4x16
.

shujiko

New member
4x16 ../images/Emo58.gif.

פרק סיום מדהים ! פשוט מדהים ! הלידה,החתונה שהייתה אמורה להיות,כל הקטע של ה6 חודשים לאחר,סירוב החתונה,התינוק של ג'ולי ושל פראנק,ההסמכה שהיא קיבלה בקולג' או משו,הפרידה של סאמר וסת',החתונה,הכל,מדהים. בהחלט פרק סיום מעולה מכל בחינה שהיא.

Angelus

New member
או.סי, סוף הסדרה, סוף הדרך.../images/Emo31.gif../images/Emo58.gif

טוב, הרגע סיימתי לראות את פרק 416 לאחר שהפסקתי לצפות בסדרה אי שם בתחילת העונה ה-4 (לדעתי בפרק השני). האמת? אכזבה אחת גדולה. מיד אסביר - כמעריץ נלהב של הסדרה, של החידוש, אני חושב שהם ניסו, וכשלו, לבנות משהו חדש בעונה אחת. אני לא חושב שעונות 2 ו-3 היו להיט כלל וכלל, אך תמיד היו את הפרקים שגרמו לך להרגיש "אחח.. זה האו.סי שאני מכיר". אני לא ממש יכול לשים את האצבע על נקודה בה הסדרה קיבלה תפנית (מלבד לברור מאליו, המוות המיותר של מריסה קופר, אליו תיכף אגיע), אך משהו סרח שם, וחבל. חבל שסיימו סדרה כ"כ מוצלחת בצורה כזאת. כן, קפצתי על ארבעה עשר פרקים, והתאכזבתי. הייתי חייב לראות את פרק סוף העונה, כדי לסגור מעגל עם הסדרה. קייטלין היא תחליף זול למריסה, כנ"ל טיילור. היחסים שלה ושל ריאן מצוצים מהאצבע (אני היחיד שזוכר שהיא ניסתה והצליחה להעיף את ריאן ומריסה מהתיכון בשנה שעברה? ניהלה רומן עם המורה הנלוז? ניסתה לחבל ביחסים של סת' וסאמר?). אז כן, גם אני אוהב את רייצ'ל שיצרו לנו בעונה ה-4. באמת שכן. היא תוספת מעולה לסדרה. אבל לשייך אותה לריאן? באמת. הרקולס קפץ לביקור, וכל הסוף היה קיצ'י וצפוי. יכלו לתת למריסה לעזוב את הסדרה, בעזיבה של מחוז אורנג', לא היו צריכים להרוג דמות, וכתוצאה מכך -- להרוג סדרה שלמה. אז כן, נתנו משהו חדש בעונה ה-4, ואני לא מתיימר להכיר אותה, כיוון שבאמת לא צפיתי בה. אך כמעריץ אמיתי, לא יכולתי. חבל.. כעת שאלה חשובה שמטרידה אותי - מה קרה בסופו של דבר עם חברתו של ריאן? האם התינוק/תאומים ממנו או מאדי? תודה למגיבים.

../images/Emo58.gif אני לא הכי מסכימה..

