים כעסו עלי "איך את מביאה אותם את צריכה לטפל בעצמך את חולה קשה לך "... אותי זה הרגיז ההתחשבות הזו שלהם נכון שיש לי אנדו אבל להגיד לי שאני חולה - יש גבול... למזלי התברכתי בבן זוג מקסים במשפחה תומכת וחברים נהדרים אז מי אמר שאני חולה ... האנדו לא יעשה אותי חולה ולא יכניע אותי אני אוהבת חיות ולגדל אותן עושה לי טוב ואפילו טוב מאוד אז שום אנדו לא יעצור אותי מלגדל חיות ... אצלי זה חיות אצל האחרת זה .... לא משנה כל דבר שעושה לכן טוב וגורם לכם לחייך תעשו גם אם זה הכי לא מתאים עכשיו..... אנחנו חזקות יש בנו אהבה והרבה יש לנו כוח ורצון אז בואו ונוציא אותו מתוכנו ונתעורר העולם שלנו יכול להיות יפה יותר עם נחייך וכשנחייך העולם יחייך אלינו בחזרה וזה יעשה טוב לגוף ולנפש......... האושר בא מבפנים וכשמאושרים אז בריאים יותר המון אמונה שלא משנה באיזו דרך ...אנחנו עוד נחבוק ילד או עשרה .. אמונה בעצמכן תאהבו את עצמכן תחייכו ותעשו רק מה שטוב לכן ורק מה שגורם לכן לחייך שולחת לכן המון אור אהבה ושמחה.... גולי (שם זמני) החתלתול ויוגי הכלב (כבר 7 חודשים) שולחים לכן נביחה ויללה של אושר הם מצאו בית עכשיו הם מבקשים ממני ילדים... שני הגדולים שלי (חתולים) חגי ותרצה-פריצי קצת כועסים אבל זה יעבור להם...תוך יום יומיים....... חייכו והמון ZK

תודה על האור והאהבה ../images/Emo24.gif

אבל למה זה הופך אותי ? לאמא תרזה ?! "אנחנו הנשים שאמורות להציל נפשות קטנות של המוני ילדים קטנים שזקוקים לנו" לא רצתי להציל אף אחד חוץ מאשר את עצמי. לא אימצתי כדי להציל נפשות, רק רציתי להיות אמא.

בשביל להיות

אמא תרזה זה לא מספיק האנדו כבר איתנו וצריך ללמוד לחיות איתו נכון ולא לשבת ולחכות לנס או למה זה קרה דוקא לי כולנו יודעות שאין לו פתרון זה קרה לנו ואנחנו צריכות להתמודד צריך רק לדעת איך השיטה שלי כמו שאמרתי היא לחייך לשמוח ולהנות מכל יום ממה שסובב אותי ZK

למעלה