"הראוטר לא בחר בשום תדר". "הראוטר" משדר במקביל קבוע את שני תחומי התדרים ומי שבוחר את התחום המתאים זה הלקוח שמתחבר עליו. ואת התדר זה ואת שאר הנתונים ניתן לראות כבר בסטטיסטיקה של הלקוח וגם בממשק ניהול של הנתב בקטגורייה של NetWork Map ומשם ב Clients.בהגדרות ברירת המחדל של הראוטר המצוין הזה, הבחירה בין 2.4 ל 5 נעשת אוטמאטית ללא התערבות המשתמש.
שאלתי היא : כיצד ניתן לדעת, ברגע נתון, באיזה תדר הראוטר בחר ?
קוף.יש להאכיל עם כפית, ויש להניף את הכפית באוויר תוך כדי השמעת קולות של מנוע ולהגיד "אווירוווווווווווווווווווון" עד לפה. כל הכבוד.
אז תגיד רואים בראוטר ... לא צריך להדביק את כול העולם ואישתו.כן יש דרך לדעת איזו רשת נבחרה ולא דרך אחת, אלה כמה. ואני אפילו כבר הסברתי אותן ממש בדיון זה פעמיים. אז הפעם מה שנשאר לי זה רק לצרף להסברים את הצילומי מסך עם הסימונים באדום שסימנתי בכדי שלא ניתן יהיה לפספס:
כך רואים את התדר שנבחר בממשק ניהול של הנתב ספציפי ששאלת עליו:
וכך רואים את התדר המדוייק ויודעים איזו רשת נבחרה בלקוח מסוג ANDROID :
וכך בלקוח מסוג WINDOWS 11 :
אני מקווה שפעם כבר זה מספיק מובן.
משום מה חשבתי שאם אגיד משהוא, לא בטוח שתשמע את זה דרך המחשב, אז יצאתי מנקודת הנחה שגוייה שאם אכתוב את זה, אז כן תוכל להבין את זה ואפילו ניסיתי לעשות את זה פעמיים בתחילת הדיון, אני אזכיר את מה שכתבתי שם:אז תגיד רואים בראוטר ... לא צריך להדביק את כול העולם ואישתו.
תודה !!
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.