אבל קודם כל אתחיל עם מה שאני מסכימה עליו
אתה קורא למוות של מריסה מיותר - אני באופן אישי הייתי מגדירה את המוות שלה כ"אכזרי". אני מסכימה עם הרבה מהאנשים שאומרים שמריסה נהייתה כבר מאוסה ושכל הסדרה במיוחד בעונה השלישית, סבבה סביב הדמות שלה וכבר דיי נמאס ממנה, ואם אני לא טועה, גם אתה אמרת כמה פעמיים שהדמות דיי מעיקה (תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה היית יותר בעניין של סת'/סאמר, בעיקר סאמר). המפיקים החליטו החלטה נכונה שהיא לא צריכה להיות בעונה הרביעית, בגלל שכבר מה הם יכלו לעשות איתה בעונה הרביעית ? היא כבר: ניסתה להתאבד, לקחה מנת יתר, ירתה בבן אדם, ניסו לאנוס אותה, החבר הכי טוב שלה מת. מה הם כבר יכלו לעשות עם מריסה בעונה הרביעית, שלא נעשה כבר ? עם כל זאת, אני חושבת שההחלטה להרוג אותה היתה אכזרית ובלתי נחוצה - הם יכלו לשלוח אותה לאיזה פנמייה או לקולג' רחוק או משהו כזה. עכשיו למה שאני לא מסכימה איתך: בעוד שאני מודה, ששלושת הפרקים הראשונים של העונה הרביעית, היו מעט איטיים, הפרקים שבאו אחר כך היו מאוד מאוד טובים, ברמה של עונה ראשונה. אתה אומר שהרומן של ראיין וטיילור מצוץ מהאצבע, אבל איך הגעת למסקנה הזאת אם לא צפית בפרקים שראין וטיילור הפכו לזוג (אתה אומר שראית את שני הפרקים הראשונים ואת הפרק האחרון) ? אני מודה ששמעתי בפעם הראשונה שראיין וטיילור יהיו זוג בעונה הרביעית, חשבתי שזה טיפשי, אבל שזה קרה, זה לגמרי עבד. הם היו כל כך בלתי צפויים שהם היו המשב רוח המרענן שהתוכנית הזאת הייתה צריכה עוד מהעונה השלישית (ואם תבדוק את הרייטינג לעונה הרביעת, תראה שהוא גדל משמעותית (למרות שהוא היה עדיין נמוך יחסית לעונות קודמות) ברגע שריאן וטיילור נהפכו לזוג.) למעשה אני חושבת שראיין וטיילור לגמרי עשו את העונה הרביעית, הם היו, שונים, מרגשים, בלתי צפויים ומרעננים. כל שאר הדמויות נהיו כבר מאוד נדושות במיוחד סת' וסאמר, שהפכו לגמרי נדושים ומשעממים, וניתן לראות בבירור כי הפרידה של אדם וריצ'ל השפיעה על הכימיה בינהם. אתה אומר שאתה זוכר שטיילור גרמה לריאן ולמריסה להיות מסולקים מבית הספר ושכבה עם הדיקן, ואתה לגמרי צודק. אבל מאז עברו הרבה מיים מתחת לגשר, טיילור הפכה להיות חברה קרובה מאוד של סת' וסאמר, היא התנצלה בפני מריסה והיא אפילו תמכה בסאמר בעונה השלישית שלה ולסת' היו קשיים בזוגיות (היא היתה ה"סקס טרפיסט" שלהם באיזה פרק
) ושסת' נפרד מסאמר לקראת סוף העונה השלישית, טיילור היא זאת שישבה עם סאמר וחיבקה אותה ועזרה לה (בשעה שמריסה התהוללה עם וולצ'אק). היו לה אפילו כמה סצנות קטנות וחמודות עם ראיין בפרק של הנשף בעונה השלישית, וכבר אז (לפחות לדעתי) ראו כימיה בינהם. שהאוסי התחילה, בפרק הראשון של הסדרה, סאמר היא סופר כלבה. היא משאירה את מריסה מעולפת ברחוב, היא התחייסה לסת' כמו לזבל והיא היתה טיפשה ורדודה. אבל כמו טיילור, הדמות שלה השתנתה, התפתחה וקיבלה ממדים אנושיים, זה לא הרס את הסדרה ולא הרגיש מצוץ מהאצבע. דמויות אמרות להשתנות לגדול ולהתפתח, וזה מה שקה לטיילור בעונה הרביעית. אני לא חושבת שקיטליין היא תחליף למריסה,למעשה, אני אפילו לא חושבת שהם בכלל דומות, מריסה היתה נורא פסיבית, חסרת חוט שדרה ובהרבה מקרים פעלה ללא מחשבה ובאופן אינטסנטיבי (כמו כאשר היא ירתה בטריי). קיטליין היא יותר "ביצ'ית", אף אחד לא יתעסק איתה ואם היא רוצה משהו היא תקבל אותו. ואלו רק כמה מהדברים שאהבתי בדמות שלה. אבל, בניגוד