5 אלבומים שהייתם לוקחים לאי בודד...

handlessman

New member
5 אלבומים שהייתם לוקחים לאי בודד...

(כדי להחיות פה קצת...!!!) זאת בהנחה שיש באי הבודד חשמל ומערכת סטריאו... ממש לא חייב להיות של דויד, ככה גם נדע איזה עוד אמנים אתם אוהבים

handlessman

New member
ואני אתחיל...

אני מרשה לעצמי לשים 6... במילא כבר צימצמתי מלא Porcupien Tree - In Absentia David Broza - Second Street System of a Down - Hypnotize Miles Davis - Kind of Blue Blackfield - Blackfield II Porcupine Tree - The Sky Moves Sideways יאללה מה איתכם?

נר2

New member
גנבת לי את הרעיון!!!...

הרשיתי לעצמי ל"כופף" קצת את החוקים כי זה היה רעיון מקורי שלי ככלות הכל..
blackfield - blackfield 1+2 nick cave & the bad seeds - the good son the alan parson's project - eye in the sky שלום חנוך - מחכים למשיח/אור ישראלי ricky martin - a medio vivir/vuelve nirvana - nevermind the beatles - abbey road/yellow submarine/the anthology

glitter8

New member
עונה

ברוזה 5 wrapped in a dream/spyro jyra ממעמקים- עידן רייכל תגיד את זה -רמי קליינשטיין במרחק נגיעה מכאן- יזהר אשדות ולא- אף זמרת. אולי ריטה...

lile0

New member
האלבומים שלי

1.דויד ברוזה-הכל או כלום 2+3.רמי וריטה-המופע המשותף(דיסק כפול..) 4+5. הייתי צורבת לי 2 דיסקים עם שירים של אומנים שונים שאני אוהבת

romens

New member
חחח זה שם משתמש שלא רואים הרבה כבר=]

אמ... אני הייתי לוקח איתי את 1) אממ... או את ברוזה או את חומרים ( לא יודע זאת בחירה קשה) 2) מוש בן ארי מסע או מתן 3)מוניקה סקס-חיות מחמד 4)שלמה ארצי- ירח 5) יזהר אשדות- בהופע חייה בהארד רוק קפה

YulaShpil

New member
הצידה שלי לדרך...

ברוזה: האישה שאיתי, או אחת ההופעות במצדה גידי גוב: שירים שהתפזרו יהודית רביץ והפילהרמונית אוסף כלשהו של מתי כספיובדומה ללילך, הייתי אוספת לי שירים שונים על נגן MP3 (ומקווה שאפשר לטעון סוללות על האי הזה...)

למעלה