5 דברים...

LOLI152

New member
5 דברים...

טמ טמ טמ טמ!!! זה שאלון-סקר שכזה... חמוד:) שהמצאתי, אז אין מהההההה לתת קרדיט. 5 דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: - - - - - 5 דברים שלא ידעתם עליי...: - - - - - 5 דברים שאני הכי אוהב/ת לאכול: - - - - - 5 דברים שאני מכור/ה אליהם ולא יכול/ה בלי: - - - - - 5 דברים שאני רוצה לבצע לפני שאמות: - - - - - יאללללללה תשתתפו מתוקים!

5 דברים

5 דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: -כדורגל -אמפי -רדיו דיסק -את הדיסקים של דניאל סלומון -את בן דוד שלי אושרי... 5 דברים שלא ידעתם עליי...:(בסדר שני אני יודע שאת יודעת את זה...) -שאני שרוף על מכבי חיפה -שאני שונא עגבניות -איך אני נראה -שיש לי פלא' חדש -שיש לי בן דוד סקסי במיוחד וקוראים לו אושרי... 5 דברים שאני הכי אוהב/ת לאכול: -על האש -ניוקי -רוסטביף -ספגטי ברוטב שמנת ופטריות -משולש עוף 5 דברים שאני מכור/ה אליהם ולא יכול/ה בלי: -ספורט -דניאל סלומון -מכבי חיפה -שירים -חברים 5 דברים שאני רוצה לבצע לפני שאמות: -לטוס לאיטליה -לראות משחק של אינטר -להיות בהופעה של דניאל סלומון -להיות עשיר -להתחתן

../images/Emo214.gifאה, להתחתן ולהיות בהופעה של דניאל

היה לי ברור מאליו, בגלל זה לא כתבתי בדברים שלי
[לכל מקרה, השארתי שני מקומות פנויים, אז כנראה הם התמלאו כעת
]

../images/Emo214.gifתמיד רציתי לענות על שאלון כזה ../images/Emo9.gif

כעת יוצא לי
טמ טמ טמ טמ!!! זה שאלון-סקר שכזה... חמוד:) שהמצאתי, אז אין מהההההה לתת קרדיט. 5 דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: -פלאפון, למקרה שיש קליטה
-מצלמה, כי הכי כיף לתעד דברים יפים... -עט, כי אני חייבת לכתוב. -מחברת, כי אני חייבת לכתוב
-אייפוד, כי אני לא יכולה בלעדיו
ואין לי מושג מה יקרה כשהבטריה תגמר... 5 דברים שלא ידעתם עליי...: -אני בקשר עם המון אמנים, אבל לאף אחד מהם לא קוראים "דניאל סלומון" .
-הבילויים היחידים שלי זה -או- ללכת להופעות, -או- ללכת על שפת הים ולהביט בגלים. אני לא מרבה לצאת לשום דבר אחר... -אני לא סובלת שוקולדים חוץ מסוג אחד, לעומת זאת אני מתה על שיפודים על האש
-הכתיבה שלי היא הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי. -יש לי שלוש גיטרות בבית. קלאסית, אקוסטית וחשמלית. 5 דברים שאני הכי אוהב/ת לאכול: -סטייק אנטריקוט -פרגיות -כבד -צ"יפס -עוף בתנור
שסבתא שלי כבר לא הכינה יותר מדי זמן
5 דברים שאני מכור/ה אליהם ולא יכול/ה בלי: -אייפוד -פלאפון -המיטה שלי [קיבלתי מיטה זוגית ורודה ליומולדת 18
] -המשפחה שלי -בשמים. אני חייבת להריח טוב
5 דברים שאני רוצה לבצע לפני שאמות: -להיות פסיכולוגית ולשמוע מאנשים שעזרתי להם ואולי אפילו הצלתי להם את החיים.
-להופיע בהופעה משלי, זה יקרה תוך שנה.
-לכתוב שיר נוסף שלא יצא מהראש של חברות שלי
- - אני צנועה, לא רוצה לעשות עוד הרבה דברים
יאללללללה תשתתפו מתוקים!