אליך, אני לא חושבת שקטיילין בכלל היתה אמורה להיות תחליף למריסה לדעתי המפיקים הכניסו אותה לתמונה כי עכשיו שכל הקאסט הצעיר כבר סיים תיכון, הם היו צריכים מישהו שיגרום למעריצים היותר צעירים של הסדרה להזדהות עם לפחות אחת מהדמויות. ולדעתי האישית ומתגובות של מעריצים שקראתי, ווילה הולנד, בהחלט הצליחה לכבוש כמה וכמה מהמעריצים היותר צעירים של הסדרה. אני דווקא אהבתי את הפרק ש"הרקולס קפץ לביקור" כמו שבחרת לקרוא לו. כי, כמו שאתה יודע, אני מעריצה של ריאן, ותמיד עניין אותי לדעת עוד על העבר שלו, ואני חושבת שהשחקן עשה עבודה מצויינת בשני הפרקים הראשונים שהוא הופיע בהם, הבעיה היתה שהוא היה צריך לעזוב אחרי שני הפרקים האלה. אני חשבתי שזה לגמרי טיפשי, ומטומטם שהאבא של ראיין וג'ולי הפכו לזוג, מכמה סיבות: - קודם כל, האבא האמיתי של ראיין תמיד הוצג בפני הצופים כמעיין "נבל", הוא הכה את אשתו ואת הילדים שלו, השאיר אותם בלי כלום, נהג להשתכר, ואז בילה כמה שנים טובות בכלא. ההגיון אומר, שהוא היה צריך להשאר נבל, כי המעשים שלו הם לא מעשים שאפשר לסלוח עליהם (איך אפשר לסלוח למישהו שהכה את הילדים שלו ?), אבל במקום לשלוח אותו לדרכו, הם הפכו אותו לבן זוג של ג'ולי ? כמה מגוחך... -דבר שני, הוא האבא של טריי, הבחור שניסה לאנוס את מריסה. זה לגמרי לא הגיוני שג'ולי תצא עם הבחור שניסה לאנוס את הבת שלה. ויש עוד סיבות, אבל אני לא אפרט, אני מניחה שהבנת את העיקרון, פשוט כתיבה עצלה ועלילה מגוחכת. אני מאוד נהנית מהעונה הרביעית, אבל כמובן שהיו בה כמה נקודות חלשות: - סת' וסאמר הפכו למאוסים ומשעממים. -העלילה של ג'ולי ואבא של ראיין היתה בלתי הגיונית בעליל -החתונה של סת' וסאמר בסוף הסדרה היתה קיצ'ית ובלתי נחוצה (במיוחד שאדם וריצ'ל נפרדו) - חלק מהדמויות, איבדו את הברק והקסם שהיה להם בעונה הראשונה, בעיקר סת' שכמעט ולא היתה לו עלילה בעונה הזאת -הדמות של צ'ה היתה מעצבנת, טיפשית ולגמרי חסרת מטרה. אבל היו בעונה הזאת גם כמה נקודות אור: -ריאן וטיילור לגמרי עשו את העונה עבורי, הם היו שונים, מרגשים ומרעננים, בדיוק מה שהתוכנית היתה צריכה אחרי 2 עונות מאכזבות -טיילור היתה תוספת מופלאה לקאסט הקבוע, היא מצחיקה אבל חכמה, רגישה ואנושית והרבה הרבה יותר טובה ממריסה. -סאמר סוף סוף קיבלה עלילה (אפילו אם היא היתה מאוד קצרה) שלא היתה קשורה בסת' -קטליין היתה חמודה ולגמרי אהבתי את הדמות שלה -חוץ מהרומן הטיפשי עם פרנק, ג'ולי היתה במיטבה בעונה הזאת, ביצ'ית ואנושית, כמו שאני אוהבת אותה. לגבי פרק סיום העונה- אני מסכימה איתך שהוא היה מאוד קיצ'י, במיוחד החלק של ג'ולי/פרנק וסת'/סאמר. אבל האוסי תמיד היתה קיצ'ית לדעתי החלק הכי טוב בפרק סיום העונה זה כל הקטעים עם ראיין/טיילור והחלק האחרון שראיין מסייר בבית וכביכול אומר שלום. הפרק היה יותר מידי מרוכז בג'ולי ולא ממש אהבתי את זה, אבל הוא עדיין הצליח לרגש אותי. לגבי השאלה שלך - בעונה השלישית תרזה אמרה לראיין שהילד לא שלו, אלא של אדיי. בעונה הרביעית אין התייחסות לנושא הזה שוב, אבל מכיוון שסוף הסדרה השאיר את ראיין עם סוף פתוח, ויש קטע בסוף הפרק האחרון שהוא רואה ילד שנראה כמו שהוא זקוק לעזרה, יש כאלה שמשערים שזה הילד שלו עם תרזה. אני באופן אישי לא חושבת שזה הבן של ראיין, אני חושבת שהמטרה של הילד היא להראות ש"מעגל הטוב האנושי" לא הסתיים עם סנדי, עכשיו שראיין בוגר, הוא בעצם הופך להיות סנדי, ומוצא מישהוא לעזור לו.

