4X15 הכנס את הדרקון

אביטל186

New member
4X15 הכנס את הדרקון

סורי לא היה אייקון של דרקון...
יאלה מומחים הביעו את דעתכם!

Y. Welis

New member
על תולדות מאליפיסנט ועוד

הפעם הדגש על הקשר המיוחד של רג'ינה ומאל' - שנפגשו כשהאחרונה היתה משועממת ושנים מאז שעשתה נזק משמעותי. דווקא נראתה אז טוב יותר (ליפסטיק מוגזם לא מוסיף - נראה כמו בוטוקס gone wild). מסתבר שהסיוע לה היה עוד אחד משלבי החניכה של רג'י אצל רמפל', בדרך לצד האפל.
&nbsp
(אגב הנסיך שם שנאבק בה היה לא אחר מסבסטיאן רושה המופלא, שהיה פעם הד"ר מאנדל הדגול וחסר הגבולות ב'אודיסאה 5')
&nbsp
משם חזרה לימינו ולנסיונה של רג'י להסתנן לטרויקה. חטפו את פינוקיו והחזירו אותו לאוגוסט... מעניין אם זה היה שיחרור מקסם שלילי, או משהו שאוגוסט רצה להיות.
&nbsp
בינתיים רמפל' מתחזה להוק ומשיג את הפגיון שלו... מקוה שזה לא הדבר האמיתי - אם כן, חבל על בל... פתיה מוחלטת (לפחות שתתייעץ עם האחרים!). מעניין גם למה רמפל' לא ניסה את התרגיל הזה עד עתה - היה יכול לעקוף כ"כ הרבה מכשולים... אבל אנחנו לא בארץ ההגיון.
חוץ מזה גם מבחינה תסריטית, היה מעניין יותר אילו הוק האמיתי היה עושה את זה, תחת לחץ; אבל אנחנו לא בארץ התסריטאים הטובים.
&nbsp
אבל גם בלעדיהם, פרק מעניין והחזרת כמה טיפוסים מהעבר (אני אגב מעדיף את קרואלה, ולו בזכות הקול שלה - דמוי מרלן דיטריך פלוס).

אביטל186

New member
וואי איזה פרק!! גמר עלי!

קודם כל אני אפתח בהערכתי העצומה לרגינה.
היא מוסרת את נפשה למען כולם. היא שומרת על הסוד של סנואו.
ואגב יש לי שאלה:
מה שסנואו עשתה היה כולה לא להסכים לשתף איתה פעולה??
זה לא ככ נורא. סהכ היא מצאה דרך לצאת מהקללה הזאת אכשהו, ע"י אמה.
ואמה ממש נראית מבולבלת בטרוף. ככ חבל שההורים שלה לא מתגברים על הפחד,
אבל אני ככ מבינה אותם! זה ברור שאמה לא היתה סולחת להם ועושה מזה טרגדיה. קיצור תסבוכת! איזה גדול היה
שהוק הישיר מבט לבל כשהיא זימנה אותו...
גדול.
וברור שזה הפגיון האמיתי. אחרת הוא לא היה יכול להחזיר את אוגוסט.
&nbsp

Y. Welis

New member
+
יש סיכוי שהוק

לא סתם נשמע שונה - השחקן כנראה ניסה להישמע כמו קרלייל... אבל מי יודע.

Y. Welis

New member
ותמונה אופיינית (מעמוד הפרק ב-TV.COM)

אגב תשמחו לשמוע שזו שהיתה טינקר בל בעונה הקודמת, עברה לסידרה מקורית משלה בשם iZombie, שמספרת על זומבית צעירה שעוסקת בחקירות שונות, תוך כדי זלילת מוחות של ז"לים. מטעם היוצר של 'ורוניקה מארס'.
http://www.wallpaperup.com/uploads/wallpapers/2014/08/25/428713/6240a3528fef72e2d01958c5e08c560e.jpg

אביטל186

New member
וואלה, אז להוריד מהרשימה את טינק

בתור הבת של מליפינט.
שאגב למה כולם בטוחים שזאת בת ולא בן?

אביטל186

New member
זה נכון הוא באמת היה נשמע שונה. והאמת?

גם היו לו פרצופים שהזכירו לי את רמפל. לא יודעת איך הוא עשה את זה אבל הוא הזכיר אותו.

Y. Welis

New member
אני חושש שהוא קצת חלש...

ראיתי אותו גם בסרט אימה קל אחד לצד אנתוני הופקינס. אין לו משקל.

Y. Welis

New member
לא משכנע אותי. נראה טוב (מניח), אבל לא יותר מזה

כמו דורנן בן ארצו (השריף הראשון בעונה 1; the Fall וכן '50 גוונים').

אביטל186

New member
אהה לא משכנע במשחק? ספוילר

יכול להיות.
בכל מקרה כבר בפרק הבא זה אמורלהתפוצץ,
כי רג'ינה ראתה את גולד עם הפגיון. ואני בטוחה שיתחילו לחקור את בל והוק.
נראה לכם שהתמנונה הזאת תהרוג את הוק באמת?
ועדיין לא הבנתי מה החטא הנוראי של סנואו. או שעדיין לא הראו לנו?

אביטל186

New member
אין סיכוי.

זה לא שייך בכלל שאמה הבת שלה אכשהו המסתורין כאן סביב אמה ומה שקרה תמיד מעלה את האופציה הזאת אבל כאן אין טיפת הגיון. אם היא הבת שלה מי הבת של סנואו? ואני בטוחה שלבת של מליפיסנט אין אופציה להיות ספקית קסם אור. גם ראינו אותה נולדת, ונזרקת עשר לעץ הזה.

הלדיל

New member
עד עצם היום הזה וגבירת הדרקון

פרק טוב. מבחן הרכבת נראה לי כמו גירסה מפושטת של מודל מחשבתי ממדעי ההתנהגות שבוחן סוציופתיה. אני מניח שלהביא את רג'ינה להצטלבות של מסילות היה קצת יותר מדי עבור קרואלה. לגבי התנהגותה של אמה, אני מבין שהיא מנסה לשלוט בסיטואציה (הפעם קסם גילוי האמת שלה עובד לשם שינוי.) לגבי מליפיסנט, נראה לי שהפרק מציג אותה כקשוחה מאד מבחוץ אך רכה מאד מבפנים. לי היה ברור שהיא הפכה לדרקון מתוך רצון להגן על רג'ינה תוך כדי שהיא נזכרת למה היא רצתה באובדנם של אויביה מכלתחילה. אני משער שמליפיסנט עתיקה יותר מקורה אך הרבה יותר צעירה מעוץ לי גוץ לי. לגבי ההווה, בל מתחילה לחשוב אבל עדיין טעון שיפור; ההתנהגות של הוק מאד מוזרה - הוא יותר אגרסיבי, ובפירוש, יותר מתוחכם מבחינת דרך הדיבור שלו. אני עדיין חושב שעוץ לי גוץ לי ינסה לעקור את הלב של ויל רק כדי לגלות שהוא כבר נעקר בעבר.

למעלה