4X06, Game On, והצעה לסקר

4X06, Game On, והצעה לסקר

אחותי קפצה לביקור ארוך, ובשוונג ביקשה פרק "מהטובים". אחרי שהצעתי לה כמה אופציות, הלכנו על Game On, וגם בצפייה החוזרת הזו קלטתי עד כמה הפרק משובח -- בחירת העניבות, ולאחר מכן ד"ר בארטלט שגוזרת לנשיא את העניבה דקות לפני העימות. אלבי דאנקן הנפלא, והקטעים שלו עם CJ - בייחוד השניה שרואים במצלמה שחור-לבן, you're the one that i like, too. וכמובן, ויל ביילי של עונה 4. ואלזי סנאפין. והעימות. אז קודם כל, רציתי לציין את הפרק הזה לחיוב כפרק משובח בעיני. ולהציע, האם אתם רוצים לערוך רשימה / סקר / אלוהים יודע מה של הפרקים האהובים עליכם ? אפשר גם הפרקים הגרועים ביותר...

וכיוון שזה התבקש, having a fetish..

Tell me if any of this sounds familiar: "Let's list our ten favorite episodes. Let's list our least favorite episodes. Let's list our favorite galaxies. Let's make a chart to see how often our favorite galaxies appear in our favorite episodes. What Romulan would you most like to see coupled with a Cardassian and why? Let's spend a weekend talking about Romulans falling in love with cardassians and then let's do it again." That's not being a fan. That's having a fetish.

Popeye78

New member
אני סולח כל עוד...

שלא תשכחי גם אותנו, האנשים הקטנים, מידי פעם.

Popeye78

New member
אני מצטער אבל זה בלתי אפשרי מבחינתי

בלי ה-communicator שלי. חוץ מזה שאני אצטרך גם לעשות רשימה של הגלקסיות האהובות עלי וזה לא פשוט להחליט.

doubloman

New member
רעיון נהדר אני בעד..

זה ידרוש ממני קצת מחשבה ותכנון אבל אני בהחלט בעד...

למעלה