West Doll

New member
וואו../images/Emo12.gif

אני מסכימה עם כל מילה שכתבת פה. אני הייתי מקצרת כי אני עצלנית
אבל כתבת ממש יפה!

Angelus

New member
הייתי מטגלן תגובה כזאת.../images/Emo6.gif ../images/Emo58.gif

דבר ראשון, תודה על התגובה המהירה. תמיד אהבתי להדיין עמך על הפרקים, למרות שלרוב היינו חולקים אחד על השני, אך אני אוהב את הצורה בה את מביאה את הדברים החיובים ליידי ביטוי, וזה אף גורם לי לתהות שנית. בנוגע למריסה, מעולם לא איחלתי לה מוות (טוב, שקר ראשון). סתם, ברצינות, כן, היא היתה מאוסה וגם חשבתי שהגיע הזמן לטלטל אותה ו/או להעיף אותה מהסדרה. להעיף זו מילת המפתח. להרוג? זו כבר, במילותייך, אכזריות. פשוט כך. אך הם ירו לעצמם ברגליים בכך שהרגו דמות ראשית (כן, אפילו אם היא לא הייתה כ"כ אהודה כבר בסופה..) אהבתי את הניתוח שלך של סוף הסדרה, גרם לי לחשוב הרבה. באמת. למרות שקשה לי עם סופים פתוחים, אם הם חשבו על זה באמת, אז ח"ח לכותבים וליוצרים! אך שאלה לי אלייך, האם את לא חשה פספוס אדיר של הסדרה? נניח ויכולת לחזור לתחילת העונה ה-2; לא היית משנה אלפי דברים? פונה לכיוונים שונים? חוקרת דמויות בצורה אחרת? האם את לא מרגישה שהם דווקא הרסו את הדמות של מריסה קופר? של סת' וסאמר? התחושה הסופית שלי מהסדרה היא אכזבה, הכחשה ופספוס אדיר. אני יודע שאני אנסה לזכור את הסדרה בפרקים של ריאן-מריסה-סת' וסאמר. אין לזה תחליף.