LOLI152

New member
את מסדרת לי כרטיסים

להופעה שלך?! שורה ראשונה, כן!? :)

שני חמו1

New member
5 דברים

דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: -מוזיקה -ספרים -טול שי וחננוש -מחשב -חתיכיםםםם 5 דברים שלא ידעתם עליי...: [כן, כן ברק..] -אני שונאת ערסים ופרחות -הייתי גרה בגוש קטיף (ולא, אני לא נראית מתנחלת!) -המוזיקה בחדר שלי דולקת ללא הפסקה [ גם כשאני לא נמצאת ] -אני אוהבת לקרוא -קיבלתי היום 1220 ש"ח 5 דברים שאני הכי אוהב/ת לאכול: -קורנפלקס עם חלב -פסטה פסטו -סוווווושי -אפרסק קר וקשה במיוחד -פרוזניוגורט כמובן 5 דברים שאני מכור/ה אליהם ולא יכול/ה בלי: -פלאפון -החברות המקסימות שלי -האח הקטנצ'יק שלי -החדר שלי -אמפי 5 דברים שאני רוצה לבצע לפני שאמות: -להתחתן !!!1 -3-2 ילדים יפים כאלה.. -להיות בסין -להרוג את שרית חדד -לעשות שופינג עם 50 מיליארד ש"ח

../images/Emo214.gifקודם שיהיו לך 50 מיליארד!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אם יהיו לי, אני מבטיחה לתת לך עשירייה

שני חמו1

New member
10 מיליארד ? תודדדדהה !!

יכול להיות שקצת הגזמתי עם החמישים.. נראה לי שעשרה מיליארדים יספקו אותי לחיים שלמים
...

LOLI152

New member
עזבו אתכם 10 מיליארד. 10 מליון יספקו אותי.

אני בן אדם צנוע!:) חחחחח

LOLI152

New member
עוד לא עניתי?!

אני מפוטרת!! XD 5 דברים שהייתי לוקח/ת לאי בודד: - את התיק טיול צופים שלי (עם אולר, מצית, חבל, וכ'ו) -את חברי המדהימים. וכמה ממש ספציפיים! - פלאפון עם מוזיקה ומטען סולארי (יש כזה!). -מחברות ועטים -מצלמת וידאו. 5 דברים שלא ידעתם עליי...: -אני תלמידת קולנוע כבר שנתיים אבל ב"תחום" כבר 4 שנים. ויש לי מצלמת וידאו חדשה-דנדשה, מאתמול!!:) -אני בצופים רק מתחילת כיתה י'- ומצטערת מכל הלב שלא באתי קודם!! אני מכורת צופים. -יש לי משקפיים. אני משקפופרית, ואני מתה על זה!!:) -אני שומעת רק מוזיקה ישראלית (99% ממנה רוק ישראלי.). -בכיתה ו' למדתי שיפוט כדורגל. תסמונת האח הגדול. 5 דברים שאני הכי אוהב/ת לאכול: -מג'דרה - שניצל - גלידה וניל פצפוצים -אוכל צופי (מפתיע, לא?!) -מיונז של סבתא! 5 דברים שאני מכור/ה אליהם ולא יכול/ה בלי: -צופים צופים צופים צופים!! -מוזיקה -תיק. לעולם לא הולכת לשום מקום בלי תיק. פעם ניסתי להיגמל. לא עבד. -אני מכורה לאנשים מסוימים מאוד.:) -שניצל דק וגדול :p 5 דברים שאני רוצה לבצע לפני שאמות: - לאהוב באמת. להיות נאהבת באמת. אולי זה יכלול חתונה וילדים אבל לא חייב.XD -לרכז שבט, לעשות שנת שירות. -להירשם בדפי ההיסטוריה -לעשות צבא. -לעשות דברים שאני אוהבת באמת. להישאר אופטימית לנצח!!

../images/Emo214.gifאומייגאד!מצלמת וידאו?!../images/Emo12.gif

טוב, את באמת חתיכת השראה!!!!!! לפחות כעת אני יודעת שאם תהיי בהופעה של דניאל אז יהיו לנו הקלטות של שירים
להירשם בדפי ההסטוריה

LOLI152

New member
חח אכן, מצלמת וידאו!:)

משהו שכבר המון זמן רציתי לעצמי. ורק עכשיו יצא לפועל. כמה נפלא:)

למעלה