5 בבוקר...

• פותח הנושא NiGa
  • פורסם בתאריך

NiGa

New member
5 בבוקר...

כן כן, רבותי, אתם לא מדמיינים. השעה 5 בבוקר, עוד 3 וחצי שעות יש לי מתכונת בביולוגיה מעבדה, ואני ער. לא ישנתי כל הלילה אפילו, שלא תחשבו לרגע שקמתי כי היו לי סיוטים מסושים מורעלים בבית מאי... שכבתי מול הטלויזיה, שיעמום לא נורמאלי ואין מה לראות, ואז שמתי אם טי וי ברקע והתחלתי לסדר את החדר. באמצע הסידור באה לי מוזה - בא לי לשמוע סימפוני איקס, מזמן לא שמעתי... אבל אין לי איך לשמוע בחדר.. הלוואי והייתה לי מערכת סטיריאו בחדר... רגע, בואו נלך לוואלה שופס, ונקנה אחת! ואכן, 600 שקל, ותוך 20 דקות יש לי מערכת ששווה 2200 שקל, קוראת MP3 בלגנים... ממשיכים לסדר מעביר מזיז זרקתי בערך 8200 דפים.. החדר, פרונטאלית, נראה כמו שלא נראה לעולם!! מסודר להפליא!! השלב הבא זה הארון, אבל לא בא לי ממש... אם כי בקצב הזה, תוך חצי שעה הארון מבריק לגמרי... אבל עכשיו, אין, נגמר מה לסדר, אין כסף למערכת קולנוע ביתית בוואלה, ואני מ-ש-ו-ע-מ-ם!! קיצר... זהו אם מישהו קורא את ההודעה הזאת עד 7:00, אתם מוזמנים לכתוב לי לאיי סי קיו...

Absolut May

New member
?????

חבל שאני לא באתי למחשב - גם אני לא ישנתי כל הלילה בגלל המתכונת באופטיקה...
(הלך טוב)... בכל מקרה - מה הבעיה עם הסושי שלי?? הוא ממש טוב
שאל את עידו

Katy Cat

New member
יותם..אתה מטורף!

אבל שיהיה בהצלחה במעבדה בביולוגיה

RevitallicA

New member
איכשהו...

אפילו לא נראית מסטול בבצפר
אני לפני הטסט הראשון שלי ישנתי שעה בלילה... ואח"כ נראיתי כ"כ מרחפת... וlook at the bright side... יש לך מערכת סטריאו

למעלה