../images/Emo58.gif

בבקשה
אני שמחה שראית כמה נקודות אור בנוגע לעונה הרביעית, אני ממליצה לך להוריד את פרקים 404-407 הם ממש טובים. זה מוזר איך מלא אנשים שינו את דעתם לגבי מריסה וריאן/מריסה. לפני שהרגו אותה, לא יכלתי למצוא בן אדם אחד שאהב את מריסה, או את ריאן/מריסה. נראה כי הדמות הכי פופלרית תמיד היתה סת' והזוג הכי פופלרי תמיד היה סת'/סאמר. או שפשוט המעריצים של ריאן/מריסה היו יותר שקטים ? אין לדעת... הדעה שלי לגבי מריסה מלאה סתירות, מצד אחד אני חושבת שהיא כבר נהיתה מאוסה ומצד שני, אני אהבתי את מריסה/ריאן (נכון שיותר בשביל ריאן ופחות בשביל מריסה, אבל עדיין אהבתי אותם כזוג) אני חושבת שמה שקרה עם הדמות שלה ועם מערכת היחסים של ריאן ומריסה זה שהמפיקים פשוט השתמשו בהם יותר מידיי, נראה היה שכל דבר בעולם שיכל לקרות, קרה להם, בעוד שאר הדמויות והזוגות, רק עמדו שם, נראו יפים וקראו אחד לשני "סנו באני". נוצר מצב מאוד לא מאוזן, שזוג אחד היה מאוד מאוד דרמטי, במידה לא הגיונית כמעט ואילו הזוג השני פשוט לא עושה כלום, או רק מגיב לדרמות של ריאן/מריסה. בעונה השלישית, במשך פרק וחצי סת' וסאמר נפרדו, וזה כל העלילה שהם קיבלו במשך עונה שלמה!! וזה חלק מהדברים שפגעו בסדרה. לדעתי לראין ומריסה הגיעה גם עלילה שבה הם מאושרים, לפחות לפרק או שניים. ולסת' וסאמר הגיע עלילה שבה יש להם סיפור אמיתי, כי תכלס, אני מוצאת את הדמויות שלהם נורא משעממות, אני יודעת שהם פופלרים והכול, אבל אני לא כל כך מבינה למה, הם חמודים ומצחיקים, אבל הם באמת מעניינים ? לא יודעת, כנראה שזה רק אני, אני פשוט אוהבת שקורה משהו על המסך ויש עלילה. חלק מהסיבה שהדמות האהובה עלי היא ריאן היא בגלל שהוא דמות מורכבת, יש לו עבר מיסתורי ועתיד לא ידוע. בתחילת הסדרה, דמויות אחרות, גם אם לא היו מורכבות כמו ריאן, היו מעניינת בעיני, כי היה בהם ניצוץ. כמו קירסטין וסת' למשל. בעונה הראשונה, קירסטין היא דמות עם כמה רבדים, היא אמא חמה בבית, היא אישה סקסית שהיא עם סנדי, היא אשת עסקים קרה שהיא עובדת ב"ניופרטגרופ", אבל אחרי העונה השניה (שבה היא עשתה עבודה מופלאה, במיוחד בפרק הסיום) במקום לחקור את הדמות ואת הסיבות שהיא הפכה לאלכוהליסטית, במקום לתת לה לדבר על ריאן (שהאמא האמיתית שלו היתה אלוכוהליסטית), או לתת לה עלילה כל שהיא הם הופכים אותה לעקרת בית חביבה שמכינה תה ... בקושי היו לה סצנות בעונה השלישית. אותו דבר עם סת' - בעונה הראשונה, אנחנו מכירים את סת' כהן, אנחנו מגלים שהוא בודד ואין לו חברים, שהוא רוצה לברוח מניופורט ושהוא מרגיש לא שייך, חוץ מזה היו לו תחביבים כמו לשוט בסירה שלו ולקרוא קומיקס. הוא היה מקסים ואנושי וכל אחד יכל להזדהות איתו, אבל מרגע שהוא וסאמר הופכים להיות זוג, סת' לגמרי נשכח והכול הופך להיות סת' /סאמר. וזה היה נחמד ומתוק בהתחלה, אבל זה כבר התחיל להיות מייגע לקראת האמצע . אין לי מושג למה הם בחרו בכיוון הזה לדמות של סת', אני מניחה שחלק גדול מהסיבה היתה העובדה שאדם וריצ'ל היו עד לאחרונה זוג בחיים האמיתיים. בוודאי שאני מרגישה שיש תחושה של פספוס לגבי כמה וכמה מהדמויות והזוגות: סנדי - הוא קיבל עלילות נוראיות, בעיקר בעונה השלישית, וממש לא הבנתי למה, היו כל כך הרבה כיוונים שיכלו לקחת אותו, למשל אמרו לנו בעונה הראשונה שלסנדי יש אח ואחות בניו יורק, למה מעולם לא ראינו אותם ? עלילה נוספת שיכלה להיות מדהימה בעיני היתה לעשות את סנדי חולה או פצוע, משהו שיאחד את כל המשפחה מסביבו, כי אנחנו יודעים שלסת' יש קשר הדוק מאוד עם סנדי והם מאוד דומים, לראיין יש קשר עצום איתו בכך שהוא האבא היחיד שהיה לו והאיש שהציל אותו, ומיותר לציין את הקשר של קירסטין לסנדי. עלילה כזאת, של כל המשפחה מאוחדת מסביב לעוגן של המשפחה היתה הרבה הרבה יותר טובה מכול עלילת בית החולים הטיפשית שהוא קיבל בעונה השלישית. סת' - יותר התמקדות בדמות של סת' ופחות במערכת היחסים שלו עם סאמר. בעונה השלישית ,העלילה היחידה שענינה אותי וכללה את סת' היתה הכמה פרקים שבהם הוא עישן מריחואנה. חבל שלא עשו עוד עם זה ורק נתנו לו להיות ה"סיידקיק" של סאמר. קירסטין - פחות להכין תה, יותר עלילה (כמו שפירטתי למעלה) ריאן - יותר לחקור את העבר שלו ופחות עלילות של הבעיות שלו עם מריסה (למה הם מעולם לא החזירו את טריי לעזאזל? הוא היה אחד מדמויות האורח הכי טובות שהיו להם אי פעם לדעתי!) ובכלל בכללי - הייתי רוצה לראות יותר את ראיין והכוהנים, יותר סצנות של משפחה ופחות של זוגיות. לדעתי זאת היתה ההבטחה המקורית של הסדרה. ג'ולי סאמר ומריסה היו הדמויות שפחות ענינו אותי באופן אישי. ג'ולי וסאמר לא קיבלו הרבה זמן מסך אז זה לא היה ממש נוראי, אבל הם התחילו ממש להשתגע עם העלילות שהם נתנו למריסה בעיקר בעונה השניה והשלישית, הם השתמשו בה יותר מידי (וקיפחו את האחרים) עד לכדי מצב שהם נאלצו להרוג את הדמות שלה כי כבר לא היה מה לעשות איתה. סת' וסאמר - הייתי רוצה לראות עלילה עם בשר (בעונה הרביעית היה פרק אחד שבו סאמר חושבת שהיא בהריון וסת' מציע לה נישאין - זאת היתה העלילה היחידה בעונה הרביעית שבה סת' וסאמר היו מעניינים! לא יכלו לפחות לחלק את זה לשניים שלוש פרקים?) פחות "איי לאב יו" ויותר התמודדות עם החיים האמיתיים, הם הפכו ללא אמינים ונהיו יותר מידי מושלמים. ריאן ומריסה- כן בגדול היית רוצה שהם יסיימו ביחד, כי הם היו ההבטחה המקורית של הסדרה, "מכרו" לנו אותם כזוג שנועד אחד לשני, אבל אחרי כמה עונות שבהם הפכו את מריסה למעיין יצור בלתי מובן, שמסתבך בכל צרה אפשרית, אני דיי שמחה שהם לא סיימו ביחד. מכיוון שסוף הסידרה השאיר את ראין עם סוף פתוח, הייתי רוצה לדמיין שהוא סיים עם טיילור, כי היא כל מה שמריסה אף פעם לא היתה, ואני חושבת שהיא טובה בשביל ראיין. אבל מה שטוב בסוף הפתוח שהוא קיבל זה שמי שלא אהב את טיילור יכול לדמיין אותו כרווק או עם מישהיא אחרת (תרזה/לינדזי/סיידי או מישהיא חדשה). אם הייתי יכולה לשנות משהו בסדרה, זה מה שהייתי עושה: - לא הייתי מלהקת את מישה ברטון בתור מריסה, רוב האנשים מעולם לא הצליחו להזדהות איתה, והיא שחקנית נוראית שקיבלה את התפקיד בגלל ה"לוק" שלה. אם היו מלהקים שחקנית יותר טובה, אולי לא היו צריכים להרוג אותה. -לא הייתי מאפשרת מצב שרק דמות אחת או זוג אחד יקבל את כל העלילה וכל השאר יקבלו כלום - פחות דרמה של הזוגות ויותר התמקדות במשפחה -פחות דמויות אורח בלתי נחוצות ומשעממות (כמו ג'וני למשל - שלגמרי הרס את העונה השלישית) ואם כבר דמויות אורח, רק לשלוש או ארבע פרקים, כי הם לגמרי גונבים זמן מסך מהדמויות הראשיות, שהם תכלס הכי מעניינות.

ayala65

New member
באמת שאף פעם לא הבנתי

איך נשארת נאמנה לסדרה גם כשהיא הייתה בשיא ההדרדרות שלה. כל הפורום הישן כבר פרש מזמן, ואת היחידה שעוד נשארה לראות הכל. מגיע לך יותר מכל הכבוד, כי לא לכולם יש כוח רצון כזה.

karin771

New member
שאלה...

לא הבנתי על איזה פרק אתה מדבר לגבי ההרקולס קפץ לביקור???

Angelus

New member
דבר ראשון, ../images/Emo58.gif

יש לך חתימה של סקראבס, אז אני כבר מחבב אותך.
ולגבי שאלתך, דיברתי על פרק 16.

RoniLiron

New member
../images/Emo54.gifפרק מרגש בעיקר../images/Emo58.gif

מאוד ריגש אותי בסוף שריאן נכנס הביתה וראה את עצמו לפני כמה שנים, ואיך הכל התחיל... לא שנאתי וגם לא אהבתי את ריאן וטיילור, אני כן חושבת שהם היו אחד הזוגות הכי לא צפויים בהיסטוריה של האו.סי ובהתחלה חשבתי שאם הכניסו אותה לתפקיד ראשי וזה ברור שירצו שלריאן יהיו חיי אהבה חדשים, אז אולי יש סיכוי למשהו בניהם, אבל בהתחלה זה פשוט היה נראה לי כ"כ הזוי שלא האמנתי. אחרי כל העלילה של העונה ה3 שבה טיילור הייתה ביטצ'ית בודדה שניסתה בהתחלה עם סת', אח"כ פיתחה רומן עם המנהל ובסופו של דבר גרמה לבלגן עם מריסה וריאן בתחילת העונה ה3 בפרק של הקרנבל... אין כמו מריסה וריאן, לא יעזור. ראינו אותם מתפתחים לאורך כל הסדרה, ראינו את ההתאהבות בניהם, ואני אישית אהבתי את הזוג הזה לאורך כל העונות. לדעתי ריאן וטיילור לא הצליחו לשחזר את זה, אבל אולי בעצם זאת לא אשמתם כי הוקצבו לכל הסיפור הקצרצר שלהם בסה"כ 16 פרקים... סת' וסאמר, אין אצלם ממש שינוי מהותי בעלילה או בתור זוג, מסכימה עם אחת התגובות מעליי בכך שראו שהכימיה מתחילה להתפוגג ברגע שרייצ'ל ואדם נפרדו וחבל. היו צריכים לפתח אותם יותר ולתת להם אשכרה בעיות אמיתיות לאורך העונות, וחבל שהם לא הספיקו לעשות את זה...(ד"א מסכימה גם עם העובדה שצ'ה הייתה הדמות הכי מיותרת העונה). באופן כללי, חבל שסדרה מעולה ומצליחה כמו האו.סי הסתיימה ככה, יש אנשים שכן אוהבים את העונה ה4, אני ממש ממש לא, למעט פרק או שניים אני יכולה להירדם במהלך הפרקים אבל זה כבר עניין של טעם ושל אופי... ההחלטה להמית את מריסה הייתה ההחלטה הכי טיפשית שההפקה עשתה וכמו כן היא גם עלתה להם ביוקר...איך אפשר להמית דמות ראשית כזאת? זה קלקל להם את כל העונה, למרות שהרייטינג השתפר זה לא השתווה בכלל לעונות הקודמות. לא לסקול אותי, זו רק דעתי...

Angelus

New member
אין סיבה לסקול,

אני בהודעתי הייתי אף יותר נוקשה ממך.
ואני מסכים עם חלק מהדברים שאמרת, אני לא יכול להגיב על כולם, היות וצפיתי רק בשלושה פרקים מהעונה.

ofirso

New member
אין ספק שיש בזה משהו..

גם אני מאוד התאכזבתי מהעונה האחרונה של האו.סי... כל העונה הייתה צפויה, לעיתים היה לי תחושה שאני צופה ביפים והאמיצים ולא באו.סי. כל העונה טיילור זיינה לי את השכל עם הקול העצבן שלה, מבאים לי איזה אחד שעושה טייצי' ומשגע לסמר את החיים.. כל היופי באו.סי בעונות 1,2,3 זה שלא הכל היה טוב! הסתבכויות,סמים,גניבות,מכות,אהבות,אכזבות..זה מה שעשה את או.סי לטעמי לסידרה כ"כ מעניינת. בפרק הראשון של העונה הרבעית הרגשתי שזה המשך ישיר לעונה השלישית..למרות שהיה עצוב לראות שראיין הדרדר,זה הרבה יותר מעניין מלראות אותו עם טיילור כבת זוג (שממש אבל ממש לא מתאימה לו) אין לי כוח לכתוב פה מגילה כמו שההיא מכמה תגובות מעליי רשמה, אבל אני יכול להכיד שאני אזכור את או סי בעיקר בזכות שלושת העונות הראשונות שלה ואנסה לשכוח את העונה האחרונה שלטעמי הייתה מיותרת! אם קיבלתם הסכמה שמסיימים את הסידרה אז אל תעבירו סתם עונה כדי לסגור חוזה.

ofirso

New member
לא...

העונה הזו נמשכת עד לפרק 16 עונה רבעית.. היא הופסקה מחוסר ריטינג ויותר לא תחזור. בכל מקרה בעונה הרבעים פרקים 1,2,14,15,16 הכי יפים.. כל השאר פשוט ביזו את העונה הזו ואת הסידרה המדהימה הזו..

למעלה